O mami si behet bebi ???

MLK

Primus registratum
Re: O mami si behet bebi ???

Goce ti ri rehat se spo na dalin mo paret per kalamojt tane lol

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ç'paske qene more cun per tu pergjigj por si behet bebi nuk po ma thu per qamet A e di ti qe ka menyra te vecanta per te bere vajze apo djale sipas deshires??????? Une i di te gjitha metodat e duhura por desha me njoft ate methoden tate /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif Jo per gje por mos te ngelemi injorante /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

MLK

Primus registratum

Jo jo une sta kallzoj se veç çuna qes me metoden time se nuk jom sallaks lol

TEDI

Valoris scriptorum

Tani si perfundim do na THoni Si Behet Bebi ...

Un i JOm Fut mik Babit te Me Tregoje Stilin si i BOni 4 Cuna po sma trego n BOte ...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Tedi-bear ti je akoma i vogel mo xhan,rritu edhe pak pastaj do ta mesosh te verteten e embel se si behet bebi /pf/images/graemlins/wub.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tedi-bear ti je akoma i vogel mo xhan,rritu edhe pak pastaj do ta mesosh te verteten e embel se si behet bebi /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

Un NUk pyta Si do Pjell una ... Doja me Dit nga XHaxhat si ja Bojn ...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Tedi-bear,te thashe nje here qe je i vogel! Ti nuk di akoma te flasesh:femrat nuk pjellin por lindin bebe.
Ti nuk di akoma te shkruash:Ne cdo fjale ke dy shkronja te medha,dy te vogla. E ke per hoby? Ajo goce qe do te tregoje ty se si duhet ta "ndihmosh" per te bere bebin do te kete keq punen. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

UPs Me Fal ... Me Shkrujt KShu e kom Per sport DMth Vete Gishtat e bejne Kete ne Menyre Instiktive ...DIsa GOca m kan thene qe NUk duam te LIndim dhe Deri Tani asnjera ska dale Vullnetare te me thote HAjt t MEsojme si BOhet ...

KApterro UN Jap MAteriale per me Pjell ... Po Per Ty Sec KOm nigju ca THashetheme qe Kishe Von Bark ...

Leqe ti ke KOhe qe s rri n TIrone ne se KApito cere do me thon Ke Von Bark ...

ODISEA

Primus registratum

s'ma ha mendja se do te thote qe je me barre /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

gurax

Pan ignoramus

Tedi.. mos e nxi per vit te ri! Hajd' gezuar! /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

UPs Me Fal ... Me Shkrujt KShu e kom Per sport DMth Vete Gishtat e bejne Kete ne Menyre Instiktive ...DIsa GOca m kan thene qe NUk duam te LIndim dhe Deri Tani asnjera ska dale Vullnetare te me thote HAjt t MEsojme si BOhet ...

KApterro UN Jap MAteriale per me Pjell ... Po Per Ty Sec KOm nigju ca THashetheme qe Kishe Von Bark ...

Leqe ti ke KOhe qe s rri n TIrone ne se KApito cere do me thon Ke Von Bark ...

[/ QUOTE ]O TeDo Une kaM VeNe BArk DiSa HEre Ne JetEn TiMe dhe Po Te tHeM qe EsHte ShumE PerSmArI. Ti EdHe pO ta MeSosH si bEheT BeBi Nuk dO VesH Bark AsnjEhere peR Kete aRsYe. E sHumTa dO VesH Bark se DO PlakEsH Dhe DO ShnoShesH /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif

E di qe eshte shume e veshtire te shkruash si ty?Kam nja dy ore per te shkruar keto rreshta.Do besh mire te japesh kurse me pare per ata qe duan te jene disleksike per sport si puna jote /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

e kam elefant Tedi se i ka dal Feçka nga poshte.Po deshe hajde ta tregoj /pf/images/graemlins/smile.gif

shqipe1

Primus registratum

hahahahah pergjigjja ime ka qen qe kemi ardh nga vezet ,te vogjel sa dora... sikur zogjet /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Pergjigja jote ka qene..... Po tani çfare eshte?

MLK

Primus registratum

U pa puna, po heqim dore ka vezet tani se me duket vetja si sadist kur i haj! Se mos dale ndonje e na thote kemi lind nga mishi se na fiku...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

U pa puna, po heqim dore ka vezet tani se me duket vetja si sadist kur i haj! Se mos dale ndonje e na thote kemi lind nga mishi se na fiku...

[/ QUOTE ]HAhahahahahahaaaaa do hash vetem barishte

maty

Primus registratum

kurse mua me ka thene gjyshja qe bebin e dergon zoti dhe deri ne 7 vjec e dija keshtu pastaj nje shoqja ime me tha qe bebi beheshe kur nje bure e nje grua benin dashuri...
une mendoja se kur putheshin pastaj ajo qe ishte me e madhe se une me shpjegoi mire si beheshe bebi sa kur e mora vesh nuk beja me pyetje

MLK

Primus registratum

e di qe ne vegjetarianet nuk jane te keqinj, se di jane me ne mode a jo se para ca vitesh u bojshe mik me star te hollivudit po te ishe vegjetarian lol