Pak nga të gjitha.

xhoni

Primus registratum
Re: Pak nga të gjitha.

Fillimisht postuar nga SPORTELISTI:
[qb]
Fillimisht postuar nga agreus:
[qb] Ju lutem po te keni mundesi, ato lloj barcaletash vetem grindje mes anetareve kane sjelle disa here. Kjo eshte zone argetimi dhe mundesisht te mbetet e tille!! [/qb]
mire pra po u kerkoi falie te gjitheve mgjs une tregova vetem 2 barcaleta mgjth po tregoi nje tjeter.

Nje polic hyni me i dyqan e i thote shiteses
-desha me ble i frigorifer
-nuk shesim per polica ,i pergjigjet shtesja
diten e neserme kthehet prape kesaj rradhe i vesh civil.
-desha me ble i frigorifer
-nuk shesim per polica, i thote shitesja pa ja hedh syte fare.
-nga e kuptove se jam polic?
-sepse ketu nuk shesim frigorifera por lavatrice. :goofy: :goofy: [/qb]
hahahahahahahahahahahah
:lol: :lol:

kapedani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Ishin njiherë dy studentë nji çun dhe nji goc.Rrugen per ne universitet e benin gjithmone bashke.Kjo goca shkonte mengjez per mengjez tek shtepija e ketij çunit dhe fillonte e therriste nga poshte:Ari o Ari,Ari o Ari.Dhe çdo dite ne te njejten ore po ky avaz Ari o Ari,Ari o Ari.Nje dite Ari kishte dale nga shtepia para kohe,kur vjen kjo dhe fillon avazin:Ari o Ari,Ari o Ari,Ari o Ari 10 min.rresht nuk dinte me pushu motra.Kur papritur del ne dritare nji nga komshijte e Arit,komplet i nxire ne fytyre nga inati(s'kishte faj tjetri per dite i njejti avaz),dhe i bërtet me sa fuqi qe kishte kesaj goces:- Idhi o Idhi,Idhi o Idhi pa zhduku tani se ka ik ky Ari yt dhe boll na çave ****** .

Majmuni llupës.
Nji burre kishte nji majmun llupes qe gelltiste çdo gje qe i dile perpara.Kur ishin ne nje klub majmuni po shikonte lojen e bilardos,papritur i afrohet bilardos merr nji nga gurat e bilardos dhe e gelltit.Te gjithe u habiten dhe pyeten te zotin:pse e hengri majmuni gurin.Oh mos u merzisni se keshtu bo ky dreq gjithmone.Pas disa kohesh shkojne prape po te ky klubi.Majmuni ulet dhe po shikonte lojen e bilardos.Njeri prej atyre qe luante bilardo po hante kumblla dhe i jep nji majmunit per ta ngrene.Ky e merr kumbullen e çon doren njihere tek ***** dhe pastaj e ha.U habiten te gjithe dhe pyesin te zotin:pse deshte me e fut ne byth njiher pastaj e hengri.Jo,jo i thote ky nuk deshte me e fut por vetem e mati.Qëkur gelltiti atë gurin e bilardos çdo gje para se ta haje e mat nje here,se e di vete ai se ç'hoqi per ta nxjerrë. [/qb]
:lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:
Ari o Ari
Idhi o Idhi

Kjo eshte e vertete Mistreco. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Seriozi

Primus registratum

Si te ushqejme femijet.

1 - I jati po mundohej te ushqente t'birin i cili nuk degjonte te hante.
- Ha t'keqen babi se do te blej babi nji loder,hiç i biri,-ha t'keqen babi se do t'blej babi akullore,prap hiç,djali s'degjonte te hante,pa ça pa ky dhe i thote gjys me nerva:
- Po ha mër....mër pizeveng se ndryshe nuk te rritet bibilushi,por ka me t'ngel i vockel.Gruaja qe po bente punet e degjon kete gje dhe i thote burrit:
- Por kur qeka k'shu ti ha per vete mër burr, se djali i vogel eshte, kur te rritet ka me ju rrit dhe biblushi.

2 - Nje grua po udhetonte ne tren bashke me djalin e vet.Djali i vogel nuk kishte oreks dhe nuk deshte te hante.Pa ç'pa gruaja dhe i drejtohet nji polici qe ishte ulur ne nji sedilje me ta.
- O shoku polic te lutem trembe pak djalin qe te haje.
- N'ven mi i thote ky:
- Po pse s'ha buk ti mër ta q*ifsha nonen.Gruaja shtangu ne vend nga habija dhe i thote:
- O polic po une nuk te thashe ta shaje more,por ta trembesh,t'i mund t'i thuash p.sh:- ha buke se do të të fus ne çanten e shpines. Kur polici ja kthen:
- Jo moj ti,që të më hajë bukën mu ai pastaj ë.

Hahahaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ç'u dhiva tu qesh.
Te pakten te qesh vet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps-Bravo mistrec se na k'noqe :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Ne nje fshat nje djali te ri shume i pashem kishte filluar e i ecte me femrat.Cdo dite kishte nje goce qe e q.......e.
Por sapo kthehej ne shtepi i ati i thosh nxirre k..in i merrte ere dhe i thoshte emrin e vajzes me te cilen ai kish shkuar.
1 dite 2 3 djali na u merzit se plaku e gjente perdite dhe shkoi e ja futi gomarit.Kthehet ne shtepi plaku avazin.I merr ere hic i merr ere prape hic afrohet edhe nje here tjeter asgje.Kthehet nga gruaja dhe i thote grua bastunin e kapelen se ka ardhur p...dh i ri ne fshat.

NE NJE KOMISARIAT SHKON NJE CUN PER TU BERE POLIC.HYN NE SALLEN KU BEHESHIN PROVIMET E SHEH GJITHE SHOKET E TIJ POLICE QE PRISNIN ATY TE DEGJONIN E TA NDIHMONIN.HYN SHEFI DHE I BEN PYETJE SI ME MIK.
-SA BEJNE 2+2.
-3
-JO
TE GJITHE POLICAT NE KOR JEPI NJE SHANS TJETER JEPI NJE SHANS TJETER
-HAJT PRA SA BEJNE
-5
-JO
KORI- JEPI NJE SHANS TJETER , JEPI NJE SHANS TJETER
-PER HERE TE FUNDIT SA BEJNE
-4
-4. THOTE SHEFI
JEPI NJE SHANS TJETER ,JEPI NJE SHANS TJETER THOTE KORI

Ne nje dyqan te Tiranes hyri nje plak nga malsia dhe lexon:Coca- cola. Plaku kishte etje dhe kerkon : Dua nje coca-cola. Shitesi ia kthen : C- mer xhaje lexohet K pra koka kola jo coca-cola. Plaku u mendua per disa caste dhe iu kthye shitesit: Pse sthua te mor bir ne i kemi thirrur Carit gabim gjithe jeten.

ishte nje her nje Shqipetar edhe ishte ne itali.

Djal i ri ky, kishte ber lek ne itali.
Ishte akoma i virgjer edhe thot ta provojm, shkon atje ne rruge e merr nje prostitute per 50 euro.

Shqipetari nuk ngopesh, ajo ja morri ne goj ai i thoshte Me for me fort me fort me fort me fort me fort me fort,

DUke then kete thot Bolllllll.

Pse i thot kjo prostituja,

I thot shqiptari, Fryi tani se me hyri carcafi ne B*th

njemijeenjeenjedite

Primus registratum

Ne kohen e italise ne shqiperi jetoninedhe puntore italjan.mes tyre nje familje shoferi.
Kishin nje djale 5 vjec.i jati punonte me kamjon rugen shkoder fush arrez.nje dite merr djalin me vete dhe ne rruge e len benzina .Djali kurioz e pyet te jatin cfare ka qe makina nuk ecen.
I jati i thote il finito benzina.
nje shok e rimorcon deri ne karburant dhe ikin ne shtepi.mbas disa ditesh djali shef qenin me nje buqe qe benin ate punen dhe i thote nenes se tij
mama mama rimokjato bubi
e jema duke pare qente te bashkuar i thote djalit il finito benzina

njemijeenjeenjedite

Primus registratum

nje djale ben gabim dhe e fusin ne biruce
atje gjen nje tjeter te denuar.
ky i denuari tjeter ishte nje trup i madh dhe i fuqishem.
i thote djalit tio ke qejf te jeshe burri apo gruaja
djali i thote une dua te behem burri
ne regull i thote burri i madh
hajde dhe thith k****e gruas tende.

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb]
Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Hë,hë nuk vika njeri ketu me degju ca traplliqe humoristike,e po mire po boj siç kam bo gjithmone me perpara:fol vet e qesh po vet,ne fund i fus dhe nji t'duartrokitme sa me i ngrit moralin vetes.U bona si puna Mr.Bean qe uronte veten per krishtlindjet,hajde krahasim hajde :eek: ,i modh je Mistrec,jepi Mistrec,forca Mistrec,bo ça t'doj palla k... Mistrec,se k'tu s'te edito njeri,je vet zot e vet shkop.Mbase zgjidhem dhe kryetar i mistrecave pastaj e di une se ç'boj.Do shfrytzoj postin e kryetarit dhe do i bi me zor antaret ketu qe te shikojne shfaqen time "pak nga te gjitha".
Ore e keni pare ju qe jane shtu shume budallenjte k'to kohet e fundit.Kom pa dhe nji andej nga thashethemet qe tere diten n'tem t'vet rri,vet fol vet k'no dhe pa le kur gerthet :Hajdeni tek .... ,dhe poshte nji mitraloz qe t'uro mirseardhjen.Eh ç'ti bosh shif rrushi dardhen dhe bohet koqja e fikut n'maje t'molles.
..[/qb]
hahhaahahahahahahaha
me shum kam qeshur me kete se sa me barsaletat (jo per gje po me sa di un skam lexuar as nje se pertoj :smash: ) [/qb]
Çe do qe s'me eci ky plani se,jo per gje po nuk u zgjodha kryetar i mistrecave.

Ja dhe nji t'shpejt sa per te hapur oreksin si n'mngjes qe jena.

1- Ishin mbledh tre shitsa bashke dhe po i tregonin njeri tjetrit se çfare kishin shitur dhe si ja kishin prishur mendjen klienteve qe te blenin.
-Thote shitesi i pare:Ehhh sot ja kam prish mendjen nji shurdhi qe te blente nji walkman duke i dhene dhe kufjet gratis.
-Hidhet i dyti:Eh posi,e çfare eshte kjo ne krahasim me ate qe kam shit une.Sot i shita nje rrakete tenisi njerit qe i kishte duart e prera.
-Nderkohe shitesi i trete po qeshte ha ha ha ha haaaa :lol: :lol: :lol: uuuuuu se sa here qe e kujtoj dhihem tu qesh.Po he pra mo na e thuj dhe neve ça ke shit.Ja degjoni i thote ky,sot i kam shit nje ore muri me nje zog qe ben ku-ku ku-ku nji polici.
Ouuuuuu ja ben dy shitesat e tjere,e ça ka k'tu per t'qesh.
Dhe ky ja kthen:-Ka k'te qe bashke me oren i shita dhe nji kuintal ushqim per zogun dhe filloje te qeshte prape me te madhe haaahhaaaaaa.

Ps.Lexoni kete se eshte tamam per barsalete :lexova ne nje forum tjeter barsaletat,shikoni se si i kopjojne nga forumi yne.Nji nga barsaletat fillonte keshtu:
Sailor plak shkon tek shtepia e gruas se re e te bukur te Hirkos.
ndersa tjetra:
Martohet rrugaçi me nji goce nga ato te qemotit.

Te forta te forta,eh ç'me ben me qesh.Si kontrollova te gjitha se me siguri do kishte barsaleta qe tregojne per Kordelen,Laren dhe te tjeret. :lol:

Seriozi

Primus registratum

Korde i ke ketu postimi i 5-te dhe i 6-te ne kete faqe.
Korde he mi se rritet fama po he. /pf/images/graemlins/laugh.gif Qe i tregojne s'ka ndonji gje te keqe po ti perpunojne pak dhe mos te vene te njejtet emra. :lol: :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Po une ate kisha bere more :lol: i kisha perpunuar :lol:

Ahhhhhhhhh :smash: :lol:

ludwig

Primus registratum

nje burre rrezohet nga nje kat i larte. i afrohet me shpejtesi nje kalimtare dhe e pyet: "ca ndodhi?". ai i pari i pergjigjet: "Nuk e di, sapo erdha!"

nje grua plake te mjeku:
1-"doktor, dua te vdes po nuk dua te ndiej dhimbje"
2-"po mire, merr nje pistolete dhe qellou ne zemer"
1-"po sikur mos ta marre mire ne shenje"
2-"nuk e humb jo, mate mire mbi gjirin dhe..uraten"

te nesermen lexon ne gazete mjeku:
"Nje grua e moshuar qellon veten me pistolete ne lartesine e gjurit"

shendet (edhe mos merrni si referim gjirin)

SPORTELISTI

Primus registratum

ISHTE NJENI QE nuk kishte shku noi here me femera,ene erdhi dita e martun.
naten e pare nuk i beni gje nuses,ene ajo u anku te vjerri.
ky e thirri cunin ne po munohej ti tregonte se u dote me e be ate pune me nusen.
-po une nuk e di si behet i thote ky
-atehere sonte me darke merr celularin me vete ne kur te jesh gati me merr ne tel se ta tregoi une c'a te besh i thote i ati.
ky kur qe gati e merr ne tel.
-babe jam ne krevat si t'ja bej tani?
-zhvishe
-po masanej?
-puthe ka pak
-po masanej?
-ledhtoje ka pak
-po masanej
-tashti futi ate qe e kemi te perbashket
nji te kap celularin ky ene(e kuptoni vet tashti ju me) :lol: :lol:

Seriozi

Primus registratum

1 - Një nate nji plak pasanik i kërkon shërbëtorit qe t'i mbante qiriun ne kohen qe do bente seks me gruan e tij te re.Sherbetor ziu merr qiriun dhe mundohej qe te ndriçonte sa me shume(nuk gjente brimen plaku shkret) Akti zgjati vetem disa sekonda. Kur mbaroj "pune" plaku pyeti gruan:
- he te pëlqeu?
- jo i thote ajo,se mora vesh se kur filloi dhe kur mbaroi.
- ashtu i thote plaku,mire atehere,dhe drejtohet nga sherbetori:
- nëma mu qiriun dhe bo ti seks me gruan time.
- peqe i thote sherbetori dhe pa e zgjat fare ja hipi gruas.Gjate kohes qe sherbetori i pallonte gruan plaku mbante qiririn.Kur mbaruan pune plaku e pyet të shoqen:
- hë si ishte kesaj radhe,a te pëlqeu?
- po i thote ajo,per s'mbari fare.
Atëherë plaku kthehet nga shërbëtorit dhe i thotë:
- e shikon ore, ja kështu mbahet qiriu !!

2 - Djali kthehet nga shkolla i merzitur.E shikon i jati dhe e pyet:
- hë,pse mi ke varur turinjt ashtu .
- se m'vuri m'susja kater ne matematike,i thote djali.
- po pse?
- po ja m'pyeti n'fillim se sa bejne 2x3 dhe une ju pergjigja 6.
- po shume mire aq bejne,ja kthen i jati.
- epo pastaj me pyeti se sa bejne 3x2 dhe .....nderkohe babai ja nderpret llafin duke thene:
- po ku mutin eshte ndryshimi?
- eee,kët gje i thash dhe une ja priti djali.

Fletrrufeja

Primus registratum

Nje emigrant Shqipetar kishte shkuar ne Peskara te Italise dhe merr te atin ne telefon per here te pare.
'He, -e pyet baba-, ku je asa si po ja con.'
' Jam ne Paskara te italise, -i thote cuni-,e mire po ja kaloj.'
Pes kara, gjashte kara ska rendesi. A do i sjellesh babes noi kmish apo jo.

Seriozi

Primus registratum

1- Nji lope i thote shoqes se vet qe po kulloste:
-E more vesh ka rene s'mundja e lopes se çmendur ne angli,po tjetra hiç se prishi terezin fare.
Kur kjo i thote prape:
- E degjove ça te thashe moj,ka rene semundja e lopes se çmendur dhe eshte ngjitese te thashe.
Kur tjetra i pergjigjet gjithe mosperfillje:
- E ç'me duhet mua,une s’jam lope po pelë.

2- Nje person nga qyteti deshironte te martohej ne fshat se kishte degjuar qe gjoja fshataret ishin me te ndershme ( po gjoja ama,shenimi im ).Dhe keshtu beri u martu me nji katnare.Naten e pare te marteses para se t'bënin ate punen( ta pallote pra mo )filloi ta lynte me lubrifikant duke menduar se nusja e tij ishte e virgjer.E shikon nusja dhe i thote:
-Çfare ben ore ? Pse e lyen me ate gjonë ti.
-Po ja i thote djali duke e pertypur, si hera e pare qe eshtëë.. kjo...kjo ndihmon ..ndihmon per tu...tu... futur me kollaj.
-Po ç'ja fut kot dhe ti,i pergjigjet katnarja, djemte e fshatit nuk pysnin fare per t'tilla gjona po i fusnin nji t'pështyme aty dhe hec bab mbaronte hesapi.

Mistreci
pershendetje.gif

Seriozi

Primus registratum

-Ne vitin 1992 ne nje stacion televiziv italian jepet nji emision per emigrantet shqiptar qe jetonin aty.
E pyesin njerin nga shqipot:
- Sa vite keni qe jeni larguar nga Shqiperia?
- Kam dy vjet - pegjigjet ky,qe ne korrik te 90-tes.
- Besoj se e ndjen mungesen e familjes ?
- Po ja kthen shqipoja,e ndjej shume sidomos te gruas time qe kam 2 vjet pa e pare.
Dhe emisioni vazhdon me pyetje te tilla :jo si e ndjen veten ketu,si ju trajtuan ne Itali dhe te tjera te ketij lloji.Ne fund te emisionit drejtuesi emisionit i thote shqipos:
- Ke deshiron te pershendesesh nga ekrani tv.Ky i pergjigjet:
- Pershendes te gjithe bashkatdhetaret e mi kudo qe ndodhen,familjen time dhe miqte e mi dhe ne veçanti dua te pershendes gruan time qe eshte shtatzane,te dua zemer.
- :eek: :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps.po ka ikur fshehurazi o taliono,po nuk e thot dot se eshte azilant politik dhe si lejohet te shkoje /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Mistreci
pershendetje.gif

ludwig

Primus registratum

Dy djem duke ecur ne rruge kishin perpara nje femer qe nga mbrapa ishte fantastike edhe njeri i thote:'po ti vajze paske ren nga qielli moj'. Kjo kthen koken dhe keta te dy shikojne qe nga futyra ishte e shplare edhe ta shpifte, keshtu qe tjetri i thote: 'po ti paske ren me fytyre moj vajze'

natural

Primus registratum

Ishte data 31 Dhjetor,ne prag te vitit te ri.
Njeri cohet ne mengjes me gezimin qe kete dite ne darke do e festonte ,do pinte e gezonte me te afermit e shoket si te gjithe .
Vishet e shkon per te ndezur makinen qe te shkonte ne pune por makina nuk ndizej dhe i merzitur mendonte qe kjo ishte shenje e keqe dhe nuk donte qe viti i ri ta gjente me fatkeqesira,pa e prishur terezine e mori rrugen ne kembe per ne pune ,arrin me vonese dhe pronari e perze nga puna ,perseri ruajti gjakftohtesine dhe perfundimisht kthehet ne shtepi ku shikon gruan me nje tjeter flagrance.
Nuk duroj me dhe shkon prane nje lumi i var vetes nje gure ne qafe duke murmuritur neper dhembe 3 fatkeqesite e tij,kur nga pas i vjen nje ze qe e nderpret e i thote,:-C'fare ben keshtu!?
-Po ti kush je ,e pyet fatkeqi.
-Si nuk me njeh,ja hedh i dyti,une jam plaku i vitit te ri,dhe ndihmoj e jap dhurata per kedo mbare boten.
-Eh po ti s'me ndihmon dot ,ja hedh ky i pari.
-Degjo ,i thote plaku i vitit te ri,ti vetem me thuaj se ku e ke hallin dhe une do te te ndihmoj.
-Po ja ,i thote fatkeqi,me ka hecur ters qe eret ne mengjes dhe nuk dua qe viti i ri te me eci komplet ters p,sh makina mu prish shkova vone ne pune ku dhe me perjashtojne per vonese dhe shkova ne shtepi ku shikoj dhe gruan me nje tjeter dhe s'po duroj me do hidhem ti jap fund jetes,s'ka me kuptim per mua.
-Ne asnje menyre te gjitha keto ti kthej une perseri dhe me te mira,ja hedh plaku i vitit te ri,ta zevendesoj makinen me nje ferrari,do te te jap pune te mire ne ndonje zyre dhe sa per nusen tende mos u shqeteso te gjej une nje fotomodele.
-Me te vertete do i besh te gjitha keto per mua ,ja hedh fatkeqi duke i ndricuar syte.
-Po,i thote plaku i vitit te ri, por me nje kusht ama ,qe te ma lesh nje here mbrapa.
Fatkeqi mendohet dhe thote une isha gati te humbisja gjithcka madje dhe jeten ,se po ja lej njehere ketij su be qameti,per hir te dhuratave qe ai me premton. Dhe ashtu u be ,plaku i vitit te ri mbaron pune i kenaqur dhe duke mberthyer pantallonat fatkeqi e pyet,:-He do mi japesh tani ato qe me premtove?
-Po por me pare do me thuash sa vjec je,e pyet plaku.
-Jam 40 vjec ,i thote fatkeqi.
-Po mire,i thote plaku i vitit te ri,40 vjec dhe akoma beson te plaku i vitit te ri???

natural

Primus registratum

Nje djal shkon tek mjeku dhe i ankohet se c'do gje qe ha e vjell perseri.
Atehere mjeku i jep kuren e pare dhe i thote te vij perseri pas nje jave.
Pacienti paraqitet pas nje jave dhe po te njejtin problem dhe mjeku i rekomandon nje kure me te forte,po perseri e njejta,atehere mjeku i thote,:-Provo te hash nga b*tha se ndofta gjen derman dhe eja perseri te me njoftosh.por pacienti su duk me tek mjeku.
Rastesisht ne markate mjeku shkemben pacientin qe e sheh duke tundur mesin dhe vithet dhe e pyet,- He si u bere,a je me mire tani?
-PO doktorr,i thote pacienti,jam shume mire rrofsh per ndihmen tani nuk vjell me.
-Po mire,pse tund vithet sa majtas-djathtas,e pyet mjeku.
-Po haj cumcakiz doktorr.

njemijeenjeenjedite

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fletrrufeja:
[qb] Nje emigrant Shqipetar kishte shkuar ne Peskara te Italise dhe merr te atin ne telefon per here te pare.
'He, -e pyet baba-, ku je asa si po ja con.'
' Jam ne Paskara te italise, -i thote cuni-,e mire po ja kaloj.'
Pes kara, gjashte kara ska rendesi. A do i sjellesh babes noi kmish apo jo. [/qb]
me fal po dua te shtoi dicka te vertete.
nje djale qe e mbante veten per garip the kishte dy motra.njera shkoi ne itali the punonte ne ruge po vellai i thonte se punoje kamarjere ne nje lokal luksoz ky djali,bleu motor te ri 500 kubiksh dh nje benc te klasit.e pyte nje dite nje shoke i veti ku i meer keto lek meto ky pergjigjet
kam mozen ne peskara .
shoku ja kthen pse nuk tego drejt meto ne shumekara thuaj.