PARAFYTYRIMI i anetareve te AF-se?!

TEDI

Valoris scriptorum
Re: PARAFYTYRIMI i anetareve te AF-se?!

Epo E di Ahere Rafmet PAste Astra ka pas . po ta bote Lekuren e faqeve mo keq se Shollat e Kpucve t Lulit t VOcerr . Po imagjinoj si bohej llapa e nanji T Eturi per sex kur bonte Blow Job asaj kohe ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Permbajuni temes ju lutem! :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif Josejo, e hudha ke koshi!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

merrni vesh ju apo jo? :smash: :smash: :lol:

susana

Primus registratum

Sweetangel,mos i ke gje floket e kuqe ti? :idea: :idea:

Shqiptarja

Primus registratum

Ty te paskemi haru mi lal, ti ke mungu prandaj, nuk ka mendu kush per ty ketu!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse, ja le rradhen nonji tjetres, apo tjetrit te te parafytyroj, se sa per mua...hmmm... nuk e kam idene si mund te ishe!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Ty te paskemi haru mi lal, ti ke mungu prandaj, nuk ka mendu kush per ty ketu!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse, ja le rradhen nonji tjetres, apo tjetrit te te parafytyroj, se sa per mua...hmmm... nuk e kam idene si mund te ishe!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
waw pse kaq enigem qenkam une qe sja ke iden ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] Sweetangel,mos i ke gje floket e kuqe ti? :idea: :idea: [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif Jo fiona i kam ster te zeza.

@d@

Primus registratum

M'lumt yll e bukur jam /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

susana

Primus registratum

Sweetangel :kiss: :kiss: pashe nje foto ne albumin e Af qe thoshte sweetangel dhe thashe se mos ishte ti.
hmmmm une kam pershtypjen se Zequa eshte brun,trup mesatar dhe dhe pak i dobet. s'e di pse me eshte fiksuar sikur i mban floket e lyer me gel dhe te ngritura lart /pf/images/graemlins/wink.gif :cool: ho indovinato Zeqo??? :idea: :idea:

/pf/images/graemlins/wink.gif Nuk eshte brun Zeqo,as shume i dobet /pf/images/graemlins/laugh.gif te pakten deri tek gjoksi... /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe ka nje buzeqeshje te embel /pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Sipas ca informatave burimore,okulare Zeqo qenka:
brun, i dobet dhe me nje buzeqeshje te "athet"...! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kujt i pelqen, i pelqen, kujt jo, le mos i pelqej!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] Sweetangel :kiss: :kiss: pashe nje foto ne albumin e Af qe thoshte sweetangel dhe thashe se mos ishte ti.
hmmmm une kam pershtypjen se Zequa eshte brun,trup mesatar dhe dhe pak i dobet. s'e di pse me eshte fiksuar sikur i mban floket e lyer me gel dhe te ngritura lart /pf/images/graemlins/wink.gif :cool: ho indovinato Zeqo??? :idea: :idea: [/qb]
fiona varet se kur me ke par ti ne foto /pf/images/graemlins/tongue.gif
qe jam kshu si esmer jam une..dhe qe sjam i dobet nuk jam kam qen po tani jam shendoshur ca
dhe floket po bej ca kohe i mbaj perpjet kur spertoj kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Joy

Primus registratum

qe jam kshu si esmer jam une..dhe qe sjam i dobet nuk jam kam qen po tani jam shendoshur ca
dhe floket po bej ca kohe i mbaj perpjet kur spertoj kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

Foton, po deshe qe te besojme :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Zeqo duam foto,Zequa duam foto- brohorit publiku!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Lartmadheria e tij ZEQO_PILAFI e jep foton po se jep ketu ne forum po te doni lini na nje email dhe ja u nis.ska frik nga shpifesira e tij /pf/images/graemlins/laugh.gif

Enthusiast Flippy

Primus registratum

Shumica mese derrmuese me duken se jane qorra,shurdha,memece(ose flasin shume po nuk thone asgje),retarded,pa dure,pa kome,pa ka. . . dhe pa lo. . .

teab

Primus registratum

Bjeri gajdes gajdexhi...bjeri me te lumte dora.. :goofy: