Pak nga të gjitha.

Re: Pak nga të gjitha.

Nisen femrat e Forumit per te festuar 8 Marsin ne Dajt . Prenotuan autobuzin dhe si shofer morren Mistrecin.C'te bente Mistreci ... :shrug: e zuri ,hajt se nje dite eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pra niset autobuzi dhe fillojne Forumistet duke tregu barsaleta per forumistat /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe here pas here ja merrnin dhe ndonje kenge....
I shkreti Mistrec..c'i degjonin veshet...
Arritem.Ne shkojme ne restorant ,kurse Mistreci ulet ne hijen e autobuzit dhe dremit ca .
Erdhi ora per t'u kthyer .Mblidhemi te gjitha ,numerohemi /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe c'te shohim ... :confused: mungonte e _Fejuara_e_Zeqos
Nisemi t'a kerkojme ,kerko e kerko......kur c'te shohim... :eek: Ne nje stalle e Fejuara _e _Zeqos ishte shtrire poshte nje lope dhe pinte qumesht nga thithkat .... :confused:
Hajde te ikim -i thame ,eshte vone duhet te nisemi....
Nuk vij ,jo!!-pergjigjet e Fejuara _e_ Zeqos
Po hajde i themi ,nuk mund te presim ,kemi lene af-ne vetem ...Shiko ,se do te leme ketu vetem...dhe do te ngelesh deri kur te kujtohet Zeqo per ty...
-Vetem.....?????-Gjithe ky alamet kavalieri,e nuk do te me shoqeronka mua deri ne Af...???
(e kishte fjalen per lopen) /pf/images/graemlins/laugh.gif

plakudhedeti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] ...
-Vetem.....?????-Gjithe ky alamet kavalieri,e nuk do te me shoqeronka mua deri ne Af...???
(e kishte fjalen per lopen) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
waw ! super moira ! :goofy: :thumbsup:

Seriozi

Primus registratum

Moira barsalete per te qeshur ishte kjo? :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po roli im si shofer autobuzi kush eshte?

Mistreci
pershendetje.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

ah i ziu une qe i kam merak grat si haroj as nje her /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS:mistreco s ekupton dot ti mer ishte me spec /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Seriozi

Primus registratum

Zeqo kujdes te fejuaren ti. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Moira kujdes me keto barsaletat qe ju vendos emra,se vetem kur ti shikojme te postuara neper forumet e tjera ,dhe ata kur i kopjojne qe ketu as presjen nuk ju ndryshojne.Lexo disa postime me siper dhe do ta kuptosh.

Mistreci
pershendetje.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif I lexova ,por mendova Zeqo eshte i famshem /pf/images/graemlins/smile.gif ,pse te mos behet dhe Mistreci :devil: ????
Roli yt ,tani si fillim ishte thjesh i si xhentil :angel: .
:wave:

helibak mucogllava

Primus registratum

o MISTRECO ajo me nick e fejuara zeqos ti je re?
se me doli nga belgjika ajo mua
MOIRA mos degjo mistrecin se une sjam kopjac /pf/images/graemlins/tongue.gif

Seriozi

Primus registratum

E mer Pilafo je bo si puna e Shaban qoses :smash: .Mire qe u regjistrove me nick si e fejuara e Zeqos po tani poston edhe fotografi me emrin e fejuara e zeqos. :smash: Po te ishe fejuar me ate ti nuk do kishe me kohe te vije asnji minute ketu ne AF, se do ta merrte shpirtin jo per gjo.

Epra ,sa te rren mendja o Zeqo /pf/images/graemlins/wink.gif ,kujton se ke filluar te besh per vete dhe cunat :lol:

Amerika: pune - pune
Europa: pune - qef
Shqiperia qef - qef
/pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Mistreco nje gje skuptoj une
qe ajo e fejuara ime eshte ne belgjik
mos ke ber ti na nje pallacollek mer? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Seriozi

Primus registratum

Pilafo ku eshte ketu ne Belgjike ajo e fejuara jote.Pastaj mos ki frike per palaçolleqe se une jam çun i urte.

Ja dhe nji barsalete qe eshte per te qeshur,po jua them qe ne fillim qe eshte per te qeshur se kushedi dikujt mund ti duket edhe per te qare.

-Dy femra,nje e moshuar dhe nje nuse e re po ju vinin doren makinave qe te shkonin ne fshatin Vrine.Ndalon nji shofer dhe i merr,kur hipin siper kur ky i pyet se ku do shkonin,ato ngaqe nuk e thonin tamam emrin Vrine i thone ne vrimë .Rruges ajo me e reja i thoshte:aman shofer kur te shkosh tek vrima mbaje,shoferi duke qeshur ja kthente: po moj nuse po .Mirepo nusja sikur te kishte ngrene bythë turtulli nuk pushonte dhe nje e m’dy perseriste:
-kur te arrish tek vrima mbaje shofero.Dhe çdo minut ky avaz ,duroj sa duroj shoferi dhe kur ajo po i thoshte si perhere :kur te shkosh tek vrima mbaje,ky ja kthen:
-nuse mos me thuaj më ,se po arrita gjer tek vrima se mbaj dot une.

Mistreci
pershendetje.gif

xhoni

Primus registratum

Hahahahahahahahahaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: Kesaj i thone tamam,PUNE MUTI

R-A-F

Primus registratum

Ket duhet ta dini me siguri po une po e them.
Ishte nji plak dhe i njifte gjithe grate e fshatit, i thonte djalit vete kur u rrit dogjo biro kur tja bosh na njones ne fund futi dhe gishtin mos e laj fare dhe hec te shpia ti mor ere baba jot. Shko djali q** njonen i fut gishtin dhe vje te shpia, i thote baba bone gjo sot po i thote djali, ma afro pak gishti i thote baba ky ja afro baba i mer ere dhe i thote direkt gruja filanit paska qene,habitet djali si ka mundsi,dhe kshu kjo pune perher.Meno djali ca me bo,vje i here te shpia prape baba ke bo gjo ? po i thote ky bjere ktu gishtin ,i mer ere hic i mer prap hic prape i thote plakes baba o plake shpejt kpucet se paska ardhe p** i ri ne fshat.
Djali tu qesh dhe thote me vete hik o bab hik se vetem po q**e lopen ke me gjet.

fairy

Primus registratum

Ca kohe me pare disa turiste angleze duke kaluar pushimet ne Gjermani, pane nje vile te bukur dhe menduan t'i kalojne atje pushimet e ardhshme. Moren vesh se vila ishte e nje prifti dhe shkuan te benin marreveshjen. Kur u kthyen ne Angli njera prej zonjave u kujtua se nuk kishin pare se ku ndodhej WC-ja. I shkruan priftit qe t'u shpjegonte se ku ndodhej. Prifti duke mos kuptuar domethenien e germave dhe duke kujtuar se behej fjale per nje kishe angleze "Wala Cappe" iu pergjigj.

E nderuara zonje.
Letren tuaj e mora dhe kam nderin t'ju njoftoj se vendi per te cilin behet fjale ndodhet 12 km larg shtepise, gje qe eshte shume e volitshme, sidomos per ata qe e frekuentojne shpesh. Ne keto raste eshte mire te merret ushqim per gjithe diten. Atje ka vende per 400 veta ulur dhe 100 ne kembe. Ajri brenda eshte i kondicionuar. Te gjithe kerkojne te arrijne ne kohe per te mos shqetesuar te tjeret dhe per te gjetur vende te lira. Femijet qendrojne me prinderit e tyre dhe gjate pushimit mund te kendojne ne korr. Ne hyrje shperndahet leter per secilin dhe kush arrin pas shperndarjes mund te kerkoje hua tek shoku qe ka afer. Ne dalje letra duhet te dorezohet e pa zhubrosur, sepse do te sherbeje per te gjithe muajin. Fotografe te specializuar marrin ne fotografi ne pozicione te ndryshme te cilat publikohen ne gazetat e perditshme. Ne kete menyre te gjithe shohin se si persona te ndryshem kryejne nje akt humanitar. Jam i sigurt se jua shpjegova me se miri.
Me nderime Prifti.

Seriozi

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ZEQO_PILAFI-</div><div class="ubbcode-body">o MISTREC ku ke humbur &lt;img src="/pf/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /&gt; </div></div>

Rrugeve te kurbetit Zeqo rrugeve te botes ,e di ti ate shprehjen:
Kafshate qe s'kaperdihet eshte, or vlla,emigrimi
kafshate qe t'mbet ne fyt dhe t'ze trishtimi.
Tani se di sakte ne eshte mjerimi apo emigrimi.

Ja dhe nji barsalete koti.
Mesuesi i anatomise pyet nxenesit se nga se perbehet zemra.
-Barkushja e majte-thote njeri,barkushja e djathte-pergjigjet nj.
-Po tjeter - pyet mesuesja?
-Ka dhe kembet ja pret nji nxenes nga fundi klases.
-Çfare thua ore ,ja kthen mësuesi,jo po ka krahe.Zemra nuk ka kembe i thote ne fund.
Kur ky kopili ja kthen:ka ,ka zonja mesuese,babi im eshte profesor doktor(si gjithe shqiptaret /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif )dhe une e degjova ate mbreme naten kur i tha mamit : hapi kembet zemra ime.

Hellena

Primus registratum

ishte njehere nje budalla dhe babai i vet ishte pronari i nje firme qe bente sallam. dhe u rrit cuni, babai e morri te punonte per te, nje dite e mori ti tregonte makinerite dhe i tha, ktu bir i babait fusim derrin dhe del sallami, edhe kjo te njejten gje ben. Tani budallai u kthye dhe i tha ' O ba, po ka ndonje makineri qe fusim sallamin dhe del derri? Po i tha i ati, jot tom.
: ))))))