PARAFYTYRIMI i anetareve te AF-se?!

picasso

Forumium maestatis
Re: PARAFYTYRIMI i anetareve te AF-se?!

komplimenta shqipetarja!ne disa pika je afruar /pf/images/graemlins/laugh.gif se ku nuk po e them,pasi ue jam kam ber nje here pershkrimin picassos apo jo.

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga picasso:
[qb] komplimenta shqipetarja!ne disa pika je afruar /pf/images/graemlins/laugh.gif se ku nuk po e them,pasi ue jam kam ber nje here pershkrimin picassos apo jo. [/qb]
Pse, ketu ka dy picaso?! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

:thumbsup:

P.S Do me besh mua nje pikture?! /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

kur me kerkojne te pershkruaj veten,gjithnje tregohem karagjoz.
sa per pikture,do e kisha per nder te pikturoj nje shqipetare.
te kam parashikuar si shoto galica jo sepse je vesh me kostum kombetar.
por per tonin dhe sensin e fjaleve.duken shume shqipetare(e forte)
verte do ish kenaqesi(por qe shpesh nuk mund te ja plotesojne vetes ato kenaqesi qe duam)
:kiss:

picasso

Forumium maestatis

durrseken e shikoje nje vajze me trup mesatar(per nga gjatesia)brune elegante (topmodele) /pf/images/graemlins/laugh.gif me nje ecje krenaqe dhe te vendosur.sa per sensuale o nene o nene :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

[qb]
te kam parashikuar si shoto galica jo sepse je vesh me kostum kombetar.
por per tonin dhe sensin e fjaleve.duken shume shqipetare(e forte)
:kiss: [/qb]
RRofsh per mendimin qe ke per mua!Une ne fakt nuk jam si Shotja ne pamje por jam me karakter si ajo!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

po dhe une prandaj thashe!
po ma shpjego pak ate qe thua per mua kur thua "qesharak"e ke ne sensi e shakaxhi apo verte per qesharak lol

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] po dhe une prandaj thashe!
po ma shpjego pak ate qe thua per mua kur thua "qesharak"e ke ne sensi e shakaxhi apo verte per qesharak lol [/qb]
Shakaxhi lol!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

a keshtu po /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gje por desh te preva gershetin /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajde te gezojme :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] a keshtu po /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gje por desh te preva gershetin /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajde te gezojme :kiss: [/qb]
Lol, ti vertete me mendoke si Shotja mua!!! :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne dac me e dit, une gershet nuk kam, kshu qe....! /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

ta lidhim moj shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] ta lidhim moj shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si jo, plot ka gersheta artificiale tani!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

keshty i parafytyroj RAUL-in dhe te fejuaren e tij:

love_poem_mian.jpg

Te bukur, te mire, c'eshte me e rednesishmja besnik qe te dy, si dhe nje cift ideal! /pf/images/graemlins/wink.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] keshty i parafytyroj RAUL-in dhe te fejuaren e tij:

love_poem_mian.jpg

Te bukur, te mire, c'eshte me e rednesishmja besnik qe te dy, si dhe nje cift ideal! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
un nuk mbaj syze dhe jom me simpatik se ai tek ajo foto... :tipsy:
:tipsy: kurse per besnik pikes i ke ren.. :kiss: une kurr nuk tradhetoj... /pf/images/graemlins/wink.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] ja si e perfyroj une durrsaken..
eshte e gjat,trup bish fare,syte i ka te zi,floket te zeza as te gjata as te shkurtra i mban te lidhura me nje fjongo te kuqe. i pelqen ngjyra e kuqe dhe e zez po dhe e verdha i pelqen,he se harrova edhe bluja me rozen i peqejn ngaiher apo jo.. e zgjuar,e dashur,e embel si sheqeri apo chokollata tani nuk jom shume i sigurt. sheqeri me duket se po te ishte chokollat se kishin len me ven kembet ne tok.. kurse per te puthur se ka shume problem,si ti vij per mbare(ngaiher me sy mbyllur dhe ngaiher me sy hapur).. [/qb]
eshte si shpirte durrsakia ti thuj qa te dush /pf/images/graemlins/laugh.gif
kurse une ty te mendoj kshu :rolleyes:
te gjat me flok te zeza,sy po ashtu por nuk maj mend mir se si ke, pak i shendoshet por dhe normal /pf/images/graemlins/laugh.gif shum i dashur per motren tane por dhe shum i keq me raste /pf/images/graemlins/tongue.gif
me pak fjal me i keq nuk ke ka shkon /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

xhoni

Primus registratum

Kjo zemra ketu lart eshte ish-gruaja ime.
Shkodrane :kiss: :kiss:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Kjo zemra ketu lart eshte ish-gruaja ime.
Shkodrane :kiss: :kiss: [/qb]
xhoni na harrove naqe /pf/images/graemlins/frown.gif s'po vjen me na pa hic /pf/images/graemlins/frown.gif
gjithsesi :kiss: :kiss:

susana

Primus registratum

[
love_poem_mian.jpg

:lol: :lol: :lol: Shqiptare,pikes i ke rene se dhe une kshu e parafytyroja Raulin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fiona, po ja qe, cuni thot qe s'eshte me syze....domethene, eshte me simpatik ai!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Tash,me trego, ti e njeh, se ketij nuk i besohet dhe aq??!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

motra va tregoj se si jam ... /pf/images/graemlins/wink.gifdhe e di pse? sepse ajo me ka par prandaj .. /pf/images/graemlins/wink.gif

fiona yllo ku je ti mo rrush se me mori malli mua,e shikon sa bukur ti lemoj floket tek ajo foto.. :kiss: :lol: