Pamje nga Desktopi im!!!

MLK

Primus registratum
Re: Pamje nga Desktopi im!!!

http://www.themexp.org/ ketu keni nje program qe mund te shkarkoni falas (si çdo program falas beni kujdes nga spyware) dhe mund te personalizoni si te doni desktopin tuaj. Keni me qindra shembuj keshtu qe ka per te gjitha gustot, shpresoj tju pelqejne..

wtf

Primus registratum

MLK, desktopin tënd s'po ma zë syu gjëkund :cool:

Kjo është e fundit e serisë "Enlightened!" (veç në e bënë më të bukur se kaq dreqërit, artistë janë!)

index.php

MLK

Primus registratum

h3lios u ba nja 4 muaj qe i jam kthyer dsktop-it klasik te windows pasi ngaqe pjesa me e madhe e programeve qe perdorja per personalizimin e desktop-it ishin freeware e rrjedhimisht me spyware apo malware keshtu qe tesauration i hard diskut se nuk kishte perendi qe i hiqte te gjitha e mbi te gjitha koha me mungonte te merresha nje nga nje.
Programe ka mjaft qe ta personalizosh dhe pse ha pak memorie po per vete kam 1Go keshtu qe nuk me shqeteson shume. Nuk po gjej ku kam vene adresat se kam pase disa programe te lezeçme personalizimi. Linux eshte e vertete qe te jep me shume mundesi e kjo eshte normale pasi eshte open source. Nese i gjej programet do ti postoj ketu, promis

olti

Neo

Fillimisht postuar nga KoRn 83:
[qb] si mund te postoj imazhe...nuk e di akoma :confused: [/qb]
Duhet se pari ta vendosesh ne nje server ne internet (nje menyre e thjeshte eshte psh te http://imageshack.us/ ) foton qe ti ke ne PC tend dhe me pas ketu ta hedhesh ne kete menyre:
Code:
 [IMG]http://ketu adresa e fotografise[/IMG]

Pamja aktuale e PC tim:

korn83

Forumium praecox

falemners /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

VistaR.pr

Primus registratum

h3li0s mun t'me tregosh se si ja arin ti ket pamje ne desktopin tuaj e kam fjalen aty ku ishte pinguini etj. Eshte ndonje thems apo esht Linux ???

wtf

Primus registratum

Fillimisht postuar nga VistaR.pr:
[qb] h3li0s mun t'me tregosh se si ja arin ti ket pamje ne desktopin tuaj e kam fjalen aty ku ishte pinguini etj. Eshte ndonje thems apo esht Linux ??? [/qb]
VistaR.pr sigurisht që është Linux :).

Versioni i fundit i GNOME-s, 2.10!

p.s. "System" tek paneli lart ka mbetur pa përkthyer (për shkaqe të mirënjohura) vetëm tek sistemi im :)

index.php

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sa prej jush jane marre me RegEdit, apo me Group Profile?

Mi:D Duke pas se ne pc fusin duart edhe engjejt e vegjel /pf/images/graemlins/laugh.gif Te dy kane profilet e tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif duke ju bllokuar gati tere flitrat e kerkimeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

4 profile me kete (copezen) qe po perdoren tani te gjitha te varura nga portatili central qe momentalisht o fik /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

nji dhe fotoshopi i ri CS 2 tek nje ekran aplle cinema display lidhur me nje bi proc aluminium. :cool:
cinema-display%202.jpg

alinos

Forumium maestatis

dethktopi i laptopit tim, asgje e vecante thjesht nje makine pune :rolleyes:
po wallpaperin e kam si yll :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

fotodesktopalinos9wc.jpg

A

Adami

Guest

Alinos gjalle qenke pash zotin /pf/images/graemlins/smile.gif