True, that is after you got them to hang around with you though.Fillimisht postuar nga uji ftohte:
[qb] aaaaaaa haaaaaaaa that's my girl takin' over again, I respect that!!! ok baby, me qa na thua per popullsine, une po them se me shume se 60% jane zesacka dhe indiancka u feel me now, dhe pastay te kapesh njeangleze te vertet, u gotta know how 2 play that sh**, no matter where ya come from!!!
u feel me now???
...be real, do not be fake!!! [/qb]
Kave ne sanduic, e fillojn e zejn be per koken tate(lol)Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Po kur mbasi ka kaluar nje nate "Tironce" ta bie kafen duke thene "Qenka e vertete ajo qe thone per Shqiptaret"
A ka me krenari kombetare se aq?? Bravo cuna se na ndritet faqen!!! [/qb]
you what?????????????????????????????????, I did not get that properly, say it again, honey, if u don't mind!!!!!!!!!!!!!!1Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb]True, that is after you got them to hang around with you though. [/qb]Fillimisht postuar nga uji ftohte:
[qb] aaaaaaa haaaaaaaa that's my girl takin' over again, I respect that!!! ok baby, me qa na thua per popullsine, une po them se me shume se 60% jane zesacka dhe indiancka u feel me now, dhe pastay te kapesh njeangleze te vertet, u gotta know how 2 play that sh**, no matter where ya come from!!!
u feel me now???
...be real, do not be fake!!! [/qb]
Mos mi mos. Mos na permend Virgilio dhe Aristotelin tani se nuk shkoj dot aq larg une. Funi i funit katunar nga Karroqi i Sarandes jam me origjin.Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Se i pelqen Virgilio dh urren Aristotelin, prandaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lara e kish me te qeshur, ne fakt me te qeshur e kishim te gjithe, po na doli situata nga duart.
(Edhe me te qeshur e shkrojta.)
Keshille per ata qe deklarohen italiane: Mos beni nje gafe te tille ne Europen Qendrore, eh... [/qb]
Shikoj qe nuk e ke kuptuar ploteshit. Jam duke perbuzur ne radhe te pare ata njerez qe jane duke perbuzur vetveten duke thene qe nuk jam ky qe jam por jam grek ose spanjoll o italian ose afrikan. Ne radhe te dyte jam duke perbuzur ata qe thone pikerisht jam grek. Sipas mendimit TIM, TIM greket mund te jene me mire ekonomikisht por metalisht nuk kane gabime me pak ose me shume nga populli shqiptar.Personalisht mendoj qe edhe pse jam minoritar dhe gjuha nene e babait tim eshte greqishtja te mos ta perul vendim tim dhe emrin qe kam. Une nga ana tjeter jam i linudur ne Shqiperi. N.q.s. jam une ai qe pergenjeshtroj Shqiperin time cfar pres nga nje i huaj?Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb] Thua te jete Jula i fundit fan i Aristotelit Apache?? Te lutem mos i jep temes drejtim tjeter. Nese do te hapesh nje teme per te shprehur perbuzjen tende ndaj popullit grek mund ta besh te ballkani apo arena nderkomdetare. Ketu ishte duke u marre lehtshem kendeshem nje problem vertete i madh. Por mos te bejme moralistet dhe te shajme te tjeret kur tema eshte "Nuk jam shqiptar por italiano di merda". Besoj se duhet te ishe i kenaqur qe diskutimi ketu nuk degjeneroi ne sherr te tipit. Kujt i thu keshtu ti mer mer.....po vazhdoi ne rregull.... [/qb]
aaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif , anna, anna zemra kjo eshte e fort fare :thumbsup: , te lumte na thuaj si e ngjite???Fillimisht postuar nga anna:
[qb] me te thene e kam: nje cun shqiptar i pelqen njera ne disko (ne angli ky muhabet). e nejse fillon jo e bukur jo te thash jo me the dhe e pyet kjo nga je? Italian i thote ky. oh i thote kjo my ex was italian, he learnt me how to count in italian? dhe fillon motra, nji, dy tre kater pese...-ne shqip.
Hec kape kete ti po deshe. ose fillojne pune me dokumenta fallco apo ku di une, nga jeni ?
from rome. whats you name? Xhevdet harapi. [/qb]
Anna me ke vjedhur barcaletinFillimisht postuar nga anna:
[qb] me te thene e kam: nje cun shqiptar i pelqen njera ne disko (ne angli ky muhabet). e nejse fillon jo e bukur jo te thash jo me the dhe e pyet kjo nga je? Italian i thote ky. oh i thote kjo my ex was italian, he learnt me how to count in italian? dhe fillon motra, nji, dy tre kater pese...-ne shqip.
Hec kape kete ti po deshe. ose fillojne pune me dokumenta fallco apo ku di une, nga jeni ?
from rome. whats you name? Xhevdet harapi. [/qb]