Nuk e meriton litarin?!

arbi

Primus registratum
Re: Nuk e meriton litarin?!

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] Denimi kapital eshte i pajustifikuar dhe i papranueshem moralisht dhe ligjerisht edhe per krimet me te renda ( vrasja psh) se marredhenie seksuale me dhune me minorene. [/qb]
pa u futur ne ceshtje po per mua eshte me e rende perdhunimi i/e nje minoreni/reneje

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Ej pse te del emri me yje ty dy here u mundova ta shkruj por prape doli sikur po them nonji llaf t'piset.
Sa per sahan lepires thuja vetes se ke dy dite qe ke marre anen e atij perdhunuesit.
Dhe ate rob servil mbaje per vete,edhe sumen mos e ke shitur ti mer lal se une po ta shikosh e dhashe mendimin tim nga te paret dhe nuk rri e bej si gore derr,derr,derr.

E ke pare besoj ate filmin me Samuel Jackson.Qe i perdhunuan gocen dhe ai vrau perdhunuesit.Dhe drejtesia e nxori te pafajshem per vrasjen e dy perdhunuesve.Aty eshte pergjigja ime.Dakort Dicko. [/qb]
Kam marre anen e perdhunuesit pa qellim justifikimi. Drejtesi kerkoj. Ne rast se dhe ju kerkoni te njejten gje qellimi juaj eshte komprementuar nga thirrjet pasionante shtazarake. Drejtesi nuk eshte rruga ku trafiku shkon vetem ne nje krahe.
P.s Mistrec buce bukur me litar qafe dhe tka zon sevdaja me timin qe sosht i piset po esht me kater yje /pf/images/graemlins/laugh.gif Dru me pre muzhik qurravec fluent ne derrisht akoma i hutum nga filmat chit- chat muhabet leprash :goofy:

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga aRBi:
[qb]
[qb] Denimi kapital eshte i pajustifikuar dhe i papranueshem moralisht dhe ligjerisht edhe per krimet me te renda ( vrasja psh) se marredhenie seksuale me dhune me minorene. [/qb]
pa u futur ne ceshtje po per mua eshte me e rende perdhunimi i/e nje minoreni/reneje [/qb]
Ti thua me mire ta kishte vrare se perdhunuar?

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ErSI:
[qb]
[qb] Ersi!! E para, te lutem mos perdor terma qe nuk ja di kutpimin se nuk tregon gje tjeter pervec se injorances tende (pa qellim ofendimi) per sa i perket te drejtave te njeriut dhe per cfare bejne fjale ato.
E dyta, ne rats se nuk je ne gjendje te formulosh nje titull teme qe t'i korrespondoje asaj qe ti ke patur ndermendje nuk eshte zgjidhje fajesimi i te tjereve per faktin qe jane pergjigjur pyetjes tende.
E treta, te indinjohesh me nje krim te tille eshte me se e natyrshme dhe ne rast se mendon se qellimi temes, ashtu sic e thua dhe vete, eshte ky, atehere tema jote do te ishte thjesht nje liber ngushellimi i radhes qe nuk do shtronte apo zgjidhte ndonje problem.
E fundit, ne rast se ti mendon se po justifikoj kete krim atehere megjithmend me vjen po aq keq per ty sa dhe per ate femije te perdhunuar, pasi ti nuk arrin te konceptosh se shprehja e indinjates sipas tipit "ne litar, ne litar" eshte po aq indinjuese, po aq primitive dhe po aq kanibaleske. [/qb]
Une kuptimin, atyre gjerave qe shkruaj ju a di shume mire, se perndryshe nuk shkruaja fare,(sic do te benin mire disa te tjere) dhe kam besim tek bindjet e mija. Sa per formimin tim lidhur me "te drejtat e njeriut" e kam aq sa ta marre ne goje e te flase per te, dhe me indinjon me teper, qe po e trajton si nje ceshtje ne salle te gjyqit, duke viktimizuar fajtorin dhe duke lene ne hije viktimen e vertete, per te treguar njohurite e tua egoiste. Sipas meje po ngatarron realitetin duke sjell frazen "liber ngushellimi i radhes " se mos gaboj jemi ne nje forum pra vendi qe ndodhemi mund te jete vetem informues dhe jo zgjidhes i problemeve...... [/qb]
Te kesh besim ne bindjet e tua nuk do te thote te kesh te drejte (nje budalla mund te kete besim ne bindjet e veta, pa dashur te bej krahasim me ty)por argumento pse bindjet e tua jane me te drejta se te tjereve.
Sa per te drejtat e njeriut me vjen keq te them se ske formim fare se po te kishe nuk do shkruaje cfare ke shkruajtur.
Sa per egoizmin po qe per ta treguar ketu ne forum
do ti thosha vetes sa pak egoist qe je.
Forumi nuk eshte vetem vend informues por dhe ku shtrohen probleme dhe debatohet dhe jo se kerkohen zgjidhje ne menyre reale. Ne rast se e hape temen per qellim informimi nuk do kishe shtruar pyetjen a meriton litarin, gje qe kerkon pergjigje
Viktimizimi i fajtorit dhe lenia ne hije e viktimes se vertete eshte shume interesante si teme. Po do besh mire te ndrosh titullin e temes ne fillim ose hap nje teme tjeter se nuk dua te dal jashte teme. Gjithashtu ne rast se nuk kerkon hakmarrje atehere fajtori i vertete i kesaj ngjarjeje eshte viktimizuar ne rast se therret histerikisht per litarin.

pertejdhnjak

Primus registratum

E di pse me pelqen ti Dik???????Ti e do gjithe boten kunder teje!!!!!!!!!And then again....that`s the reason u call urself....a bastard.......innit?????????? :thumbsup:

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:[qb]
Te kesh besim ne bindjet e tua nuk do te thote te kesh te drejte (nje budalla mund te kete besim ne bindjet e veta, pa dashur te bej krahasim me ty)por argumento pse bindjet e tua jane me te drejta se te tjereve.
Sa per te drejtat e njeriut me vjen keq te them se ske formim fare se po te kishe nuk do shkruaje cfare ke shkruajtur.
Sa per egoizmin po qe per ta treguar ketu ne forum
do ti thosha vetes sa pak egoist qe je.
Forumi nuk eshte vetem vend informues por dhe ku shtrohen probleme dhe debatohet dhe jo se kerkohen zgjidhje ne menyre reale. Ne rast se e hape temen per qellim informimi nuk do kishe shtruar pyetjen a meriton litarin, gje qe kerkon pergjigje
Viktimizimi i fajtorit dhe lenia ne hije e viktimes se vertete eshte shume interesante si teme. Po do besh mire te ndrosh titullin e temes ne fillim ose hap nje teme tjeter se nuk dua te dal jashte teme. Gjithashtu ne rast se nuk kerkon hakmarrje atehere fajtori i vertete i kesaj ngjarjeje eshte viktimizuar ne rast se therret histerikisht per litarin. [/qb]
Je duke i bere vete kalimet brenda, duke mos patur asnje lidhje me temen dhe eshte e disa here, qe te terheq vemendje duke te thene, qe shkrimet e tua me temen, nuk kane lidhje fare dhe nuk eshte titulli dhe subjekti gabim, por ti me llogjiken qe je duke perdorur. Pra te lutem, mos kerko drejtesi, per te aukuzuarin ne nje teme ku eshte kerkuar indinjimi, lidhur me krimin qe ka kryer. Titulli temes = indinjimi i thelle ndaj krimit te kryer, mos thirr me "te drejtata e njeriut" per te akuzuarin, se e dime shume mire qe ska per ta pare litarin me sy.

Se kuptoj si mund te hapesh debat lidhur natyres se nje forumi : forum = informazion i degezuar... une duke inforumuar jap informacion. Pra inforamcionet jane te c'do lloj pergjithesije ku nje person arrin te beje nje ndarje te saj. "thjesht fare"

D-J

Forumium maestatis

[QB] Nuk e meriton litarin ky plera, qe arrin te bej nje abuzim te tille me nje femije 8 vjecare.

Artikull i mare nga gazeta shqiptare..

Nuk thithke fare ti. Nga na e polle qe tema qenka shprehje indinjate. Nderro teme ose hap teme tjeter. Tema sic pyet ti eshte per perdhunuesin jo perdhunuesen apo indinajta. Dhe eshte e shtata here qe po te them se te drejtat e njeriut nuk hyn ketu po ti smbush qe sbmush.

D-J

Forumium maestatis

[qb]

Se kuptoj si mund te hapesh debat lidhur natyres se nje forumi : forum = informazion i degezuar... une duke inforumuar jap informacion. Pra inforamcionet jane te c'do lloj pergjithesije ku nje person arrin te beje nje ndarje te saj. "thjesht fare" [/qb]
Cdo njeri qe lexon kete e kupton se ti e pakta nuk je ne gjendje te shprehesh

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga tony27:
[qb] E di pse me pelqen ti Dik???????Ti e do gjithe boten kunder teje!!!!!!!!!And then again....that`s the reason u call urself....a bastard.......innit?????????? :thumbsup: [/qb]
yep :thumbsup:

Klinton

Primus registratum

Une mendoj se njerez te tille duhen lene te lire.
Demokraci do te thote liri fjale, besimi dhe veprimi.

D-J

Forumium maestatis

shume mendojne keshtu Klinton por jo ne rastet kur perdor dhune

D-J

Forumium maestatis

Edituar! Nuk lejohen ofendimet ndaj anetareve te tjere te AF!

Erind

Forumium maestatis

o daku po ti qeke trash fare. shko or trim e mblidh gure tek hekurudha ose me mire shko e luaj tek autostrada me kalamajt e tjere.

Seriozi

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Ej pse te del emri me yje ty dy here u mundova ta shkruj por prape doli sikur po them nonji llaf t'piset.
Sa per sahan lepires thuja vetes se ke dy dite qe ke marre anen e atij perdhunuesit.
Dhe ate rob servil mbaje per vete,edhe sumen mos e ke shitur ti mer lal se une po ta shikosh e dhashe mendimin tim nga te paret dhe nuk rri e bej si gore derr,derr,derr.

E ke pare besoj ate filmin me Samuel Jackson.Qe i perdhunuan gocen dhe ai vrau perdhunuesit.Dhe drejtesia e nxori te pafajshem per vrasjen e dy perdhunuesve.Aty eshte pergjigja ime.Dakort Dicko. [/qb]
Kam marre anen e perdhunuesit pa qellim justifikimi. Drejtesi kerkoj. Ne rast se dhe ju kerkoni te njejten gje qellimi juaj eshte komprementuar nga thirrjet pasionante shtazarake. Drejtesi nuk eshte rruga ku trafiku shkon vetem ne nje krahe.
P.s Mistrec buce bukur me litar qafe dhe tka zon sevdaja me timin qe sosht i piset po esht me kater yje /pf/images/graemlins/laugh.gif Dru me pre muzhik qurravec fluent ne derrisht akoma i hutum nga filmat chit- chat muhabet leprash :goofy: [/qb]
Ti buçe e ndyre je kthyer ne shtaze rrugesh.Shkerdhate e sterilizuar tek truri vogel?Dhe shkruan qe tema eshte serioze.Eshte serioze po jo per pedofila si puna jote.Më falni per fjalorin por ky kafsha e meriton nji pergjigje te tille.Ti mor hale fluturon me presh ne ***** dhe ne goje.Merr guximin dhe shan ne privat.Bajge.
Ps.Nuk e di pse i ka fshire ato tre postimet e mesiperme dhe jo kete qe kam cituar une.Nuk permbanin me shume fyerje se sa ne shkrimin e ketij D shtazes.

AnilaM

Primus registratum

per ty dickuuuuu te uroj qe ate qe provoi ajo 8-vjecarja ,ta provofshin ne noi kalamoni jot ,(se ato te motres apo te vllait i cik si larg)
Sa per temen do thosha nje denim i meritum.
Kurse menimi im personal osht ,se me ligjet tona( 3 vjet noshta) ai shkerdhat ka me dal prap ,ne un nuk do merresha fare me policin ,por kok me kok. Nuk flasim se duhet me rujt nerin e shpis, por... per nje kafshe

D-J

Forumium maestatis

Ani Tr!

Cili eshte ndryshimi midis nje perdhunuesi dhe nje femre( nene apo moter) qe uron me zemer perdhunimin e nje femije te pafajshem? Thjesht, kjo femer eshte nje perdhunuese pa penis.

Si mund te quash te pranueshme perdhunimin e nje femije per te shpetuar te tjeret? Si mund te dalesh ne mbrojtje te nje femije te perdhunuar kur ne te njejeten kohe uron perdhunimin e nje femije tjeter?

Ke mendon ti se ndeshkon me teper kur kerkon perdhunimin e nje femije tjeter: perdhunuesin, mua apo femine?

Fjala urim shpreh nje deshire te mire dhe ne rast se kete fjale e perdor per perdhunimin e nje femije atehere kjo shnderrohet ne mallkimin e nje shtrige. A mund te quhesh ti femer?

Mua nuk do me bente zemra kurrsesi te uroja perdhunimin e femise se atj perdhunuesit. Kurrsesi nuk do te uroja perdhunimim e femise tende.

Ne rast se per nje moment te humbi mendja ngaqe je irrituar nga shkrimet e mija, atehere mundohu ti kuptosh me mire ato.

E di qe nuk ke uruar me zemer dhe ndoshta je penduar tashme.

Zot, fali se nuk dine se c'shkruajne!

AnilaM

Primus registratum

**** historia ne fjale nu ka lidhje me noi femer me panis ,por per nje mashkull 30-vjecar ne me penis t`modh ,perkarshi nje 8-vjecare plus plus kercenim me arme.K`TU KENA T`BOJME ME NJE AKT KRIMINAL ,PSIKOLOGJIK ,SHPITEROR DHE FIZIK ca do mer ti mo ,ne ta VRISTE,qe te quhej kriminel.
Un kur nuk do dilja ne mbrotje te asnje teze perkarshi nje krimineli ,pedofili apo nje ksizofreni,ashtu sikur dilni ju.
Un kurr nuk do ti uroja nje gje te tille as njenjeriu tek femija e tia e sja ,pasi eshte nje "kafshte qe nuk karpedihet or vlla"
Ai "urimi" me lart eshte nje pyetje me shum. Pra te te ndodhi tek femijt e tu keshtu do flisje? JO JO JO TTTiii kurr nuk do flisje ashtu sic ke folur.Un per vete nuk mundem ,se ..perpara femis nuk do veja askerkend(kur ajo ai s`ka asnje faj por eshte viktim pre a nje krimineli).Mua nuk me intereson se ne q`gjendje ishte AI por femija im.Ketu flasim per mendim personal rreth ksaj ngjarje ,jo nga ana juridike .
Edi qe gjykatat jane shum me tolerante si rrjedhoje e "shum demokratizimit" ,por dhe te denohet nje akt i tille ne menyre sheqarake sic ndodh ne shqipri ,oh jo dhe kjo nuk hahet as me djath e as me gjize OK.Nuk jam per denime me litar apo vdekje ,pasi ka shum menyra me te" bukura "per te tille njerez,por... kur ligji nuk vepron me arsyen e mendimit ateher ne duhet ti themi PO dhe burgut me afat te gjat , litarit ,pushkatimit.Ai osht i kafshe qe jeton ne mes te njerzeve fatkeqisht,nese ati i kishte shku menja me qi let shkonte tek ato t`rruges jo i fmi 8-vjecar.O zot s`mund ta imagjinoj **** si mund te jeni kaq tolerant ,po per ate femi ca do thoshe ti **** ,apo do i jepje i akollore ,a karamele ne do i thoshe se ishte nje enderr te keqen xhaxhi?!

AnilaM

Primus registratum

Ne se Zoti do me jepte nje "force" :idea: qe te perdhunoja ate menjdjen tende , me gjith kenaqesi do ta beja /pf/images/graemlins/laugh.gif .