mirdita
Papirus rex
Mir shum keshtu esht kur te dojsh nje ekip dhe kur te vijn tifoz te rinjte lumt goja.Tani me kenaqe me shume.
Mir shum keshtu esht kur te dojsh nje ekip dhe kur te vijn tifoz te rinjte lumt goja.Tani me kenaqe me shume.
une jam tifoz me partizanin qe ne moshen 5 vjecMir shum keshtu esht kur te dojsh nje ekip dhe kur te vijn tifoz te rinj
Qenke tifoz i vertet i Partizanitkam 10 vite tifoz me partizanin.
i betuar dhe i cmendur.Qenke tifoz i vertet i Partizanit
Me vjen mir,qenke tifoz i zjarrt i Partizaniti betuar dhe i cmendur.
po.Me vjen mir,qenke tifoz i zjarrt i Partizanit
Mirdita esht ne kategori te pare dhe ska kokrren e lekut :/ Ja te te shpjegoj dicka kampionati shqiptar ndahet ne kategorine superiore(skuadrat me te mira)-->Ku Tirona sigurisht qe ben pjese dhe Tirana ka fituar edhe kupen e Shqiperise. kategoria e pare-->Ku sapo u fut Partizani dhe Kategoria e dyte-->Ku Partizani bente pjese me perpara...Nese te plq te jesh me humbes pune per ty pastajPo ne rregull me kete ekip do te behet
Hahahahahahahaha.http://partizani.net/partizani/files/news.php?readmore=741.Mirdita esht ne kategori te pare dhe ska kokrren e lekut :/ Ja te te shpjegoj dicka kampionati shqiptar ndahet ne kategorine superiore(skuadrat me te mira)-->Ku Tirona sigurisht qe ben pjese dhe Tirana ka fituar edhe kupen e Shqiperise. kategoria e pare-->Ku sapo u fut Partizani dhe Kategoria e dyte-->Ku Partizani bente pjese me perpara...Nese te plq te jesh me humbes pune per ty pastaj![]()
Kot nuk thojne se tifozat e Tirones duhet me ja shkerdhy ropt.Mirdita esht ne kategori te pare dhe ska kokrren e lekut :/ Ja te te shpjegoj dicka kampionati shqiptar ndahet ne kategorine superiore(skuadrat me te mira)-->Ku Tirona sigurisht qe ben pjese dhe Tirana ka fituar edhe kupen e Shqiperise. kategoria e pare-->Ku sapo u fut Partizani dhe Kategoria e dyte-->Ku Partizani bente pjese me perpara...Nese te plq te jesh me humbes pune per ty pastaj![]()
Add kotiiiHahahahahahahaha.http://partizani.net/partizani/files/news.php?readmore=741.
ngaqe koti je dhe ti.Add kotiii
Ashtu si Partizaningaqe koti je dhe ti.
Partizanit ti marresh te keqen sepse partizani ka qene nje nder skuadrat ne te mira ne shqiperi por tirana ehste skuader tyrylylylyyly.Ashtu si Partizani![]()
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA prandaj ka fituar kupen e shqiperise Tirana kurse Partizani po fiton ChampionsinPartizanit ti marresh te keqen sepse partizani ka qene nje nder skuadrat ne te mira ne shqiperi por tirana ehste skuader tyrylylylyyly.
Mos harro se partizani ka fituar 15 kupa te shqiperise por edhe tirana aq ka fituar por jane =.HAHAHAHAHAHAHHAHAHA prandaj ka fituar kupen e shqiperise Tirana kurse Partizani po fiton Championsin![]()
Epo nuk te pyet njeri si ke qene por si je...Mos harro se partizani ka fituar 15 kupa te shqiperise por edhe tirana aq ka fituar por jane =.
nuk e kapa dot kete pyetje.Epo nuk te pyet njeri si ke qene por si je...
Edhe une tifoz me tironen jam.Epo nuk te pyet njeri si ke qene por si je...
ta kam thene njeher prgjnuk e kapa dot kete pyetje.
ne cfare kuptimi e the???