</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tedi.. mos e nxi per vit te ri! Hajd' gezuar! /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
Gzuar Gurax Long Time qe ste Shof ...
Dahlia Pjesa qe Ke Vone Bark nuk ishte Per Ty ... Ne Kapterri dha pergjigjen e Elefantit ... POr Dhe aty ai gaboi se ishte nje Sinonim Prandaj kisha shtuar Ke kohe qe nuk rri ne Tirane ... Nqs Kam Ofenduar NJeri ne Kete Teme Ju kerkoj Ndjese ... /pf/images/graemlins/cooli.gif
e kam elefant Tedi se i ka dal Feçka nga poshte.Po deshe hajde ta tregoj /pf/images/graemlins/smile.gif
[/ QUOTE ]
Kapterro ti Stand By ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ti Harap si thua? /pf/images/graemlins/wink.gif
Se une e di pergjigjen shume mire /pf/images/graemlins/smile.gif ...te pyetjes tende /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shiraz po me provokon?? /pf/images/graemlins/smile.gif
Une sdi te flas.Me pelqejne veprat.Te fala mi bej shoqes qe ke atje /pf/images/graemlins/wink.gif
e di si behet bebi?
dy fluturat hapin krahet ,perqafojne nj-tj dhe bejne nje veza,e lene te dera dhe nga veza del ai bebushi i bukur..hihihihi .perralla me mbret /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
Alisea gjunah qe sta paskan treguar akoma se si behet.
Po kane faj keto qe stregojne te verteten.
Ta tregoj une njehere tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif
o Tedo mendon ti se dahlia di si behet bebi??
[/ QUOTE ]
Se Cere di Dahlia o Puna Vet ... Un Di Cere Di Una ... Sdua t Ngatarrohem me Gjona qe Sme Perkasin ... Kur t M vije KOha Ne t Piqem Meqe jom ALa i Vogel Aherna Do flas ... /pf/images/graemlins/cooli.gif
[/ QUOTE ]
Se Cere di Dahlia o Puna Vet ... Un Di Cere Di Una ... Sdua t Ngatarrohem me Gjona qe Sme Perkasin ... Kur t M vije KOha Ne t Piqem Meqe jom ALa i Vogel Aherna Do flas ... /pf/images/graemlins/cooli.gif
[/ QUOTE ]Uaaa Tedi-bear te ka ngelur hatri? /pf/images/graemlins/wave.gif
[/ QUOTE ]Lejeni Dahlian rehat se ajo e di shume mire si behen bebet edhe pse ka kohe qe s'kam bo mo.Me tregoni pak si e beni ju beben /pf/images/graemlins/wub.gif
[/ QUOTE ]
[/ QUOTE ]
Aspak Dahlia po Une Ste NJoh ti Sme njeh ...Kjo Kushtezon Shume gjera ...Hatri Kurre Sme Ngel ne Biseda me te Panjohur ... /pf/images/graemlins/cooli.gif
[/ QUOTE ]Lejeni Dahlian rehat se ajo e di shume mire si behen bebet edhe pse ka kohe qe s'kam bo mo.Me tregoni pak si e beni ju beben /pf/images/graemlins/wub.gif
[/ QUOTE ]
Akoma Se Kam Kete Kenaqesi qe te me Quajne Babe ... /pf/images/graemlins/cooli.gif
jo xhaxhi ,se jam e vogel une ...sduhet te di keto gjera ..jane turp.mbylli syte me thone .. /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
faktikisht Tedo nuk po pres me e mesu nga ty...hihihi...se hap nje vrime te carcafi dhe shoh fshehurazi se si behen bebat kur i jep te televizori.. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
[/ QUOTE ]
[/ QUOTE ]
Kjo nuk kushtezon asgje Tedi /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gifPrandaj ve syze ti,qe te ngelemi gjithmone te panjohur? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Aspak Dahlia po Une Ste NJoh ti Sme njeh ...Kjo Kushtezon Shume gjera ...Hatri Kurre Sme Ngel ne Biseda me te Panjohur ... /pf/images/graemlins/cooli.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.