Nuk jam shqiptar por jam italiano di merda...

Prodigychild01

Primus registratum
Re: Nuk jam shqiptar por jam italiano di merda...

Edhe une thojsha jam Italjon kur isha ne Nashville, neper klube nate. E verteta eshte se edhe ne Jugun e Amerikes Italianet kane me shume reputacion per romantike, dhe shqiptaret kane reputacion per lesh... (apo lufte, rremuje, kaos)

Kur vinte puna me kap femra, i thojshe jam Italion, i pallojshe, edhe pastaj ju thoshe jam Shqiptar, "I was just playing"

Ndersa kur i perket bisedave serioze kurre nuk fshehur nacionalitetin. Ne Amerike nuk i rruhet askujt kur vjen puna per dinjitet e nacionailtet. Ai ben punen ti? Ec perpara...

Joy

Primus registratum

Ne flasim vetem per historine ne te shkuar... se per te tashmen ajo qe ne shquhemi....eshte kaosi etj...per mos te shkruar listen pa fund te te keqijave
te mirat? .............................

Marimba

Primus registratum

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Shume shqiptare kudo qe jane kur u bie rasti te prezantohen me vajza te huaja, thone qe jam italian ose grek. :smash:
Une me thone te drejten, m`ik truni kur i degjoj kto gjona qe vijn nga injorantet qe u vjen turp nga veteekzistimi. :mad:
  • [/qb]
  • Shume dakord me ty, por pa provo te kerkosh pune duke thene Jam Shqiptar ne Greqi.

1. Nuk te marrin fare ne pune, ose

2. Te marrin me 70% te rroges minimale dhe pa siguracion.

3. Te paguajne per nje pune dhe te vene te besh 3.

Nuk ekzagjeroj. Ata qe kane qene ne Greqi e dine sa te drejte kam, apo jo?

Si perfundim:

Ta themi kudo qe jemi shqiptare, pervec rastit kur kerkojme pune (nqs eshte e mundur ta fshehim, kuptohet)

Mua me ngrene nervat shqipot qe fshehin kombesine e tyre ne marredhenie reale, p.sh. ata qe martohen me te huaj dhe nuk i flasin femijeve te tyre shqip. Per mua jane me poshte se plehrat!
    Ne pergjithesi, ne marredhenie shoqerore apo intime, nuk ka pse ta fshehesh, ndersa kur diskutohet buka e gojes ose puna, ashtu i do mushka drute!

klocari1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga uji ftohte:
[qb] ok, kjo eshte nje teme qe ka vertete nje kuptim sepse eshte e drejte qe shume shqipetare kur shkojne ne nightclub/disco apo edhe kur prezantohen me nje te panjojtur perpiqen qe te mos njihen si shqipetare por si... supozojme grek, italian ose spanjoll etj,etj e cila ne radhe te pare te ul personalitetin dhe e dyta, pse nuk thua qe jam shqiptare dhe jo f****** grek apo c'fare do lloj qofte sepse une personalishte mendoj ne radhe te pare jam i lumtur qe jam shqipetare dhe do te vdesi shqipetare panvarsishte se ku jetoj, dhe nuk dua qe t'ia di fare se ca njersit thone per shqipetaret ne pergjithesi rendesi ka qe une nuk jam si ata dhe jam nje i huaj!!!
I don't give a f*** :mad: what ppl say man, 'coz ya know the main thing is I'm un ALBANIAN and I'll die like that, ya heard me...???

...ight homiez, just be real and do not be fake, 4 show!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: [/qb]
Pershendetje.

Ne nga anet tona themi nje fjale te urte "Hunda tall buzen" dua te them qe ti Uji i ftohte mos akuzo te tjeret, se ti e tregove vete qe me fjalet e para se c'fare je.......!!!! ky eshte forum Shqipetar perse na shkruan Anglisht??!!! apo do te thuash qe e ke arruar Shqipen??? Keshtu qe shiko njehere veten tende me pas kritiko te tjeret, mos dal nga tema nuk ju ve shume faj atyre qe prezantohen si te huaj, se me det ne per namin qe na ka dale.

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Marimba:
[qb]
[qb] Shume shqiptare kudo qe jane kur u bie rasti te prezantohen me vajza te huaja, thone qe jam italian ose grek. :smash:
Une me thone te drejten, m`ik truni kur i degjoj kto gjona qe vijn nga injorantet qe u vjen turp nga veteekzistimi. :mad:
  • [/qb]
  • Shume dakord me ty, por pa provo te kerkosh pune duke thene Jam Shqiptar ne Greqi.

1. Nuk te marrin fare ne pune, ose

2. Te marrin me 70% te rroges minimale dhe pa siguracion.

3. Te paguajne per nje pune dhe te vene te besh 3.

Nuk ekzagjeroj. Ata qe kane qene ne Greqi e dine sa te drejte kam, apo jo?

Si perfundim:

Ta themi kudo qe jemi shqiptare, pervec rastit kur kerkojme pune (nqs eshte e mundur ta fshehim, kuptohet)

Mua me ngrene nervat shqipot qe fshehin kombesine e tyre ne marredhenie reale, p.sh. ata qe martohen me te huaj dhe nuk i flasin femijeve te tyre shqip. Per mua jane me poshte se plehrat!
    Ne pergjithesi, ne marredhenie shoqerore apo intime, nuk ka pse ta fshehesh, ndersa kur diskutohet buka e gojes ose puna, ashtu i do mushka drute! [/qb]
  • po pse mi lal vetem ti paske probleme nga 500.000 shqipot qe jane ne gerrqi???
    thelbi eshte qe pse ta marri meriten e punes ajo italionja me emrin Paola apo Benedetta (si e mban emrin ti) dhe mos ta marri ajo qe ti je vet...
    dikush thot them italian se italianet njihen per romanticizem...nuk te vjen njeri pse je italian dhe duhet te jesh romantik patjeter...romantiku eshte dhe rus, polak, portugez, anglez, edhe ata nga Zambia apo nga Kina jane romantik....

Duhet vetem te jesh romantik dhe puntor dhe jo te jesh italian per te qen zog kurve me femrat dhe ne pun....

ihsan

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] Per mendimin tim ky paragjykim per shqiptaret ka kohe qe ka rene, sepse te pakten ketu ne Itali te huajt kane filluar te integrohen. Pastaj ai qe te gjykon eshte injorant dhe tru ceket. Si mund te trajtohemi mire ne nga keta kur eshte i pari shteti yne qe na trajton si ..... Dje isha ne Duomo te Milanos kaloja afer Konsullates dhe poshte ne rruge kane formuar nje katror me hekura dhe kishin futur njerezit per te pritur rradhen, si ne stallen e lopeve, mendoni çfare perulje per ata njerez. [/qb]
Jemi ne shekullin e XXI dhe ne nuk e dime akoma cfar eshte rradha.Jo katror me hekra ne Duomo te Milanos, por edhe 100 police me vene aty,ne prap me koke si delet do futemi.

Le_Routard

Forumium maestatis

Ngjoni se ne kot diskutojm, se shume shqiptareve vet po ti thuash qe je i huaj do te rrespektojn ma shume sesa kur i thua qe je shqiptar. Cfar duhet te presim nga te jashmit. Une per vete qy sot e tutje do them qe jom gjermon. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani lind pyetja a mund te krijohet rrespekti per dike kur ky dikush genjen? Njeriu trajtohet sipas pozites ne te cilen e ve veten.

abs

nuk e di...

C kemi LR Multikulti /pf/images/graemlins/wink.gif

Si e ke banden? /pf/images/graemlins/laugh.gif , pershnetje /pf/images/graemlins/smile.gif

:wave:

PS: Lloj lloj grupimesh...e larmishme...

ihsan

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Ngjoni se ne kot diskutojm, se shume shqiptareve vet po ti thuash qe je i huaj do te rrespektojn ma shume sesa kur i thua qe je shqiptar. Cfar duhet te presim nga te jashmit. Une per vete qy sot e tutje do them qe jom gjermon. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani lind pyetja a mund te krijohet rrespekti per dike kur ky dikush genjen? Njeriu trajtohet sipas pozites ne te cilen e ve veten. [/qb]
Te gjithe njerezit ne kete bote jane krenar per vendin e lindjes,si te kene lindur ne Beverlly
Hills,ose ke Cezmja Ferres.Edhe pse rrehet ndonjehere behet pa te keq.

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ihsan:
[qb] Jemi ne shekullin e XXI dhe ne nuk e dime akoma cfar eshte rradha.Jo katror me hekra ne Duomo te Milanos, por edhe 100 police me vene aty,ne prap me koke si delet do futemi. [/qb]
...epra e! FLit per veten ti jer.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb]

4. Keshtu i kulturon Italia shqiptaret? Ndoshta ngaqe i trajton ashtu prandaj. [/qb]
SHqiptaret ne iTali KULTUROHEN me "kerkimin" e tyre...s'kan nevoj per baby-sitter:jo nga kto pemthymsat sigurisht! Esht vendi i iTalis pak me i prapambetur i Europes ne kte kamp ,por te siguroj qe ,siç tha dhe dikush perpara,PUNO & ec perpara...s'te shef njeri pashaporten/karten e identitetit: shohin NJERIUN ne shum raste!
[Edhe nqs se "deren e mbyllur" e kena honger shum her...dhe nje perbuzje,qe ndoshta nje der te perplasur ne sarrot do ishte pupel ne krahasim].

soni2

Primus registratum

nigjo sa shofim rradhe ne duhet te shtyhemi kte e kemi !!!

po pse duhet te them une qa jam francez apo vetem pse kam nenshtetesine franceze ?????

po çme duhet mua ama te them jam italjan apo vetem pse di italisht ne te hskrume e te lexume ???

une nuk ik shpesh ne disko se nuk me del koha por evitoj te nderroj origjinen sepse per kete origjine qe kam jam krenar dhe di ta argumentoj pse-ne!!!

nuk merzitem fare kudo qe iki(udhetoj shpesh ne EU)dhe jashta sajt dhe nuk e shoh te arsyeshme te nderroj origjinen !!!!

kush mendon qe origjina eshte nja pêngese ne pune te mos e tregoje dhe nqs e pyesin se çfare origjine je kur po e marrin ne pune ti thoje vetem qe nqs origjina ime pengon gje ne mbarevajtjen e punes te cilen ju po me ofroni atehere do ti pergjigjem kesajt pyetjeje !!!!

filloni ti trajtoni njerzit me ju ,mendoni para se te flisni ,dhe mundohuni gjithmone te mesoni sa me shuem gjera te reja dhe te jeni sa me te perkryer ne pune do ta shifni se padronat shokun me te mire e kane parane!!!

mesojeni historine shqiptare qe te jeni krenar per ate cope vend dhe krenar qe edhe sot quheni shqiptar nuk kemi pse te ndihemi inferior ndaj asnje njeriu ne bote sepse kriminela ka kudo dhe me teper ne ato shtete ku jemi sesa shqiptar ne shqiperi kete mos e harroni !!!

une nuk kam komplekse perkundrazi avantazhe sepse hallet me kane bere ti kuptoj te gjith jeta na ka perplasur aq shume sa per ne ka gjithmone zgjidhje dhe deshira per te avancuar na ben gjithmone me te afte se ai qe na mesoi zanatin (si per mire edhe per keç) dhe gjuha jone eshte pak e veshtire me 36 shkronja sa gjuhet e tjera me 26 i kemi mesuar duke pare televizor jo me te kishim ikur ne shkolle !!!

kemi aftesite qe edhe policet nuk hezitojne ti quajne shqiptaret KAMALEON !!!!!

duhet te ndihem ende inferior dhe te uzurpoj origjinat e grekerve italjonve francezve gjermonve ???????

Ermal Lamcaj

Primus registratum

Se ku lexova me siper se "shqiptaret ne itali kane pushtuar televizionin" dhe kjo tregoga sa te kulturuar qenkan ata.

Mos konfuzoni famen me kulture.

Shume njerez me fame jane me te vertete "pezzi di merda" me cdo kuptim te fjales.

Gjergj Kastrioti

Primus registratum

ok, kjo eshte nje teme qe ka vertete nje kuptim sepse eshte e drejte qe shume shqipetare kur shkojne ne nightclub/disco apo edhe kur prezantohen me nje te panjojtur perpiqen qe te mos njihen si shqipetare por si... supozojme grek, italian ose spanjoll etj,etj e cila ne radhe te pare te ul personalitetin dhe e dyta, pse nuk thua qe jam shqiptare dhe jo f****** grek apo c'fare do lloj qofte sepse une personalishte mendoj ne radhe te pare jam i lumtur qe jam shqipetare dhe do te vdesi shqipetare panvarsishte se ku jetoj, dhe nuk dua qe t'ia di fare se ca njersit thone per shqipetaret ne pergjithesi rendesi ka qe une nuk jam si ata dhe jam nje i huaj!!!
I don't give a f*** what ppl say man, 'coz ya know the main thing is I'm un ALBANIAN and I'll die like that, ya heard me...???

...ight homiez, just be real and do not be fake, 4 show!!!!!!!

Deam right boy!

Perputhem ne maksimum me mendimin tend.

ihsan

Primus registratum

• [/qb]
  • Kete e bejne edhe shume katundare ne shqiperi.Kane banuar per disa vite ne Tirane dhe thone "jemi tironca".

Albert Zylyftari

Primus registratum

Eshte me mire te thosh JAM ITALIAN dhe ti mbrosh shqiptaret sesa te thosh JAM SHQIPTAR dhe te shash shqiptaret dhe Shqiperine.

Se te jesh shqiptar dhe te flasesh mire per Shqiperine si ben pershtypje njeriu, por te jesh italian, francez, gjerman ... e te mbrosh shqiptaret kjo te ben shume pershtypje.

ihsan

Primus registratum

Te kritikosh gabimet tona ,nuk do te thote qe jemi kunder vendit tone, por te ndihmosh per rregullimin e tyre.

Le_Routard

Forumium maestatis

pooo, shume e drejt. Biles une do thosha qe sa here te kapin duke bo naji pisllik s'duhet thon jom shqiptar po te thush 'jom italjon'.

Kur te bosh naji gjo te mire e qe te lavderojn ateher duhet thone 'jam shqiptar'

Vetem kshu mund ta permirsojm imazhin tone, i pisllik ma pak, i lavderim ma shume, ne gure mas guri do bojm i kala.

MorningStar

Primus registratum

ke te drejte LR...
/pf/images/graemlins/smile.gif
nuk lexova fillimin se tashi nuk kam kohe po me duket i drejte ky arsyetimi jot...

ndricim

Primus registratum

isha ne interviste per nje pune aty para 1 jave kshu, dhe me doli italiane ajo qe do me merrte ne pyetje, ja kisha shume friken te them te drejten dhe u mundova qe ta bej te me pyes se nga je me origjine ne fund te bisedes. Pasi i pelqeu intervista me tha: a mund tju pyes nga jeni? shqipetare i thash, priti nja 4 sekonda duke me pare ne sy dhe se ça djallin mendonte nuk e di, "OK" tha pastaj.