Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Edhe nje femer e perdhunuar e kupton qe vrasja eshte nje krim me i rende se perdhunimi
Shihet se ai qe poston te tilla shkrime eshte djale! [/qb][/QUO
Po ti shofesh cik me kujdes nickun loren^ e kupton qe djale eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apparte gli scherzi,ai nuk eshte maskilist per faktin se eshte djale,sbesoj se mund te behen pergjithesime te tilla.
Hoho, e di se jom mor me perdhunime dhe me kan thon se nuk mbrohen deri ne fund se pse kon friken per jeten e tyre :goofy:Fillimisht postuar nga tony27:
[qb] Nga e di it kte? [/qb]
Haha, i kom qef feministet :kiss:Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Edhe nje femer e perdhunuar e kupton qe vrasja eshte nje krim me i rende se perdhunimi
Shihet se ai qe poston te tilla shkrime eshte djale! [/qb]
.....derisa te hapen burgjet dhe te vazhdoj perseri avazin.Fillimisht postuar nga Sirena:
[qb]Por me e mira do ishte te dergjej ne burg per shume shume vite... [/qb]
Oi Ton cere do me thon kjo mer daj se me trrejt se kom nigju noiher vallaiFillimisht postuar nga tony27:
[qb] Hey **** !d`u know that sayin;mummy`s baby,dady`s maybe???????? :lol: [/qb]
Une kuptimin, atyre gjerave qe shkruaj ju a di shume mire, se perndryshe nuk shkruaja fare,(sic do te benin mire disa te tjere) dhe kam besim tek bindjet e mija. Sa per formimin tim lidhur me "te drejtat e njeriut" e kam aq sa ta marre ne goje e te flase per te, dhe me indinjon me teper, qe po e trajton si nje ceshtje ne salle te gjyqit, duke viktimizuar fajtorin dhe duke lene ne hije viktimen e vertete, per te treguar njohurite e tua egoiste. Sipas meje po ngatarron realitetin duke sjell frazen "liber ngushellimi i radhes " se mos gaboj jemi ne nje forum pra vendi qe ndodhemi mund te jete vetem informues dhe jo zgjidhes i problemeve......Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] Ersi!! E para, te lutem mos perdor terma qe nuk ja di kutpimin se nuk tregon gje tjeter pervec se injorances tende (pa qellim ofendimi) per sa i perket te drejtave te njeriut dhe per cfare bejne fjale ato.
E dyta, ne rats se nuk je ne gjendje te formulosh nje titull teme qe t'i korrespondoje asaj qe ti ke patur ndermendje nuk eshte zgjidhje fajesimi i te tjereve per faktin qe jane pergjigjur pyetjes tende.
E treta, te indinjohesh me nje krim te tille eshte me se e natyrshme dhe ne rast se mendon se qellimi temes, ashtu sic e thua dhe vete, eshte ky, atehere tema jote do te ishte thjesht nje liber ngushellimi i radhes qe nuk do shtronte apo zgjidhte ndonje problem.
E fundit, ne rast se ti mendon se po justifikoj kete krim atehere megjithmend me vjen po aq keq per ty sa dhe per ate femije te perdhunuar, pasi ti nuk arrin te konceptosh se shprehja e indinjates sipas tipit "ne litar, ne litar" eshte po aq indinjuese, po aq primitive dhe po aq kanibaleske. [/qb]
mistrec mos i bej lemsh gjerat dhe ske pse i pergjigjesh thirjes, cfare kam shkruar jane per personin me larte.Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Fillimisht postuar nga Ersi
Une kuptimin, atyre gjerave qe shkruaj ju a di shume mire, se perndryshe nuk shkruaja fare,(sic do te benin mire disa te tjere) dhe kam besim tek bindjet e mija.
Tema:Nuk e meriton litarin ky plehra...
O Ersi ti n.q.s. nuk do te dish mendimin e te tjereve mos e hap fare temen dhe mbaj mendjen tende,meqenese te duket vetja kaq i zgjuar.Mendimi im eshte litari i dikujt tjeter burgim i perjetshem,mendimi jot eshte per litarin gjithashtu,dikush tjeter jep nji mendim te ndryshem nga keta etj...nuk e di ty nuk te pelqejene argumentat qe paraqesin te tjeret per te shprehur mendimin e tyre apo pret pergjigje ekspertesh,ligji kaq dhe aq.Dhe ngadale kur thua :me mire nuk shkruaj fare (siç do benin mire disa te tjere),sa modest qe eshte ky djale mor aman. [/qb]