O mami si behet bebi ???

Florus

Forumium maestatis
Re: O mami si behet bebi ???

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] -E di ,e di nga dola ,po nuk po e kuptoj nga hyra.... :confused:
/pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
:eek: a thu ta bojn ene ket pytje :rolleyes: pupu cna gjet, si me ja shpjegu :confused: apo se dim as vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

ai femiu mi duk si Femiu mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une per shume kohe (ne Kinderzeit time) kam kujtuar se bejbi behej nga sqetulla.hehehhe tani sma hedh dot njeri se /pf/images/graemlins/smile.gif

@d@

Primus registratum

Pse re di ti si behen , e? :eek: ua sa i squt ky cuni mi :tipsy:

Trista

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iv:
[qb] Pse re di ti si behen , e? :eek: ua sa i squt ky cuni mi :tipsy: [/qb]
Kujdes, se ai te kujton per cun :idea:

albavina

Primus registratum

:lol: kur kam qene e vogel mendoja se femite lindnin kur nje burre dhe nje grua flinin ne te njejtin krevat (se dija une e shkreta ca ishte sexi /pf/images/graemlins/laugh.gif )
nje here ne lagjen time nje grua lindi nje bebe, mbas 7 vjetesh distance nga femija i pare,
dhe une e cuditur dhe shume kurioze mendoja
"po pse lindi tani ai femija, teta Ela fle me burrin e saj cdo nate" me ne fund pyeta mamin

- o pse lindi tani teta Ela? ajo fle gjithmone ke shtepia vete, pse slindi me pare bebja?
- rritu dhe pak te keqen mami

:lol: :lol: kur e mendoj tani shkrihem se qeshuri :lol:

a_l_b_a_n_a

Primus registratum

Une nuk kam qene femije kurioz dhe te them te drejten nuk kam pyetur ndonjehere se si lindin femijet. Mendoja se lindin automatikisht pasi martohesh.
Kur nje here me pyeti motra ime e vogel se nga lindin femijet( une atehere e dija se e kishim mesuar ne biologji ne shkolle) i thashe se e kishim blere tek dyqani i luleve meqe ka qene vertete femije i bukur. pastaj ajo me pyeti : po ty ku te kane blere , ne ushqimore?
E shkreta vetem ate dyqan njihte atehere

Nadia81

Primus registratum

lol rinoceronti :lol: :lol: :lol:

Mua mami me thoshte qe me kishte nxjerre nga barku dhe sa here qe e shikoja kur zhvishej vrisja mendjen se sa mire ja kishin qepur barkun doktorat sa s'kishte asnje shenje ne bark.
Vone e kam marre vesh "mashtrimin" e mamit /pf/images/graemlins/smile.gif

malaika

Primus registratum

Aman cfare na bete te kujtojme,lol

Kur isha e vockel mbaj mend qe motra edhe vellai ( qe jane te dy me te medhenj se une ) me ngacmonin gjithmone e kishin qejf te mi hypnin nervat ( qe te qaja pastaj /pf/images/graemlins/frown.gif ,lol ) E me thonin ... ti nuk je motra jone...nje dite mami e babi po ktheheshin nga puna e degjuan nje te qare ...filluan te shikonin se nga vinte e qara ..edhe atje ne mes te nje FERRE te gjeten ty qe qaje me te madhe.( im vella e ime moter me merrnin edhe per dore e me conin diku ne nje ferre e me tregonin,ja ketu ,te kjo ferra te gjeten !!!!! :mad: ) Pastaj mamit e babit u erdhi keq per ty edhe te moren ne shtepine tone.
Une e shkreta e merrja per te vertete e qaja!! /pf/images/graemlins/frown.gif Kur vinte babi e mami pastaj,qe me kishin e me kane pike te dobet,rrinin me ore te tera te me mbushnin mendjen se une isha mishi e gjaku i tyre , e mbaj mend qe me thonte mami se me kishte mbajtur te barku i vet e pastaj nje dite FAP dola nga barku edhe kisha dashurine e te gjitheve :wub:

MLK

Primus registratum

Kur nje xhaxhi, llafepistoset me nje teta, dhe per shkak te llafepistosjes pasi disa ditesh tetes i vjen me vjell do te thote teta eshte pak me barre lol

Princesha

Primus registratum

un kam ken shum fmi kurioz, i cmendsha me pytje, mami me thonte... te kena gjet nen laken, ngaqe jam e bardh, un i thosha jo jo nen trendafil /pf/images/graemlins/smile.gif

Uneisi

Primus registratum

Kryesorja eshte qe te kane gjetur dhe nuk te kane blere se do te ishte disfate e madhe pastaj. Po ta pyesesh tani cfare te thote mami?

Princesha

Primus registratum

tashi m'thot qe m'ka ba vet, edhe un i them mos m'rrej /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

Rozi kur te rritesh ti e t kesh :angel: tand kalxoji te drejten eee :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Uneisi

Primus registratum

Jo Rozi shihe cfare ngjyre ka dhe gjej naj perime ku ta kane fsheh se me i thene te drejten ka me hik truni

Princesha

Primus registratum

kena kohe deri ath me menu uneisi kena koh, megjithse flm per sygjerimin /pf/images/graemlins/smile.gif

soni2

Primus registratum

babi thote kur te doje mami /pf/images/graemlins/laugh.gif