PARAFYTYRIMI i anetareve te AF-se?!

RAUL

Primus registratum
Re: PARAFYTYRIMI i anetareve te AF-se?!

ja si e pershkruaj un roselen.. /pf/images/graemlins/wink.gif

eshte e gjat,syte e kalter,19 deri 20 vjec,,as me posht dhe as me siper. peshon 55 deri 60 kg, /pf/images/graemlins/wink.gif

PERSONALITETI.. fjal pak por pun shume,e embel si sheqer me tu shkri ne goje,e zgjuar e sincert e resptushme deri ne kulm,shakat i ben deri diku sepse eshte pak e turpshme. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

them se jom afruar pak a shume.. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

rosela

Primus registratum

raulo :kiss: :kiss: je afruar yllo!!! :thumbsup: po vetem 50kg jam une!!! :wink:

picasso

Forumium maestatis

shrigen e emagjinoj te pa-emagjinueshme /pf/images/graemlins/laugh.gif ndryshon kjo :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Tashi, pse duhet te lodh veten duke perfytyruar anteret ( apo jeni pak ju) .

P.sh. vetvetja :wink: 20-25 vjc.

Esmer, flok te shkurtra, me nje mjeker te holle. Pa cigare. :lol: nuk e di i gjate apo i shkurte ( size dosen't metter, thone ketu) nuk besoj se ka muskuj.

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Tashi, pse duhet te lodh veten duke perfytyruar anteret ( apo jeni pak ju) .

Esmer, flok te shkurtra, me nje mjeker te holle. Pa cigare. :lol: nuk e di i gjate apo i shkurte ( size dosen't metter, thone ketu) nuk besoj se ka muskuj. [/qb]
...po vazhdoj une me tej. Serioz, eshte njeri qe i ben femrat per vehte, por din edhe t'ua "kthej shpinen" lehte /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ka deshire t'ia permendin nikun shume, pasi e vlereson ate jashtmase!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
[qb] Tashi, pse duhet te lodh veten duke perfytyruar anteret ( apo jeni pak ju) .

Esmer, flok te shkurtra, me nje mjeker te holle. Pa cigare. :lol: nuk e di i gjate apo i shkurte ( size dosen't metter, thone ketu) nuk besoj se ka muskuj. [/qb]
...po vazhdoj une me tej. Serioz, eshte njeri qe i ben femrat per vehte, por din edhe t'ua "kthej shpinen" lehte /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ka deshire t'ia permendin nikun shume, pasi e vlereson ate jashtmase!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sweety moshen e kam te shkruar...shikoje.sa per ato detajet...mos u lodh.jam pac a shume si kaleoni.dikur njra me thosh...e takoja nje here ne jave e jo me shume.dhe me thosh:duke pasu ty te dashur...eshte njesoj si te kesh 7 te dashur(pasi ndryshon gjithnje dhe je gjithne i paparashikueshem)edhe pse ne pamje te pare dukesh si liber i hapur.
shiptarja...sa per nickun...une edhe ne piktura edhe ne poezi nuk kam vene emrin tim origjinal.pasi nuk vuaj nga egoja per tu dukt...nese ketu keerkoj debat...eshte thjeshte se me pelqen debati(kuptohet ai konstruktiv)
e sa per vajzat qe ua kthej shpinen...e ke fare gabim.perkundrazi.vetem se une jam si ne fillim ashtu edhe ne fund.nuk jam fallso.te te vi nga pas ne fillim e ma pas te te le.por jam gjithnje pasqyrimi i sjelljes se atij qe kam perball.
megjithate ju falenderoj te dyjave,qe keni marr mundimun te paraftroni mua...ju dua shume :kiss: :kiss: per te dyja /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

wiiiiiiiiiiiii dreqi qenkemi moshatare ....d.m.th. jam me e madhe urrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

picasso

Forumium maestatis

[qb] wiiiiiiiiiiiii dreqi qenkemi moshatare ....d.m.th. jam me e madhe urrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
po ta kam then pra 5 dit!
dhe mos u gezo shume...se nuk do te thote se je me e madhe....por...

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
[qb] wiiiiiiiiiiiii dreqi qenkemi moshatare ....d.m.th. jam me e madhe urrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
dhe mos u gezo shume...se nuk do te thote se je me e madhe....por... [/qb]
Thuaj shyqyr qe nuk je ketu se..... :mad:
na cmende duke i lene fjalite pergjysem.
Por..........por.......por........ C'doje te thoje?

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
dhe mos u gezo shume...se nuk do te thote se je me e madhe....por... [/qb]
Thuaj shyqyr qe nuk je ketu se..... :mad:
na cmende duke i lene fjalite pergjysem.
Por..........por.......por........ C'doje te thoje? [/qb]
se pari une po bej medet..qe nuk jam ne angli.si vend me i zvilluar se shqiperia.se dyti qe nuk jam prane teje...me pare do doja denimin e nje femre...se ftohtesine e saj.e se treti...

SweetAngel

Primus registratum

Dhe kush eshte denimi i nje femre, jo per gje po ta kem parasysh, si dihet kurre se si ........

picasso

Forumium maestatis

[qb] Dhe kush eshte denimi i nje femre, jo per gje po ta kem parasysh, si dihet kurre se si ........ [/qb]
mund te jene te ndryshem denimet...por per ate lloj denimi...nuk ke nevoje te jem aty...me kupton?

picasso

Forumium maestatis

jo per gje por...te jesh para meje torturohesh me shume ti...po te rrish e ftohte se une.

SweetAngel

Primus registratum

Kjo nuk dihet. Mos supozo, sepse nuk me je.
Mund te vuash me shume se une. :tipsy:

picasso

Forumium maestatis

[qb] Kjo nuk dihet. Mos supozo, sepse nuk me je.
Mund te vuash me shume se une. :tipsy: [/qb]
pervoja me thote se e di!
megjithate ka gjithnje nje here te par!
nje here e pare qe besoj mes meje dhe teje nuk ka per te ndodh kurrr

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
nje here e pare qe besoj mes meje dhe teje nuk ka per te ndodh kurrr [/qb]
Cfare te ben te mendosh se nuk ka per te ndodhur??

Anglezet thone "never say never" :wink:
Jeta eshte shume e gjate, nuk e di se cfare surprize te pret neser.

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb]

Jeta eshte shume e gjate, nuk e di se cfare surprize te pret neser. [/qb]
"kurr mos thuaj kurr" eshte nje fjale qe eshte nderkombetare tashme...dhe une them gjithmone "kurr"duke menduar se ka gjithnje perjashtime.
por puna nuk eshte se mua nuk do me ndodhi ajo puna qe tham...pune eshte se nuk besoj se une dhe ti...apo ndonje e forumit ,do te takoj me ball per ball fizikisht(pasi dikur....kam ber shume takime chati....por tashme kam heq dor totalish...nga keto lloj takimesh)kam marre ca kam marre nga interrneti.kam nje shoqe teper te mire nga interrneti(dhe jam i kanaqur per aq sa kam marre nga interrneti)per per njohejet qe kam ber deri tani...por kam heq dor totalish nga takimet e interrnetit.(megjithate ka gjithmone te jashtzakonshme dhe perjashtime)gje qe besoj se nuk do te ndodh...

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]

Jeta eshte shume e gjate, nuk e di se cfare surprize te pret neser. [/qb]
"kurr mos thuaj kurr" eshte nje fjale qe eshte nderkombetare tashme...dhe une them gjithmone "kurr"duke menduar se ka gjithnje perjashtime.
por puna nuk eshte se mua nuk do me ndodhi ajo puna qe tham...pune eshte se nuk besoj se une dhe ti...apo ndonje e forumit ,do te takoj me ball per ball fizikisht(pasi dikur....kam ber shume takime chati....por tashme kam heq dor totalish...nga keto lloj takimesh)kam marre ca kam marre nga interrneti.kam nje shoqe teper te mire nga interrneti(dhe jam i kanaqur per aq sa kam marre nga interrneti)per per njohejet qe kam ber deri tani...por kam heq dor totalish nga takimet e interrnetit.(megjithate ka gjithmone te jashtzakonshme dhe perjashtime)gje qe besoj se nuk do te ndodh... [/qb]
Mos doje te thoje "Kurre".