Nuk e meriton litarin?!

D-J

Forumium maestatis
Re: Nuk e meriton litarin?!

haha, sikur kishte vetem dy zgjedhje tham, jo tre /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ohuu me ca merremi. Edhe nje femer e perdhunuar e kupton qe vrasja eshte nje krim me i rende se perdhunimi :tipsy: .

Erind

Forumium maestatis

Me dukesh "produkt" i nje profesori qe te ka folur bukur per te drejtat e njeriut, por qe ti s'ke arritur dot, ti besh ndarjen e duhur dy gjerave. Tema su hap qe ta hapim kodin penal, por per te dhene indinjimin perpara nje krimi kaq te shemtuar (dhe te per fat te keq, majft te perhapur ne shqiperi) qe ti po perpiqesh ta justifikosh duke futur brenda, te drejtat e njeriut e duke thirrur qe denimi me vdekje u ka hequr. Per mua s'ke kapur thelbin e temes...

Sirena

Primus registratum

Me kete te litarit me kujtuat ekzekutimin me vdekje te atyre 2 vellezerve qe vrane nje familje te tere para disa vitesh ne Shqiperi(nuk e mbaj mend ne Fier a Lushnje)...krimi ishte shume i shemtuar...ekzekutimi gjithashtu(si ne mesjete).Nuk jam e sigurte nese do ishte "mesim" per te tjeret denimi me vdekje ne rastin e ketij pedofilit(gjykata me siguri nuk ka per ta dhene nje denim te tille),por me e mira do ishte te dergjej ne burg per shume shume vite...e aty te brehej dalengadale nga mostruoziteti i asaj qe ka bere dhe te asaj qe humbi.

Diddy19

Su@mi

Edhe nje femer e perdhunuar e kupton qe vrasja eshte nje krim me i rende se perdhunimi

Shihet se ai qe poston te tilla shkrime eshte djale!

Sirena

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Edhe nje femer e perdhunuar e kupton qe vrasja eshte nje krim me i rende se perdhunimi

Shihet se ai qe poston te tilla shkrime eshte djale! [/qb][/QUO

Po ti shofesh cik me kujdes nickun loren^ e kupton qe djale eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apparte gli scherzi,ai nuk eshte maskilist per faktin se eshte djale,sbesoj se mund te behen pergjithesime te tilla.

D-J

Forumium maestatis

Ersi!! E para, te lutem mos perdor terma qe nuk ja di kutpimin se nuk tregon gje tjeter pervec se injorances tende (pa qellim ofendimi) per sa i perket te drejtave te njeriut dhe per cfare bejne fjale ato.
E dyta, ne rats se nuk je ne gjendje te formulosh nje titull teme qe t'i korrespondoje asaj qe ti ke patur ndermendje nuk eshte zgjidhje fajesimi i te tjereve per faktin qe jane pergjigjur pyetjes tende.
E treta, te indinjohesh me nje krim te tille eshte me se e natyrshme dhe ne rast se mendon se qellimi temes, ashtu sic e thua dhe vete, eshte ky, atehere tema jote do te ishte thjesht nje liber ngushellimi i radhes qe nuk do shtronte apo zgjidhte ndonje problem.
E fundit, ne rast se ti mendon se po justifikoj kete krim atehere megjithmend me vjen po aq keq per ty sa dhe per ate femije te perdhunuar, pasi ti nuk arrin te konceptosh se shprehja e indinjates sipas tipit "ne litar, ne litar" eshte po aq indinjuese, po aq primitive dhe po aq kanibaleske.

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga tony27:
[qb] Nga e di it kte? [/qb]
Hoho, e di se jom mor me perdhunime dhe me kan thon se nuk mbrohen deri ne fund se pse kon friken per jeten e tyre :goofy:

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Edhe nje femer e perdhunuar e kupton qe vrasja eshte nje krim me i rende se perdhunimi

Shihet se ai qe poston te tilla shkrime eshte djale! [/qb]
Haha, i kom qef feministet :kiss:

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sirena:
[qb]Por me e mira do ishte te dergjej ne burg per shume shume vite... [/qb]
.....derisa te hapen burgjet dhe te vazhdoj perseri avazin.

D-J

Forumium maestatis

Mistrec sa per tprish pun je tija. mu hodh dynjoja nqaf vetem se permena ameriken per qefin tat :smash:

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga tony27:
[qb] Hey **** !d`u know that sayin;mummy`s baby,dady`s maybe???????? :lol: [/qb]
Oi Ton cere do me thon kjo mer daj se me trrejt se kom nigju noiher vallai :confused: Se mos osht me te futme mer driq? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

O **** mos e rruj hiç se ti me duket se qeke nga ata tipa:"dhe i vetem trim ne lufte".Veçse ka nji diçka se kjo thenie ben fjale per luften e dyte boterore(me sa di une)dhe i ka ikur koha.

Ai per mua do litarin dhe pikë,keshtu mendoj unë.

D-J

Forumium maestatis

I ROB SERVIL, SAHANLEPIRES DHE QE SHET SUMEN PER CDO GJO :smash:

Seriozi

Primus registratum

Ej pse te del emri me yje ty dy here u mundova ta shkruj por prape doli sikur po them nonji llaf t'piset.
Sa per sahan lepires thuja vetes se ke dy dite qe ke marre anen e atij perdhunuesit.
Dhe ate rob servil mbaje per vete,edhe sumen mos e ke shitur ti mer lal se une po ta shikosh e dhashe mendimin tim nga te paret dhe nuk rri e bej si gore derr,derr,derr.

Mos te t'rafte nji fatkeqsi e tille per hise se nuk pret njeri gjykatesit e sidomos ata te Shqiperis.
E ke pare besoj ate filmin me Samuel Jackson.Qe i perdhunuan gocen dhe ai vrau perdhunuesit.Dhe drejtesia e nxori te pafajshem per vrasjen e dy perdhunuesve.Aty eshte pergjigja ime.Dakort Dicko.

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] Ersi!! E para, te lutem mos perdor terma qe nuk ja di kutpimin se nuk tregon gje tjeter pervec se injorances tende (pa qellim ofendimi) per sa i perket te drejtave te njeriut dhe per cfare bejne fjale ato.
E dyta, ne rats se nuk je ne gjendje te formulosh nje titull teme qe t'i korrespondoje asaj qe ti ke patur ndermendje nuk eshte zgjidhje fajesimi i te tjereve per faktin qe jane pergjigjur pyetjes tende.
E treta, te indinjohesh me nje krim te tille eshte me se e natyrshme dhe ne rast se mendon se qellimi temes, ashtu sic e thua dhe vete, eshte ky, atehere tema jote do te ishte thjesht nje liber ngushellimi i radhes qe nuk do shtronte apo zgjidhte ndonje problem.
E fundit, ne rast se ti mendon se po justifikoj kete krim atehere megjithmend me vjen po aq keq per ty sa dhe per ate femije te perdhunuar, pasi ti nuk arrin te konceptosh se shprehja e indinjates sipas tipit "ne litar, ne litar" eshte po aq indinjuese, po aq primitive dhe po aq kanibaleske. [/qb]
Une kuptimin, atyre gjerave qe shkruaj ju a di shume mire, se perndryshe nuk shkruaja fare,(sic do te benin mire disa te tjere) dhe kam besim tek bindjet e mija. Sa per formimin tim lidhur me "te drejtat e njeriut" e kam aq sa ta marre ne goje e te flase per te, dhe me indinjon me teper, qe po e trajton si nje ceshtje ne salle te gjyqit, duke viktimizuar fajtorin dhe duke lene ne hije viktimen e vertete, per te treguar njohurite e tua egoiste. Sipas meje po ngatarron realitetin duke sjell frazen "liber ngushellimi i radhes " se mos gaboj jemi ne nje forum pra vendi qe ndodhemi mund te jete vetem informues dhe jo zgjidhes i problemeve......

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ersi
Une kuptimin, atyre gjerave qe shkruaj ju a di shume mire, se perndryshe nuk shkruaja fare,(sic do te benin mire disa te tjere) dhe kam besim tek bindjet e mija.

Tema:Nuk e meriton litarin ky plehra...

O Ersi ti n.q.s. nuk do te dish mendimin e te tjereve mos e hap fare temen dhe mbaj mendjen tende,meqenese te duket vetja kaq i zgjuar.Mendimi im eshte litari i dikujt tjeter burgim i perjetshem,mendimi jot eshte per litarin gjithashtu,dikush tjeter jep nji mendim te ndryshem nga keta etj...nuk e di ty nuk te pelqejene argumentat qe paraqesin te tjeret per te shprehur mendimin e tyre apo pret pergjigje ekspertesh,ligji kaq dhe aq.Dhe ngadale kur thua :me mire nuk shkruaj fare (siç do benin mire disa te tjere),sa modest qe eshte ky djale mor aman.

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Fillimisht postuar nga Ersi
Une kuptimin, atyre gjerave qe shkruaj ju a di shume mire, se perndryshe nuk shkruaja fare,(sic do te benin mire disa te tjere) dhe kam besim tek bindjet e mija.

Tema:Nuk e meriton litarin ky plehra...

O Ersi ti n.q.s. nuk do te dish mendimin e te tjereve mos e hap fare temen dhe mbaj mendjen tende,meqenese te duket vetja kaq i zgjuar.Mendimi im eshte litari i dikujt tjeter burgim i perjetshem,mendimi jot eshte per litarin gjithashtu,dikush tjeter jep nji mendim te ndryshem nga keta etj...nuk e di ty nuk te pelqejene argumentat qe paraqesin te tjeret per te shprehur mendimin e tyre apo pret pergjigje ekspertesh,ligji kaq dhe aq.Dhe ngadale kur thua :me mire nuk shkruaj fare (siç do benin mire disa te tjere),sa modest qe eshte ky djale mor aman. [/qb]
mistrec mos i bej lemsh gjerat dhe ske pse i pergjigjesh thirjes, cfare kam shkruar jane per personin me larte.