Partizani e nisi dhe po e perfundon me optimizem,por...

Sonia007

Papirus rex
Po ne rregull me kete ekip do te behet
Mirdita esht ne kategori te pare dhe ska kokrren e lekut :/ Ja te te shpjegoj dicka kampionati shqiptar ndahet ne kategorine superiore(skuadrat me te mira)-->Ku Tirona sigurisht qe ben pjese dhe Tirana ka fituar edhe kupen e Shqiperise. kategoria e pare-->Ku sapo u fut Partizani dhe Kategoria e dyte-->Ku Partizani bente pjese me perpara...Nese te plq te jesh me humbes pune per ty pastaj ;)

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
Mirdita esht ne kategori te pare dhe ska kokrren e lekut :/ Ja te te shpjegoj dicka kampionati shqiptar ndahet ne kategorine superiore(skuadrat me te mira)-->Ku Tirona sigurisht qe ben pjese dhe Tirana ka fituar edhe kupen e Shqiperise. kategoria e pare-->Ku sapo u fut Partizani dhe Kategoria e dyte-->Ku Partizani bente pjese me perpara...Nese te plq te jesh me humbes pune per ty pastaj ;)
Hahahahahahahaha.http://partizani.net/partizani/files/news.php?readmore=741.

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
Kot nuk thojne se tifozat e Tirones duhet me ja shkerdhy ropt.

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
Epo nuk te pyet njeri si ke qene por si je...
Edhe une tifoz me tironen jam.
Tirona eshte skuadra me e mire ne sportin shqiptar.
Partizani ka qene dikur nje skuader e mire por tani eshte bere si mos me keq dhe turp per partizanin.
Tirona,Tirona me ty do jemi gjithmone.
Hej sonia ,ky trajnjeri i tiranes eshte nje trajnjer i papar dhe i shkelqyer.
Mos harro se tirona ka lojtare te shkelqyer.Une jam tirons i vjeter dhe tirons besnik ndaj skuadres se tiranes.