PARAFYTYRIMI i anetareve te AF-se?!

leonora

Primus registratum
Re: PARAFYTYRIMI i anetareve te AF-se?!

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] Mos u merzisni se kam listen pak te gjate /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne baz te shkrimeve tuja dhe avantareve qe keni vene kam ber kto ide per ju :cool:
ateher po ja nisim nga vajzat..
Shqiptarja- e gjate, elegante, serjoze dhe me tipare zeshkaneje.
Moira- mesatare, e embel, shum e bukur dhe dashur.
Se-di e kam pare ne foto eshte yll bote.
Fiona- trup normal, brune dhe shum e zgjuar.
Bisou- bjonde, simpatike,e embel dhe pak mendjemadhe.
82-Shkodrane- e shemtuar,kokforte dhe pa edukate. /pf/images/graemlins/tongue.gif
kalojm tek djemt...
xhoni- mund te ju them qe kam takuar personalisht dhe eshte kopje e Ervin Bushatit nese e njeh kush (eshte kengetar Shkodrane ish pjestare i grupit "MISTER" prezanton tani tek TVSH-ja)!
FloBo- normal, brun, simpatik dhe i emel.
INDIANO-XHONS-i gjate, elegant, shum maskilist dhe serjoz.
RAUL- trup normal, shum i lezetshem, brun.
me kaq po e le vazhdoj prep her tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif
te mos mi ngel hatri kujte eeee se noshta dhe gabohemi por dhe gabimet me vones i kuptojme :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
he mo ju me tregoni gjeta apo ja kam fute kot fare
Fione mir moj se gjitha nuk kishte lezet ti gjeja :devil:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]

82shko,eshte brune me flok te gjata,syte kaf ose blu,ka nje humor te shkeqyer qe te gjith gocat ja kan zili. :kiss: [/qb]
floket i kam deri ke supi dhe syt te shkruar /pf/images/graemlins/laugh.gif
flm shum per komplimentin :kiss: :kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif flm per komplimentin ,vetem se jam 171 e gjate ,akoma tek mesataret mbetem... :devil: ,tani jam dhe me taka
Per te bukur dhe te embel... :shrug: s'me takon mua ,por te tjeret e thone... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Floke te zeza ,te gjata.... /pf/images/graemlins/smile.gif
ps .pse me ishe fiksuar bionde ti.. :confused:

Moira ,goce intelektuale,e zgjuar,shume embel,simpatike,brune me floke te gjata,me trup mesatar,me sy te zeza,te pakten keshtu e shoh tek nje foto qe me ka derguar! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

moira e shikon qe gati paskam ren ne te :shrug: per e emel je ti kjo nuk diskutohet :kiss:
ku di une pse te jam fiksur bijonde ty moj :rolleyes:

pippo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga faithless:
[qb] :lol: :lol: [/qb]
I erdhi radha edhe faithless-it qe ta parafytyrojme!

Ky djalosh, pak si shume sentimental, mund te jete i bukur dhe shtatelarte si selvi... /pf/images/graemlins/laugh.gif , hmmmm, ka gjasa te jete zeshkan, po pse jo, nuk perjashtohet mundesia te jete edhe bjond, serioz (edhe kur qeshet... :lol: ...etj.,etj. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
thanx pak a shume aty afer ...... :goofy:

RAUL

Primus registratum

sweetangel, shtatlarte,flokt i ka ngjyr kafe,syt kaf,peshon 55kg,shume intiligjente dhe shum bujare,nuk po them mo se po bohet xheloz :wub: :kiss:

rozalina,mesatare nga trupi,syt blu,floket i ka me onde te zeza,arma e saj per ti vjedhur zemren nje djali eshte buzqeshja... /pf/images/graemlins/wink.gif
:kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

[qb]
[qb] Mos u merzisni se kam listen pak te gjate
Shqiptarja- e gjate, elegante, serjoze dhe me tipare zeshkaneje...
[/qb]
82-shko, mire, mire por anoj nje cik kah ato bjondet une, kam sycka te bukura shume, lum ata qe i kane pare!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] TEDI: Tamam si roli kryesor ne MATRIX REVOLUTION: i rende fare, sun i afrohet njeri, vec me leje poqese do te deshironit ti thoni nje "tungjatjeta", por ama i mire, i mire, pak feminist!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

:wink: :wave: [/qb]
Rrofsh SHqiptare po muve m Afrohen t gjithe dmth skan nevoj per leje . Ti muve m dukesh Si Ajo Zana ke Lord of the Ringsat . Sumpatike Elegonte e gjate Floket e shlume si margaritar t kullum . Shkurt Si Zana e Burimeve ke Historite e MUjit dhe t Halilit .

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] TEDI: Tamam si roli kryesor ne MATRIX REVOLUTION: i rende fare, sun i afrohet njeri, vec me leje poqese do te deshironit ti thoni nje "tungjatjeta", por ama i mire, i mire, pak feminist!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

:wink: :wave: [/qb]
Rrofsh SHqiptare po muve m Afrohen t gjithe dmth skan nevoj per leje . Ti muve m dukesh Si Ajo Zana ke Lord of the Ringsat . Sumpatike Elegonte e gjate Floket e shlume si margaritar t kullum . Shkurt Si Zana e Burimeve ke Historite e MUjit dhe t Halilit . [/qb]
TEDI..feleminderit, parafytyrimi me Zanat eshte si te them, i mrekullueshem...shko e merre dhuraten, ta kom b nje dhurate tek tema e dhuratave... :thumbsup: pikerisht se te parafytyroj si Kjanu Riivs ne "Matrix".. :wave: /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

TEDI, shume shuuuume xhentil!
Rrofsh per fjalet e mira dhe te bukura!! :thumbsup: :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] TEDI, shume shuuuume xhentil!
Rrofsh per fjalet e mira dhe te bukura!! :thumbsup: :kiss: [/qb]
Asigjo me . Firmat i kom icik cka po hajt mo ...

Shqiptarja

Primus registratum

I erdhi radha ta parafytyrojme SATANA-in

1. Djal serioz...
2. I matur ne fjale...
3. I interesojne temat serioze siocialo-politike-kulturore-sportive-zbavitese te Alforumit!.. /pf/images/graemlins/wink.gif
4. E parafytyroj sikur, nuk i frekuenton shume kafeterite, nuk e di, eshte shkaku qe nuk i interesojne njerezit shume apo dic tjeter....?!
5. I mencur- ne baze te kesaj duhet me qene ne moshen mbi adoleshencen...
6....I leme per here te tjera tjera pershkrimet e tjera....

:wave:

BISOU

Primus registratum

HI, SHQIPTARE ME JE AFRUAR SHUME ME PERSHKRIMIN POR UNE TE THEM TE DREJTEN NUK JAM MENDJEMADHE /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif JAM TOTALISHT SHUME E MIRE DHE PIKE :lol: :lol:

PER SATANA E PARAFYTYROJ KESHTU:

SI PARAQITJE:TRUP MESATAR, BRUN,
ME SHIJE NE VESHJE :cool: STIL URBAN, I RREGULLT I PASTER I PARFUMOSUR /pf/images/graemlins/laugh.gif
SI NATYRE:I DASHUR, TALKATIVE=COMUNIKUES=SHPREHES,KOKEFORTE NE ATE QE KERKON, I ASHPER DHE I PRERE NE GJERAT QE SI PELQEJNE, KUR GJENDET NE ZONEN E VET BEN GJITHCKA PER TA JETUAR KALON KUFIJTE E SITUATES EXALTOHET PA PERMBAJTJE, I DASHUR XHENTIL ROMANTIK DHE SHPIRTMADH NE DASHURINE E VET, KOKEKRISUR DHE AVENTURIER LARGPAMES DHE KERKUES NGA VETJA DHE JETA RRETH TIJ /pf/images/graemlins/laugh.gif

KESHTU E SHOH UNE :tipsy: ......

S6T6N6

Forumium maestatis

[qb] I erdhi radha ta parafytyrojme SATANA-in

1. Djal serioz...
2. I matur ne fjale...
3. I interesojne temat serioze siocialo-politike-kulturore-sportive-zbavitese te Alforumit!.. /pf/images/graemlins/wink.gif
4. E parafytyroj sikur, nuk i frekuenton shume kafeterite, nuk e di, eshte shkaku qe nuk i interesojne njerezit shume apo dic tjeter....?!
5. I mencur- ne baze te kesaj duhet me qene ne moshen mbi adoleshencen...
6....I leme per here te tjera tjera pershkrimet e tjera....

:wave: [/qb]
Pikat 1,2,3 Te komplimentoj se i ke gjet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pikes 4 Nuk i afrohet fare me mua... (nje shoqja ime me thote "i kudogjenduri")... imagjinoje vete!
Piken 5 dua ta bej ekuivalente me modestine duke mos dashur te jem une ai qe vleresoj mecurine time. Persa pjeses se dyte di sigurisht qe me mungon adoleshenca dhe me raste bej te pamunduren per tu rikthyer tek ajo ...
Pika 6, jam dakort dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb]PER SATANA E PARAFYTYROJ KESHTU:

SI PARAQITJE:TRUP MESATAR, BRUN,
ME SHIJE NE VESHJE :cool: STIL URBAN, I RREGULLT I PASTER I PARFUMOSUR /pf/images/graemlins/laugh.gif
SI NATYRE:I DASHUR, TALKATIVE=COMUNIKUES=SHPREHES,KOKEFORTE NE ATE QE KERKON, I ASHPER DHE I PRERE NE GJERAT QE SI PELQEJNE, KUR GJENDET NE ZONEN E VET BEN GJITHCKA PER TA JETUAR KALON KUFIJTE E SITUATES EXALTOHET PA PERMBAJTJE, I DASHUR XHENTIL ROMANTIK DHE SHPIRTMADH NE DASHURINE E VET, KOKEKRISUR DHE AVENTURIER LARGPAMES DHE KERKUES NGA VETJA DHE JETA RRETH TIJ /pf/images/graemlins/laugh.gif

KESHTU E SHOH UNE :tipsy: ...... [/qb]
Moj ti sikur me njef me dukesh :lol:

assassino26

Primus registratum

Plasen furcet edhe te kjo tema...Si s'kujtohet njeri per pluhrin tim mer jahu.
Sa fort e dum njoni tjetrin ne /pf/images/graemlins/tongue.gif Mire qe sjemi afer se kushedi si do kacafyteshim nga dashuria edhe do perfundonim...duke bere...lene se spo e them :wub:

S6T6N6

Forumium maestatis

Kush mo?! Ne te dy??? :lol: Po une jam heteroseksual more i uruar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Mirembrema SATANA!

Me vjen mire qe sadopak e kam goditur parafytyrimin tim per ty...sigurisht, ato pika (1,2,3) i kam gjetur nga fjala "shiko postimet, zbuloi interesat".. /pf/images/graemlins/wink.gif
E diaj qe s'do gaboja! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pershendetje :wave: