"Nje kenge per anterin siper teje"

Megg

Carpe Diem
Gjej nje kenge ,degjoje mire dhe pershtatja natyres se anetarit qe ka postuar i fundit,dmth
anetarit siper teje ~
Psh ke siper nje tip melankolik,pershtatii nje kenge te atille,
ke nje tip te qejfit ne postimin siper,ashtu pershtatja kengen,,,
Le te fillojme ''lojen'' ...
 

Sweety el

Locus omnem
filloje ti e para qe te dime te veprojme edhe ne.
Gjej nje kenge ,degjoje mire dhe pershtatja natyres se anetarit qe ka postuar i fundit,dmth
anetarit siper teje ~
Psh ke siper nje tip melankolik,pershtatii nje kenge te atille,
ke nje tip te qejfit ne postimin siper,ashtu pershtatja kengen,,,
Le te fillojme ''lojen'' ...
 
Top