Pas pushimeve, më pak seks

Nobis

Primus registratum
Re: Pas pushimeve, më pak seks

o LiPSo si e ke hallin ti moter se shume histerike po tregohesh kohet e fundit.

PS: o cuna ca merreni me Lipsin, ajo njesoj e ka normen si para si pas pushimeve sben gje! /pf/images/graemlins/lol.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

El Pais ,ke filluar te interesohesh per mua kshu???Epo si motra jote qe jam ,mbase sbej gje se dua ti prish mallkimin vllait qe ngeli tu ble dorashka per tu kenaq.

Nobis

Primus registratum

une jam i fejuar ekam mbledhur mendjen top, po ta qajme hallin ty tani.

hajd se folna /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

O rob (shumës), seksi i tepërt o abuzim me trupin (e shkencërosme kjo) kshuqë trupi mbas një periudhe seksuale intensive ka nevojë për ripërtëritje. Kjo është arsyeja kryesore që pas pushimeve (eksitimi rritet kur mendon pushimet) aktiviteti seksual ulet e madje kryerja e marrëdhënies mund të arrijë të kthehet në bezdi gjatë kësaj periudhe (gjithmonë shkencërisht). Edhe motivimi në punë bie pasi trupi ploget dhe kërkon kësaj radhe pushime të vërteta.

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
une jam i fejuar ekam mbledhur mendjen top, po ta qajme hallin ty tani.

hajd se folna /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

Kush te pyti ca je ?? As me intereson fare ca ben ti e sa here ben sex ti.Vete me permende nick dhe prit replike.Hallin mos ma qaj se kur jam fejuar une ti sdije ca ishte femra.Po kshu eshte kur skeni ca beni dhe merreni me llafe.Hajt gjithe te mirat se veshtire se do flasim bashke.

Kondrapedali

Kondrapedali

Lipso, ata pranej grricen që t'hypin nervat ty e t'qeshin si qypa në krahun tjetër të ekranit të kënaqur se arritën diçka.

I kanë nga mosha këto shkulme papjekurie /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Daniel H

Primus registratum

Edhe kjo nje deshmi e renies se deshires per seks eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif. Mundohem te bej gallate se nuk bej dot seks. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse, ju lutem permbajuni temes!

^^MIA^^

Forumium maestatis

Se ve ne dyshim qe qeshin,sepse argumenta per temen skane,se si kane aq kapacitete qe te pergjigjen.Mua me vjen keq qe me detyrojne te ve ignore user aq me teper qe jemi ne nje forum dhe qe tema shume interesante perfundojne ne chit chate injorantesh.
Kondre kiss /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Ca argumentash do kete per kete teme, kur EBM qe ka ngel pa pune /pf/images/graemlins/laugh.gif, shkon e merr nje artikull ne gazete, lodhet me Copy Paste dhe pret qe te plasi ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse, sa per temen ka shume arsye qe duhet bere seks si para pushimeve e pas pushimeve e tere kohes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kjo varet dhe nga individi e nga shijet e tij, ka qe e duan cdo dite, ka qe e bejne nje vit, ceshtje gustosh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seksi eshte shendet, beni sa me shume!!!

Kondrapedali

Kondrapedali

Eh, ca njerëz fluturojnë me pras. Seksi duhet të jetë i shpeshtë por jo nga 3-4 herë në ditë se nuk ke më fuqi për gjë tjetër. Mënyra jonë e jetesës pengon një jetë seksuale intensive (fatkeqësisht) e më shumë shtohen përgjegjësitë më të pakta bëhen marrëdhëniet seksuale /pf/images/graemlins/shrug.gif.

Lips /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

S

Scorpion

Guest

Po xhaxhi Kondre, si te thuash ti /pf/images/graemlins/laugh.gif Ha pi, rri, puno e ...sa te kesh fuqi. /pf/images/graemlins/wink.gif

Nejse...

Kondrapedali

Kondrapedali

E më pra. Sa të kesh fuqi. Ky o problemi sa takat ke masi ke punu, je mor me kalamojt, ke kry detyrimet n'shpi. Seksi vje veç n'dark masi i ke bo gjith punët e tjera se ditën ke kalamojt nëpër kom /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Nata eshte e gjate Kondre, sidomos tani qe po vje vjeshta e dimri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Pranej pushimet bohen në ver se n'dimër s'ke nevoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

Cdo gje eshte me moshe! Deri me 1 fare moshe ke fuqi me e bo 3-4 here ne dite, me shku ne pune, me u shkerdhy ne trafik, me dal mbasdite, me ja lujt nanjones ne aty, me shku ne palester, bo vrap ne mengjes, etj, etj.
Por kur vitet kalojne fillon e i heq pak e nga pak, nuk del mo mbasdite, nuk bo vrap ne mengjes, kap 1 femer e bi rehat, ai 3-4 nga ne dite kthehet ne jave, e kshu me rradhe...
Interpretimet qe cdokush i ben temes, varen nga vendodhja e moshes se tij ne shkallen 1 - 100 keshtuqe...

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo mër lal se nuk ka t'boj ne aq shum me moshën se sa lirohet ka zinxhirët robi merr kot e kujto rinin (kur s'kishte halle me i llaf).

antip

Primus registratum

Kondre mos ja fut kot plako. Nuk bo dot sex nji 50 vjecar si nji 25 vjecar...

Kondrapedali

Kondrapedali

Po folsha për 30 vjeçarin /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Masnej mos ja fut kot ti se e kom nji n'fis un që 70 vjeç ka 2 dashnore /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Se ka te gjate ai, tak fak ene atak kardiak /pf/images/graemlins/laugh.gif