Pas pushimeve, më pak seks

Daniel H

Primus registratum
Re: Pas pushimeve, më pak seks

Nejse edhe kjo ngelia shtatzene duhet te jete pasoje e uljes se deshires per seks. Lenia shtatzene mund te jete arsye per te justifikuar apo lehtesuar veten nga jeta seksuale.

Desdemona

Primus registratum

EBM kjo teoria jote e fundit.. eshte komplet pa baza. Se po kalojme nga nje teme ne tjetren, por, nuk ngelet njeri "shtatzane" se nuk do te beje seks. /pf/images/graemlins/smile.gif

Daniel H

Primus registratum

Hahaha me gjithe mend qe ja futa kot, por thjesht per te thyer atmosferen e dy postimeve me pare. Une nuk jam ne ato pozicione te gjykoj jeten konstante ne cift. Ndersa ne pozicionin qe jam, me ato frekuenca qe e bej, them se nuk shoh ndryshim (mos mendoj njeri qe e bej 1 here ne muaj /pf/images/graemlins/laugh.gif).

Persa i perket shkrimit, OK, jam dakord qe eshte periudha me stresuese persa i perket punes, gje qe sjell pasoja negative ne menyren e te sjellurit me partneren dhe te tjeret.

antip

Primus registratum

Une jom 12 pa 5 gjate gjithe kohes per ate pune... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Normalisht pas pushimeve mund te besh me pak seks sepse nis jeta perseri intensive.Dikush punon,dikush kujdeset per femijet,dikush perpiqet per shkollen,provimet e vjeshtes etj etj,pra ka shume arsye te cilat te bejne ta lesh "mejane " seksin dhe kjo sepse gjate pushimeve e vetmja gje qe te ngelej per tu bere ishte plazhi,qejfi,dhe seksi /pf/images/graemlins/laugh.gif kshu qe normalisht intensiteti i te berit seks jo ne kete periudhe eshte me i vogel. Une mendoj qe ska shume lidhje me stinet e kshu gjerash.Varet gjithcka nga intensiteti i dites se gjithsecilit dhe dihet qe pas pushimeve duket sikur rifillon jeta stresante e plot impenjime.

S

Scorpion

Guest

Ore se qenket interesante ju, Seks behet kur ta ndjen, e aq sa ta ndjen, e jo pas pushimeve me pak, e ne pune me shume, ca jane keto teori mer. EBM te pyeta mire ke qene me humorin keto dite

Desdemona

Primus registratum

Uf, EBM, tani u qetesova /pf/images/graemlins/smile.gif
Supozohet qe gjate pushimeve ke me shume kohe te lire dhe me pak arsye qe te jene te stresuar nga puna dhe problemet e jetes se perditshme. Kjo gje sjell qe aktiviteti seksual te jete me i dendur gjate pushimeve sesa ne peridhe jo pushime. Kjo mendoj, se eshte arsyeja qe te krijohet ky "disnivel"

Ah, se harrova, nuk bejne pjese ketu ata qe u rri 12 pa 5 sahati... (plako.. nuk duhet te ishte 12:00 /pf/images/graemlins/wink.gif

antip

Primus registratum

Dukesh qe je goc pa eksperience. Ate pa 5 e fusim qe mos na e morrin ne sysh, hera e pare qe e degjon???

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po po dolet direkte ne gjykime juve Zoti Eksperienca,pfff

S

Scorpion

Guest

Femra seks i dobet ka thene Celentano /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

Pse me nerva???... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Si te duash, po e coj 6 e 30 ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Scorpe kjo eshte arsyeja (stresi i punes) qe dhe humori im eshte giu'.

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Femra seks i dobet ka thene Celentano /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

E kam seriozisht,JENI MIRE???? /pf/images/graemlins/winkwink.gif

S

Scorpion

Guest
Re: Pas pushimeve, më pak seks *DELETED*

Shkrimi u fshi nga mathoku

orchidee

Primus registratum

O njerez tmire /pf/images/graemlins/laugh.gif Robt thon qe shkojne me pushime por punojne edhe mshume se ndit te zakonshme pune /pf/images/graemlins/laugh.gif Pasi mbarojne pushimet (pushime heheh lol) verejne nje ulje te ritmeve te punes gjate perjudhes se punes ( gjasme pune se punon njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif )... pra o lodhje psikollogjike ngado qe ta kthesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mire flm, ca ka per te qene keq ketu.

[/ QUOTE ]

Me falni hapesit te temes,por smund ti duroj dot keto citimet : Shko pirdhu ti dhe celentano me ato citimet ,OK!!!

Sorrin

Forumium praecox

Pse e keni trajtuar kete temen ne aspektin social ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

Shume njerez e kane ditelindjen ne periudhen Mars-Prill. Rjedhimisht qefi eshte bere diku nga Korriku-Gushti. Tema ka nje baze shkencore te vertetuar ne praktike. Fakti qe eshte vendosur te sociologjia me ben te mendoj se hapesi i temes e sheh kete si nje problem social, cka eshte shume e vertete deri ne njefare pike. Tani duke arsyetuar me baze logjike te shendoshe mua me vjen habi se si njerezit e kane me te lehte te pallohen ne Korrik-Gusht kur robi plas vape dhe nuk do qe ta preki njeri me dore sesa te palloheshin ne periudhen Dhjetor-Janar ku afrimi vjen natyrshem.
Biologjikisht njeriu eshte i afte te shumohet gjate gjithe vitit, kjo si pasoje e faktit qe ai mund ta siguroje ushqimin me bollek ne cdo stine, ndryshe nga shume kafshe te tjera te cilat periudhen e shumezimit e kane ne pranvere pasi dhe atehere ushqimi eshte me i bollshem.

Morali: Ne njerezit nuk kemi kufizime fizike per tu palluar, kemi thjesht kufizime mendore...

S

Scorpion

Guest

Interesant ky shkrimi yt Lubardhi, disa kane nevoje te shfryjne hormonet, disa kane nevoje te shfryjne nervat, disa te shfryjne gazrat, nuk ka ndonje periudhe fikse, keshtu mendoj dhe une.

test.jpg