Pse, ketu ka dy picaso?!Fillimisht postuar nga picasso:
[qb] komplimenta shqipetarja!ne disa pika je afruar /pf/images/graemlins/laugh.gif se ku nuk po e them,pasi ue jam kam ber nje here pershkrimin picassos apo jo. [/qb]
RRofsh per mendimin qe ke per mua!Une ne fakt nuk jam si Shotja ne pamje por jam me karakter si ajo!!! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga picasso:
[qb]
te kam parashikuar si shoto galica jo sepse je vesh me kostum kombetar.
por per tonin dhe sensin e fjaleve.duken shume shqipetare(e forte)
:kiss: [/qb]
Shakaxhi lol!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga picasso:
[qb] po dhe une prandaj thashe!
po ma shpjego pak ate qe thua per mua kur thua "qesharak"e ke ne sensi e shakaxhi apo verte per qesharak lol [/qb]
Lol, ti vertete me mendoke si Shotja mua!!!Fillimisht postuar nga picasso:
[qb] a keshtu po /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gje por desh te preva gershetin /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajde te gezojme :kiss: [/qb]
Si jo, plot ka gersheta artificiale tani!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga picasso:
[qb] ta lidhim moj shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
un nuk mbaj syze dhe jom me simpatik se ai tek ajo foto... :tipsy:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] keshty i parafytyroj RAUL-in dhe te fejuaren e tij:
![]()
Te bukur, te mire, c'eshte me e rednesishmja besnik qe te dy, si dhe nje cift ideal! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
eshte si shpirte durrsakia ti thuj qa te dush /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga RAUL:
[qb] ja si e perfyroj une durrsaken..
eshte e gjat,trup bish fare,syte i ka te zi,floket te zeza as te gjata as te shkurtra i mban te lidhura me nje fjongo te kuqe. i pelqen ngjyra e kuqe dhe e zez po dhe e verdha i pelqen,he se harrova edhe bluja me rozen i peqejn ngaiher apo jo.. e zgjuar,e dashur,e embel si sheqeri apo chokollata tani nuk jom shume i sigurt. sheqeri me duket se po te ishte chokollat se kishin len me ven kembet ne tok.. kurse per te puthur se ka shume problem,si ti vij per mbare(ngaiher me sy mbyllur dhe ngaiher me sy hapur).. [/qb]
xhoni na harrove naqe /pf/images/graemlins/frown.gif s'po vjen me na pa hic /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Kjo zemra ketu lart eshte ish-gruaja ime.
Shkodrane :kiss: :kiss: [/qb]