Pak nga të gjitha.

Seriozi

Primus registratum
Re: Pak nga të gjitha.

Prape nga humori i nates se vitit te ri.Keto jane numrat e Kosta Kamberit.

Ne nji fshat na ishin dy komshinj,nji grua dhe nji burre.Qe te dy dilnin e punonin per dite ne kopesht,aty kishin mbjelle perime te ndryshme.Nji dite kur kjo gruaja po punonte ne kepshtin e vet shikon qe komshiut te saj domatet i ishin skuqur dhe ishin bere shume te medhaja.I therret kjo ketij dhe e pyet:
-Si ka mundesi qe ty domatet te jane bere kaq te medhaja,neve vetem nji gardh na ndan.
-Aaaa i pergjigjet ky une kam nji stil timin,une bej nji diçka qe i ben keto te rriten kaq shume,por nuk e di ne se je ne gjendje ta besh dhe ti kete gje.
-Si ore nuk e bej ju pergjigj gruaja.
-Po ja i thote ky,une mengjez per mengjez zhvishem lakuriq dhe dale ne fillim te kopshtit edhe rri ashtu lakuriq rreth 10 min.Domatet me shikojne mua dhe fillojne te skuqen dhe njikohesisht edhe te fryhen.
-Ëhë i thote e kuptova.Filloje kjo gruaja te bente siç i tha komshiu,mengjes per mengjes zhvishej lakuriq dhe dilte e rrinte tek kopeshti i vet rreth nja 10 minuta ashtu.Kaloj nji fare kohe dhe duke punuar ne kopesht kjo shikon komshiun,dhe i thote :
-Hë komshio mire punet
-Mire,mire,po ti mire.Hë a tu rriten domatet me ate stilin qe te mesova une?
-Jo,jo ja pret kjo.Çdo mengjes kam dal lakuriq por po ëhë domatet po ashtu kane ngel te vogla dhe jeshile por ama kastravecat ëë jane rritur naaa jane bere marshallah i thote kjo duke vene dhe doren tek brryli per te treguar se sa i ishin rritur kastravecat.

Seriozi

Primus registratum

1 - Ben Ladeni kthehet ne shtepi dhe i thote gruas:
Hë o grua a m'ka kerku njeri sot ë?

Ps.Hiç o fare fli i qete,kujt i bi ndermend per ty.(shenimi mistrecit ky)

2 -Ben Ladeni merr ne telefon Bushin dhe i thote:
-Kam dy lajme per ty,nji te mire dhe nji te keq.
-Pa te degjojme çfare do t'na thuash njihere po filloje me ate te mirin.
-Po ja lajmi i mire eshte ky:qe une kam vendosur te mos fshihem me, d.m.th. do vi vete e te dorezohem aty.Ky eshte lajmi i mire tani po te them ate te keqin se......Nderkohe qe ky po vazhdonte te fliste Bushi ja pret fjalen dhe gati duke bertitur nga gezimi i thote:
-Po ky qeka lajm per tu pire ne kupë ore,vetem hajde ti se...
Nderkohe Ben Laden ja pret llafin dhe i thote lajmin e dyte:
- Do vi ore do vi,veçse do vi me avion ama.

3 -Nje grua po shikonte televizor, kur papritur ne televizor shfaqen e pamjet e goditjes se dy kullave binjake nga avionet.Kjo e alarmuar ne kulm merr ne telefon burrin qe punonte tek kullat.
- Ku je burre?
- Ne zyre jam,pse cfare ka?
- Dil shpejt se po shemben kullat.
- Po çke o gru qe shqetsohesh, une ne zyre jam. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po dil o trap se e hongre /pf/images/graemlins/laugh.gif (shenimi im)

4 - Doktori mbaron viziten tek nji pacient dhe po ecte koridorit te spitalit.Kur nji kolegu i vet qe po vinte perballe e pyet duke qeshur:
-Për çfarë e ke vene ate supost mbi vesh ?
Doktori çon doren instiktivisht tek veshi.Me te vertete siper veshit kishte nji supost te vene njelloj ashtu siç mbajne duhanxhijte cigaren.Mendohet pak dhe thote me teper i trembur se sa i habitur:
-Ooou! Po stilolapsin ku e paskam une????

/pf/images/graemlins/laugh.gif -Ja ke rras pacientit ku do ta kesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

korcari12

Primus registratum

O zoti Mistrec na ler dhe neve te tregojme ndonje...

nje vajze e re dhe shume e bukur heth ne gjygj nje plak, se kishte kryer maredhenje seksuale me te . Plakut i duhej nje avukat dhe e gjeti po ishte femer (avukateja)
vene ne gjygj, femra e re dhe e bukur flet e para dhe pasi foli e foli i vjen radha avukates te plakut per te folur, avukatja i thote plakut te heqe pantallonat dhe te brendeshmet dhe plaku i heq , avukatja i afroet plakut dhe i ze k... dhe ja tunt dhe thote zoti gjyqetar si ta mer mendja ky i ketilli te kete bere dashuri me ate femer aq te bukur ? dhe plaku me ze te ulet i thote avukates mos e tunt me se e umbem gjyqin .... :thumbsup:

semi hoxha

Primus registratum

Nje dite njeri shkon ne dyqan per te bler nje televizor dhe e pyet shitsin keni televizora me ngjyra po i thot shitsi kemi ma jep nje te kuqe..

Ne nje gare ne amerik amerikani gjermani dhe shqiptari bejn gara se kush po e gjuan kunjin me larg ta fusin ne prapanic fillon amerikani amerikani pergaditet hane sanduiq e pasta te ndryshme per te ber fuqi e fut kunjin nga mbrapa i jap 50 metra larg
Vazhdon gjermani para gares merr han sallata pica per te ber fuqi fut kunjin mbrapa i jap 70 metra larg
I vije radha shqiptaritpara gares shqiptari e mbush barkun pasul e fut kunjin i jap humbi kunji nuk gjendet humbi edhe shqiptari ne mbremje lajmron ne tv se ne tokio vdiq nje japonez nga kunji i ardhur ne drejtim te panjohur

Takohen nje gjakovare dhe nje pejan duke ndej ne rrug pejani e sheh nje vajz te bukur dhe i thot gjakovarit shiko qfar vajze e bukur e kurgje nuk eshte kjo qka e ka vellain

semi hoxha

Primus registratum

Shkon njeri te berberi per tu rruajtur fillon berberi duke e rruajtur ati i dhemb fytyra ne ate moment degjon nje qen duke bertitur jasht dhe e pyet berberin shoku berber mos jan duke e rruajtur edhe ate qenin qe

Kthehet nje djal i ri nga gjermania dhe kur shkon ne shtepi e pyet nena me qka erdhe biri im
Ky ja kthen me airoplan nene uuuuu djali im po ku do ta parkojm se nuk kemi vend per te

Guest

Nje version i ri i pallatit 176 ka dale ne qarkullim

Pallati 176

Irena:
- Keto jane rezultatet per 3-mujorin e pare..
Sandri:
- Te lumte Irena, ti je nje llogaritare e zonja, tabelat i ke bere
qarte, pa gabime, lere pastaj qe je edhe supersex... Sa dite e bukur
qe ishte dje, dolem per te gjujt me Tomin, ishte edhe dashnorja e
vet, ajo baxhella e Ekonomikut..
Irena:
- Per tabelat ke gje, s'me rruhet fare se me ke del ti me gjujt!!
Sandri:
- Irena, cfare mutin ke qe sillesh keshtu me mua!! Une ngordh per
ty...
Irena:
- Ti per mu?? Ty te ka ngel menja ke ajo kurva, vajza e drejtorit,
vjen edhe me ben derr derr pale..
Sandri:
- Irena, mos me caj trapin si teper (Nxjerr nje cokollate te madhe, I
hidhet siper Irenes, dhe ja fut ne goje...cokollaten)
Van Bregu:
- Miredita!!! PO mire o te gjithe kaq budallenj ju djemte e fisit
tone, ngelet tu fut cokollata neper goje!
Sandri:
- He mo Vani, erdhe ti? PO nuk e shef qe ne jemi te zene, po e fusim
ne goje cokollaten dhe pas pak do pallohemi...
Van Bregu:
- PO mire o, c'faj kam une qe ziheni ju, pastaj pallohuni sa te doni,
une do shof se jom qejfli...

:lol:

semi hoxha

Primus registratum

Nje dit mblidhen kafshet e pyllit dhe filloj te tregoj barcoleta e tregon nje ariu te gjith qeshin vetem gomari nuk qesh pastaj vazhdon dhelpra duke treguar barcoleten ne gjysm gomari fillon e qesh i thot lepuri qke jo asgje po qesh me barcoleten e ariut

Njeri vendos te martohet dhe pyt nje shok se si ta gjej nje vajz qe nuk ka pasur mardhenje me djem po i thot dil ne qytet dhe cila vajz hec ngusht nga kembet ajo eshte vajz e mire del ky ne qytet shikon vajzat se cila po ecen ngusht e gjen nje njoftohet me te dhe martohet
Naten e marteses i thot nuse a e di pse te kam zgjedh jo i gjegjt ajo ky i thot e kam pyt nje shok se si ta dij nje vajz qe nuk ka pasur mardhenje me djemai me tha shiko se cila ec ngusht nga kembet ajo eshte
Kjo ia kthen po me sa qunin kam shkuar po te ecja me kemb gjer do me bie ne toke

Seriozi

Primus registratum

Ja t'ju tregoj dhe dy barsaleta te forta fare.Tani kur ti lexoni ju mos u habisni n.q.s. nuk ju duken dhe aq shume te forta se helbete me kalimin e kohes fillojne dhe zbuten ato.

Dy shoke qe kishin vite pa e pare njeri-tjetrin takohen rastesisht ne nji stacion treni.Qe te dy ishin martuar dhe kishin edhe grate me vete.Sa shikojne njeri-tjetrin fillojne e perqafohen dhe filluan pyetjet e zakonshme:-ç'kemi,si je,si ja ke kaluar,ku punon etj,etj......Dikur nji nga keta i thote shokut te vet:Ore po harruam te prezantojme grate.Ne ate moment e vune re qe grate e tyre nuk ndodheshin me aty.Ouuu thane te dy njezeri na humben grate.Degjo thote njeri,hajde ndahemi dhe i kerkojme ne drejtime te ndryshme.Mire i thote tjetri por me pare ma pershkruaj pak gruan tende.-Po ja i thote ky,gruaja ime eshte bjonde (me lesh te verdha)e gjate,belin e holle,ka alamet gjoksi,shikimin e ka shume te embel sidomos kur shikon burrat,pa le ne seks si eshte lere,lere,po ta shikosh do e dallosh pernjiher qe eshte gruaja ime,tani ma pershkruaj ti gruan tende.Kur ky ja kthen:-Lere mer grun time po ec shpejt e gjejme ate tenden.

- Burre e grua me dy femije nuk ishin mire nga gjendja familjare(çudi si ka mundesi?).Gruaja i thote burrit:po he mor burre leviz nji çik se ngelem te varfer.-Ça me bo mi-ja pret burri.Mire i thote gruaja atehere do shkoj une ne greqi dhe do punoj disa kohe sa per te bere ndonji lek.Mire i thote burri shko.Vete kjo ne greqi dhe pas nja dy ditesh i telefon burrit.
-Baftjaro kom gjet pune ne nji familje greke dhe i jep edhe numrin e telefonit.Vetem degjo ktuna Baftjaro kur t'me telefonosh mos thuj du Meremen por Vasiliken se keshtu i kom thone une ktyne.
Kaluan disa jave dhe Meremja s'po u bote e gjalle,atehere Bafua blen nji karte dhe e merr ne tel.I bie telefonit dhe kur dikush ju pergjigj dhe filloj ti fliste ne greqisht ky i thote:
-Vasilika,Vasilika aty Vasilika.
Greku ju pergjigj:Oqi,oqi,oqi Vasilika.
E degjon Baftjari shkret dhe ja kthen:Ore po qe osh q'i e di una po thuj t'vi n'shpi se e presin kalamojt.

sirius

Primus registratum

Pak nga Europa!

Dy femije njeri Spanjoll dhe tjetri Italian ishin takuar ne nje aktivitet kulturor europian.
I thote spanjolli femise italian:-Yo volvo a casa.
I pergjigjet italiani:-Io fiat!

sa per dijeni volvo do te thote kthehem.

Seriozi

Primus registratum

Njiher do na martohej nji djale,por m.q.s. ky ishte pak si dede dhe nuk kishte shume eksperience me femrat(si puna e Zeqos)babai i thote: degjo biro se sonte eshte nata e pare e marteses dhe duhet te besh qejf d.m.th. ta kenaqesh gruan.
-po si ta kenaq i pergjigjet ky palla.
-po ja mor bir,naten ju te dy duhet te beni amore d.m.th. duhet te ashtusheni pra mo,dhe ti duhet te jesh ne lartesine e duhur.Prape hiç ky toçi s'ja thekte fare.Pa sa pa babai qe ky nuk kuptonte fare i thote:
-shko mor bir dhe ne darke bej çfare te bej nusja dakort,imito ate ti dhe do e kuptosh ku e kisha llafin.
Ne darke vajten ne dhome.Sa hyne ne dhome nusja filloj te zhvishej lakuriq,ate gje filloj te bej edhe ky,nusja u shtri ne krevat edhe ky palla ne krevat mbas saj,ajo ngriti kembet perpjete(si vesh lepurushi)kur edhe ky toçi i ngre kembet perpjete.Kaluan nja 5 min.ashtu qe te dy me kembet perpjete dhe s'po ndodhte asgje.Pa ç'pa ky pyet gruan:
- po tani çfare presim neve keshtu me kembet perpjete ?
- po ja,i pergjigjet ajo,po presim te kaloj ndonji dhe t'na palloj te dyve. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hysni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
letraeperpunuar.jpg
[/qb]
e fort kjo puna e pacjentes
:tipsy:

hysni

Primus registratum

vdes nje njeri dhe ne spital nje mjek kur ja ban obduksionin e sheh se e kishte k***n e madh,ja merr k* dhe ja vedos veti me operim.
shkon ne shtepi me qef te madh se medonte qe gruaja e tij nuk kishte pare kurr asi k**i.si hyn ky i thot gruas shko ne dhome dhe zhvishu shpejt
zhvishet gruaja pastaj zhvishet edhe ky.
uahuo thot gruaja- po kur paska vdeke Fadili?

beshbossi

Primus registratum

Dear

amore mio, Shaje!
Dear e shtrenjta ime amore Shaje! I jem tu t'write prap this lettera knejna ka far west-i lontano lontano ene n'English ene n'Italiano, sepse kom learn kto dy lingue perfetto kto due vjet ** I am ktuna. E look tina mi, sa molto well kom learn knejna. Vallahi, me kte derr work-u ** kom ormai i mson le lingue t'huja sa t'dujsh. Ene rrashnat m'thyhen me t'thon t'drejeten. Hamall hesapi mo! Lavoro lavoro, m'told bosi every minuti, aq SA s'have possibilita me mor fryme i cast. C'me t'thon mo, gjona very t'bukra ti vedi la syni knejna. Ca bihone t'nolta deri m'cielo ku molte people hyn e dalin or e cast. Kto knejna i thon gradaciel-a. Kur stand up kaptinen t'sit down qeleshja m'terra. Pa jo ca ara t'mjellme verde verde me bar around tyne, ** t'thujsh mo! Nji village bagti per mangiare nji vit tutto pa pushim! I kom pa mi, when I were per weekend te dillen qy me mattina. Dulem me Dullen figlion e Asmonit, our vicino aty m'nostro katunin. Pa le m'darke kur u on-nen le luci-t! thu se dul sun-i prap. Dit e re, dit u bo gjith town-i. Ca red, ca verde, ca .., ku di un mo, me tu take mend fare. Entrate-m ke ca mejhone si pune qebaptore, ku ca ragazze dancing nudo fare. Ato i thojshin striptease po me sa morem ear na, ishte heqje brekesh me aheng. Vallai told-em se na iku radakja. Apo they s'ishin...qe ju bofte ...,Dulla, Dulla jo io. I s'i kom see fare gjate all tempo-s qe stand-em atyna. Tu e di se I am angelo n'ksi punesh. S'te tradimento Lomi ty jo. Dulla po, içik me ate Lijen e vet, nja half ore me nji ruse. Po amo ja vlejte...Kurse una t'kon stand besnik. Mazallah se kom do any gjo me nonji ragazze. Sapo see nonji si ato t'honit ** t'thash mo avanti kthej the head ka ona qeter. Jom i nershem una. Dear mio amore Shaje! Kur Rrema came prej katunit dy days d'avanti, m'told se ke bo çun para two month-ve. Mu done qefi mo sa s'bohet. Mu remember the first lettera qe t'kom çu para nji anno-s. Vallai ma ke bo qefin. Jare, thash, Shaja m'ka heard mu ne m'ka do figlio'n. Je e forte mi Shaje. Quatro figli i kishim, noshti we have cinque. Po si e zune bre? Vallai, per menjen teme, the first lettera e ka done t'veten. Jom molto felice, happy happy sa mo s'bohet. Ne kur remember-d tuket e tuja qe t'u bofte Lomi t'u bofte, sensaltro qe aty tka zon i five-ti. Shaje, nigjo mi, se mos m'nxessh t'six-tin me this lettera-n. Dear mio amore Shaje. Nashti jokm t'u e close kte lettera kaq t'lungo se po m'come gjumi. Do t'write prap kur te kem free tempo, se siç t'thash qipari, lavoro lavoro ka mjesi m'darket, tutto settimane-s. Money Money mi mo, e capito vete ti mo nashtina! La lattera-n po ta nis me Rremen se vjen ancora aty m'katun. Ke ne ca money per ty ne per children-at. Blini ca dolce ne i eat-ni vete you. I japni ca ne atyne t'Dulles. Figlio-s t'vogel njiti the name-in Lym, si nonno i vet. Tanto t'fala t'all fisit ne children-ve. Kiss-e ene Lymin per me, qe ju bofte his tata, marshallah. Ju kiss t'all-ve. Your amore Lomi.
Ps. Mos forget t'm'write si ia kaloni aty m'village, ne, nigjo, se mos ia read kujt la lettera se o turp, t'kom thone ne ke prima lettera, pranej read-e vetem tina ene children-at, mire? He tu bofte Lomi ty! Ene nji gjo, kom msu kompjutrin look vet tu come e kom write this lettera-n. He, a jom i zoti, or not? T'kiss ene nji her, LOMI

Ledio

Primus registratum

I forte ai muhabeti i Lomit. Kjo ** po them o e vertete.

Na shko i dite Shyqo Katali ne restorantin me t'shtrenjt'. Thret kamarjerin ter pordhe, a thu se ish noi bos, megjithese ish vesh si Lymi i Tutit. E shef kamarjeri nga koka te komet, po Shyqos nuk i'a ni hiq.
-Bjer peshkun ma shtrenjt, i thot
I vje peshku dhe pa hik mir kamarjeri i thot:m'bjer veren ma shtrenjt. I vje ne vena. Pasi maro kto e thret prap kamarjerin me at stiln e vet prej kaubojsi, por nuk ma puro ngoj por krujce dhomesh. I vje kamarjeri gati tu (ai kish kujtu se Shyqo si njeri pa tru qo o kish mledh shume kanaqe at dit dhe nuk kish shku me i lon paret te klubi i lagjes).
-Mjep i pajat me spageti ne fruta deti
-Urnoni zotni, dhe e servir plot me edukat.
Ne shyqo i fut i tshame me at gjuhen e famshme ** ka aina, se kujtoi se i tha zorrxhi.
Masi maroi spagetin i tha:Kamarjer, ec ktujna.
Kamarjeri, gati tu.
-Msill i got uj.
I vjen uji dhe kamrjeri iken.
-Kamarjer ec mer ktujna ka shko?
-Po, i thot kamarjeri.
-Msill i kunj dhomesh.
Ia sjell kamarjeri.
Prap ky :kamarjer.
-PO,thot kamarjeri
-Ma boj i cik njaj t'shkresen.
Dreng drang dreng drung. Ben llogarin kamarjeri. Dhe i thot bejn kaq e aq.
-Mir , thot Shyqo, a tboj i pytje
-Po si jo, thot ky.
-A ju ka hik nodh me ju hik nonjoni pa pagu?
-Po edhe ka ndodhur se fundja njerez jina
-Po mir ca i keni bo
-Po ja ca me ibo i kena fut ka i skelm bythve
Dhe Shyqi kthehet i lumtur dhe i thot: -Futi nja izet ktu.

Ledio

Primus registratum

Pezmatimi I Vagines
Kura per pezmatimin e vagines ende nuk eshte gjetur, megjithese kerkimet per kete semundje jane intensifikuar sidomos pas hapjes se klinikes gjinekologjike Cyril.B Aqifi &Shyqo cila ka dhene nje ndihmese te jashtezakonshme ne fushen e gjinekologjise, si psh. mund te permendim gjetjen e kures per Shkarjen e Mitres prej se ciles vuanin shume te reja shqipetare si pasoje e aborteve te shumta. Por perpjekjet e kesaj klinike nuk kane perfunduar ketu. Ata kane arritur ne perfundimin se nje diete e mire do te ulte se tepermi mundesite per marrjen e kesaj semundjeje. Dieta eshte e thjeshte nje jete aktive dhe intensive seksuale do te ishte parandaluesi I pare I kesaje semundjeje qejfprishese. Por nje problem qe kane femrat shqipetare eshte se ato nuk kane perhere prane burrat e tyre. Por ata kane menduar edhe per kete gje. Psh. femrat mund ta kenaqin veten e tyre me dore por ka nga ato femra (qe e quajne arusha)te cilave dora e tyre nuk u mjafton, ato mund te gjejne kenaqesine e tyre duke perdorur nje bisht fshese ose e mira e te mirave do te ishte nje bisht LOPATE.Ose nese ndodheni ne nje lokal me shoqen tuaj mund te ktheni menjehere kariken per se prapthi dhe ti uleni siper. Ne kete rast kenaqni veten tuaj ,shikuesit tuaj por edhe nxirrni leket e tavolines. Por nje diete kaq intensive ka edhe pasojat e saj. Psh. nje aktivitet intensiv seksual shkakton plasaritjen e pareteve vaginale si pasoje e avullimit te mukozes nga mbinxehja e vagines ose mos lagia gjate orgazmes. Por gjinekologet me pervoje i kane gjetur edhe ketij problemi nje zgjidhje. Te gjitha femrat qe do te ndjekin kete diete duhet te ndjekin edhe nje kure ndihmese e cila quhet kura e VAJISJES. Pra ato duhet te mbajne me vete margarine, vaj(preferohet vaj makinash pasi duron nxehtesi te larta,mos perdorni kurrsesi vaj ulliri se rrezikoni fergimin e vagines) por me e mira e te mirave do te ishte nje grasator.
Kjo pra ishte dieta e gjinekologjsteve tane dhe shpresojme qe sa me shpejte te na gjejne nje kure.
Hartoi:prof.Dr.Dekan ne Fakultetin e Qipidhistikes Tirane Cyril.B

Si perfundim dicka per ti ngritur moralin femrave tona:

Bie bora maleve bredh koke kuqi shaleve
Bie bora koqe koqe vdesin pjeshkat per loqe.

Eshte thjesht per te qeshur e azgje me teper.