O mami si behet bebi ???

ladouce2005

Primus registratum
Re: O mami si behet bebi ???

ja perseris une gjate jetes, qe te kete arritur ne perfeksion kur ti vije koha /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Kete se thua dot, deri tani duhet te mjaftohesh me aq sa i ke shpjeguar e aq sa ka kuptuar.
E kaluara nuk kthehet me, e ardhmja eshte nje ender, vetem e prezentja vlen. keshtu qe ...

ladouce2005

Primus registratum

E boll citove firmat e te tjereve ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif
C'rendesi ka, une se kam seriozisht me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Hahahaha, hajgare ishe duke bo oj shiraze, çunin rrite si i ka hije e mesoji ça te te doje zemra. Pastaj me mu se ke dot seriozisht se kur fillo serioziteti une dal prej teme, jo per gjo po me kan then qe spara me shkon.

ladouce2005

Primus registratum

Tani qe e mora vesh qe merresh dhe me boks, t'a kam friken /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe nderrova tonin e mesazhit /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

gurax

Pan ignoramus

Ore po mire hallin e bebes kur te rritej po qanit ju deri tashti?

Butch said: "High or low?" (Pulp Fiction) /pf/images/graemlins/lol.gif

true confidental

Forumium maestatis

E zgjatet ket punen e bebit dhe asnje sna e sqaroi te verteten /pf/images/graemlins/laugh.gif......Jepini drejtim temes , mos na mbani ne vogelushve akoma me genjeshtra /pf/images/graemlins/laugh.gif

aka70

Primus registratum

Me shpirtin e shenjte te keqen mami.... /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Indulgence

Primus registratum

ee663e0a5298aa4de436560b94d97157.gif

Lejleku, thone ca kultura, por nuk ua rekomandoj kete variant /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

Kur lindi motra
e pyete mamin,
Mam,ku e more,
ajo, tha.
''pasi qe jetoj ne nje qytet per mes ka lumin''
te lumi modh,
un i thash,
ta morim edhe njo,
jo jo
kur te bjen shi,
e kur te rritet lumi
na bjen tjeter
sa here kaloj pran lumit,
them,duke qeshur.
ka pru lumi ,
BEBE. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

U martu nje çift e pas marteses i biri pyt t'atin e vet se si behej bebi?!
I jati ja shpjegon disa here po i biri nuk kupton se si!
Atehere i jati merr nje pishtar, i thote ta mbaje ne dore e mer nonen e vet e ja kercen, kur mbaron i thote, ja keshtu behet mor bir.
I biri i thote; a ta provoj ne une i here bab?
Jo i thote i ati nuk mundesh, i biri insiston e i ati i pergjigjet e ke none e nuk mundesh!
I biri kthehet ne shpine e vet, mer grun mer nje pishtar ne dore e i kerkon komshiut te mbaje pishtarin. Pasi mbaron pune, i kenaqur (sigurisht), mer pishtarin ne dore i thote komshiut, tani mund ta provosh ne ti si bohet bebi, se nuk e ke none kete. lol

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Se si behen femijet nuk e dija se me vinte turp te pyesja mamin,e zbulova vete kur bera femijen tim. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif Eshte shume bukur te besh nje beb.Jo te gjithe dine ta bejne...Sa per bebin e dyte shyqyr qe kisha te parin qe ma kujtoi edhe nje here.Poooooooooor juve nuk jua tregoj sesi behet. /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif Ata qe merren me barcaleta duket qe se kane haberin se si behet bebi. /pf/images/graemlins/cool.gif Ju kujtohet Flamureeeee Shehu tek Trupi dhe Shendeti??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.Dergojini nje leter me pyetjet qe keni.Jam e sigurt qe do t'ju pergjigjet /pf/images/graemlins/grin.gif

ODISEA

Primus registratum

mos e ke fjalen per Flamur Topin ti /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

HA HA HA U shkriva, po me dalin lot nga syte te betohem Ke shume te drejte, doja te thoja Flamure Topi (ne femerore) per te bere shaka dhe nuk e di se pse kam shkruar Flamur Shehu. Po kush eshte ky? Me duket se eshte kompozitor apo jo? E mire tani boll qeshe se po te bien dhembet fare

MLK

Primus registratum

Ata qe merren me Flamur Shehun nuk morin vesh si bohet Flamur Topi!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Fol pak me qarte se ne nuk marrim vesh nga humori kinez? Me fal e kishim fjalen si behet bebi Flamur eeeee Topi eeeee ndoshta nuk na ndihmon eeeeee dot eeeee sepse duhet ta kete harruar. Ti na thu dot ndonje gje pervec barcaletes "shume argetuese"qe ke treguar me larte? /pf/images/graemlins/ooo.gif /pf/images/graemlins/ooo.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Jo jo nuk mundem se kam frike se te hyp lezeti ty me na bo i te trete e duhet me dhon ne kontribute ka rroga ketu per popullsine qe shtohet, na mytet me taksa na mytet me keto men qe keni!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Epo tani keshtu eshte kjo pune Ca bejne qejq e femije ca pagujne taksa per femijet e te tjereve /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif