Nuk jam shqiptar por jam italiano di merda...

Erison700

Forumium maestatis
Re: Nuk jam shqiptar por jam italiano di merda...

Itali
Ne nje bar, nje shqiptar takon nje vajze italiane e cila ishte e sapomartuar.Djali e pyet pse ajo po pinte aq shume alkool. Dhe ajo i shpjegon se si burri i saj kishte shkuar ne Australi per te ndjekur nga afer garat e varkes Luna Rossa. Duke bere muhabet djali i hyn ne zemer vajzes. Dhe te dy largohen nga klubi makine. Rruges makina hao krahun ne nje vend te pabanuar. Mbas nje ore burri i saj telefonon nga Australia duke i thene:
"Amore mio, ma lo sai che sono sulla Luna Rossa?"
Vajza pergjigjet:
"Mio caro io sono tra le stelle". /pf/images/graemlins/smile.gif :tipsy:

Erison700

Forumium maestatis

Itali
Ne nje bar, nje shqiptar takon nje vajze italiane e cila ishte e sapomartuar.Djali e pyet pse ajo po pinte aq shume alkool. Dhe ajo i shpjegon se si burri i saj kishte shkuar ne Australi per te ndjekur nga afer garat e varkes Luna Rossa. Duke bere muhabet djali i hyn ne zemer vajzes. Dhe te dy largohen nga klubi makine. Rruges makina hao krahun ne nje vend te pabanuar. Mbas nje ore burri i saj telefonon nga Australia duke i thene:
"Amore mio, ma lo sai che sono sulla Luna Rossa?"
Vajza pergjigjet:
"Mio caro io sono tra le stelle". /pf/images/graemlins/smile.gif :tipsy:

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga uji ftohte:
[qb] aaaaaaa haaaaaaaa that's my girl takin' over again, I respect that!!! ok baby, me qa na thua per popullsine, une po them se me shume se 60% jane zesacka dhe indiancka u feel me now, dhe pastay te kapesh njeangleze te vertet, u gotta know how 2 play that sh**, no matter where ya come from!!!
u feel me now???

...be real, do not be fake!!! [/qb]
True, that is after you got them to hang around with you though.

marko

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Po kur mbasi ka kaluar nje nate "Tironce" ta bie kafen duke thene "Qenka e vertete ajo qe thone per Shqiptaret"
A ka me krenari kombetare se aq?? Bravo cuna se na ndritet faqen!!! [/qb]
Kave ne sanduic, e fillojn e zejn be per koken tate(lol)

He mo tu befte pushka top!

uji ftohte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb]
Fillimisht postuar nga uji ftohte:
[qb] aaaaaaa haaaaaaaa that's my girl takin' over again, I respect that!!! ok baby, me qa na thua per popullsine, une po them se me shume se 60% jane zesacka dhe indiancka u feel me now, dhe pastay te kapesh njeangleze te vertet, u gotta know how 2 play that sh**, no matter where ya come from!!!
u feel me now???

...be real, do not be fake!!! [/qb]
True, that is after you got them to hang around with you though. [/qb]
you what?????????????????????????????????, I did not get that properly, say it again, honey, if u don't mind!!!!!!!!!!!!!!1

Ela_001

Primus registratum

Ajo qe the ti vlen pasi kane pranuar te dalin/shoqerohen me ty. Se zakonisht ato tremben sa u thua qe je shqiptar. Se ketu ne Londer psh shqiptareve u ka dal nami qe jan gangstera prandaj kane frike.Kapish tani lal. :cool:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Kudo qe te veme shqiptar mbetemi. Por injoranca ka i here kalon vetveten!

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Se i pelqen Virgilio dh urren Aristotelin, prandaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara e kish me te qeshur, ne fakt me te qeshur e kishim te gjithe, po na doli situata nga duart.
(Edhe me te qeshur e shkrojta.)
Keshille per ata qe deklarohen italiane: Mos beni nje gafe te tille ne Europen Qendrore, eh... [/qb]
Mos mi mos. Mos na permend Virgilio dhe Aristotelin tani se nuk shkoj dot aq larg une. Funi i funit katunar nga Karroqi i Sarandes jam me origjin.
Grekerve u ka ngel Aristoteli nga njerzit si ty qe nuk dine nje cope trangulli nga mentaliteti i greqis se sotme.
Me mentalitetin e greqis nuk nuk bo dot hall as ne Zimbawe.

arbi

Primus registratum

Ne vit te pare kur u thoja qe isha shqiptar me thonin (studente universiteti) /pf/images/graemlins/frown.gif po pse shqiptaret nuk jane te shkurter,bjonde e mysliman(do e kisha te shkruar ne ball fene).Une per vete preferoj t'jua them gjithmone qe te mos me ndodhi si tim vellai qe kur e ema e vajzes e mori vesh qe ishte shqiptar beri cmos te prisheshin ,por nqs ka ndonje qe preferon ndrysh nuk e kuptoj pse duhet ta kritikoj ,te gjithe le te sillen sipas ndergjegjes. Sa per ate qe tha blendi hallall buken e kallamoqit /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb] Thua te jete Jula i fundit fan i Aristotelit Apache?? Te lutem mos i jep temes drejtim tjeter. Nese do te hapesh nje teme per te shprehur perbuzjen tende ndaj popullit grek mund ta besh te ballkani apo arena nderkomdetare. Ketu ishte duke u marre lehtshem kendeshem nje problem vertete i madh. Por mos te bejme moralistet dhe te shajme te tjeret kur tema eshte "Nuk jam shqiptar por italiano di merda". Besoj se duhet te ishe i kenaqur qe diskutimi ketu nuk degjeneroi ne sherr te tipit. Kujt i thu keshtu ti mer mer.....po vazhdoi ne rregull.... [/qb]
Shikoj qe nuk e ke kuptuar ploteshit. Jam duke perbuzur ne radhe te pare ata njerez qe jane duke perbuzur vetveten duke thene qe nuk jam ky qe jam por jam grek ose spanjoll o italian ose afrikan. Ne radhe te dyte jam duke perbuzur ata qe thone pikerisht jam grek. Sipas mendimit TIM, TIM greket mund te jene me mire ekonomikisht por metalisht nuk kane gabime me pak ose me shume nga populli shqiptar.Personalisht mendoj qe edhe pse jam minoritar dhe gjuha nene e babait tim eshte greqishtja te mos ta perul vendim tim dhe emrin qe kam. Une nga ana tjeter jam i linudur ne Shqiperi. N.q.s. jam une ai qe pergenjeshtroj Shqiperin time cfar pres nga nje i huaj?

uji ftohte

Primus registratum

Te kam edituar ne baze te pikes 1 te rregullores se Albforumit

fallen angel

Primus registratum

edhe thoni qe duhet e qene shqiptare ne te gjithe aspektet...

mire pra!
me gjithe respektin per moderatoret ketu se mund ti hap pune.

po mire re ******,hapeni b**** per patriota dhe krenare dhe ketu me shkruni ne gjuhe te huj?
per pordhe kjo?
keni mush dy faqe ku shqip ka vetem 30%edhe bani si ma te nershmit...shkoni mer,********!

na hapet barkun! :mad:

Fallen kujdes gjuhen.... /pf/images/graemlins/smile.gif

neni

Primus registratum

Un per vete kam njoh nji "shqiptar" ( thonjzat nuk i kam vene pa dashje" qe kur e pysnin per emrin ai pergjigjej Cristian. Gjoja e lezeçme ishte se baben ja qujshin Muhamet. /pf/images/graemlins/smile.gif

anna

Primus registratum

me te thene e kam: nje cun shqiptar i pelqen njera ne disko (ne angli ky muhabet). e nejse fillon jo e bukur jo te thash jo me the dhe e pyet kjo nga je? Italian i thote ky. oh i thote kjo my ex was italian, he learnt me how to count in italian? dhe fillon motra, nji, dy tre kater pese...-ne shqip.
Hec kape kete ti po deshe. ose fillojne pune me dokumenta fallco apo ku di une, nga jeni ?
from rome. whats you name? Xhevdet harapi.

ujiftohte2die4

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anna:
[qb] me te thene e kam: nje cun shqiptar i pelqen njera ne disko (ne angli ky muhabet). e nejse fillon jo e bukur jo te thash jo me the dhe e pyet kjo nga je? Italian i thote ky. oh i thote kjo my ex was italian, he learnt me how to count in italian? dhe fillon motra, nji, dy tre kater pese...-ne shqip.
Hec kape kete ti po deshe. ose fillojne pune me dokumenta fallco apo ku di une, nga jeni ?
from rome. whats you name? Xhevdet harapi. [/qb]
aaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif , anna, anna zemra kjo eshte e fort fare :thumbsup: , te lumte na thuaj si e ngjite???

anna

Primus registratum

apo fillohet pune me emra si psh Marcello Gracia, dhe thone, but everyone calls me Genti.

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga anna:
[qb] me te thene e kam: nje cun shqiptar i pelqen njera ne disko (ne angli ky muhabet). e nejse fillon jo e bukur jo te thash jo me the dhe e pyet kjo nga je? Italian i thote ky. oh i thote kjo my ex was italian, he learnt me how to count in italian? dhe fillon motra, nji, dy tre kater pese...-ne shqip.
from rome. whats you name? Xhevdet harapi. [/qb]
Anna me ke vjedhur barcaletin :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Te drejtat e autorit jane te miat, po merri se ska problem :tipsy:
Qe te qendrojme ne teme, atyre qe u vjen turp te thon jam shqiptar, jane vetem injorante, sic e kane permendur shume te tjere me siper.