Re: Pas pushimeve, më pak seks
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
PS nji rifreskim temes
e kishte kape policia ate 50 vjeçarin q1 tha Dahlia /pf/images/graemlins/laugh.gif
vajza leni djemte e ri e turrjuni ktyne ktu /pf/images/graemlins/lol.gif
Prokuroria lexoi dëshmitë e pesë vajzave, që akuzuan Tollinë për dhunë seksuale
Të dhunuarat: Si na mashtroi Tollia
F.Vezaj
TIRANË- Ditën e parë të takimit, 55-vjeçari Arben Tollia fotografonte viktimat e tij. Më pas i rrihte dhe i përdhunonte, duke iu bërë presion me fotot nudo. Sipas prokurorisë, kjo ishte metoda e përdorur nga i pandehuri Arben Tollia, në mashtrimin e më pas përdhunimin e pesë vajzave nga qyteti i Elbasanit, Rrogozhinës dhe Tiranës. Pesë viktimat e tij morën guximin dhe denoncuan 55-vjeçarin Tollia para gjykatës, ku vazhdojnë seancat gjyqësore. Paraditen e djeshme, me kërkesë të prokurorit të çështjes, trupi gjykues dëgjoi leximin e procesverbaleve të deklarimeve të vajzave kallëzuese. Njohja e vajzave me të pandehurin Tollia, në të pesë rastet ishte bërë me telefon. Takimi i parë, sipas vajzave, ishte shumë mbresëlënës, pasi Arben Tollia ishte shumë xhentil, i sjellshëm dhe bujar”. Në deklarimet e vajzave faktohet se i pandehuri Tollia fillimisht i mashtronte për kafe, ndërsa takimi përfundonte me të bërë fotografi mes tyre. “Tollia na mashtronte për kafe në një lokal, ku kishte dhoma, pastaj na rrihte dhe na detyronte të kryenim marrëdhënie seksuale me dhunë, duke na fotografuar lakuriq”. Sipas prokurorisë, Tollia i shfrytëzonte fotot për presion, duke i shpëtuar kësisoj denoncimit në polici. Sipas kërkesës për gjykim, të dorëzuar para gjykatës, Arben Tollia akuzohet për marrëdhënie seksuale me dhunë me më shumë se një femër. Vetë i pandehuri ka deklaruar se ka 380 foto dhe kaseta të bëra me vajzat, me dëshirën e tyre.
27/09/2006
KATEGORIA: Kronike nga Tirana
[/ QUOTE ]
ky pastaj eshte rast prej perversi.
por gjeja qe me ka skandalizuar ne kete rast ishte se nder te tjera ky personi kishte arritur edhe me nje grua dhe te treja vajzat e saj, kishte nje makine te bukur te marre borxh nje shoku, shume xhentil dhe kaq donin femrat...
po ta shikonit csurrat te shemtuar qe kishte...
p.s e kam ndjekur nga afer kete rast prandaj i di keto gjera (e them kete se mos ju shkoje mendja per keq ju...)