Një treshe e lumtur

Katja

Primus registratum
Re: Një treshe e lumtur

Fillimisht postuar nga T[]:
[qb]
Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb]sic e kane thene dhe me lart varet nga personi, mund tja thuash dhe te ta plotesoje deshiren por mund tja thuash dhe te marresh noi shpulle turinjve qe te te vije mendja verdalle /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mua per vete sme ka shkuar mendja akoma per noi treshe po sikur te me shkoje, i'll give it a try do ta pys iher partnerin se mbase osht tape edhe thote PO /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
se tuta na qiti bojen /pf/images/graemlins/laugh.gif ajke plasi llambat se bona gabim citimin[/qb]
Ca thu mo Tosi ca thu??? asigjo nuk mora vesh /pf/images/graemlins/tongue.gif Ishe gje i interesuar??? /pf/images/graemlins/tongue.gif Do te te dergoj nje telogram po pati zhvillime te atij lloji /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
Ps:Tr@l@l@: Me e dit Hermesi qe ke ardhe ketej , E mjera ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash: :smash: [/QB]
O Papo po ku e di Hermesi rugen per ketu mi?? Une s'ja kam tregu iher /pf/images/graemlins/laugh.gif . Pastaj ta kom thone ne jemi cifte demokratesh goce bejme ca te duam /pf/images/graemlins/laugh.gif

RaVeR

Primus registratum

C'fare i keni keto mer qafshi mu ....

/pf/images/graemlins/smile.gif shifni edhe juve enderra me sy hapur ....

treshe e ?! hehe

pa he njehere ta shofim sa shume nga treshja paskeni bere juve ....

nga ajo cfare tha ai rrobi qe kish nis temen nuk mu duk si treshe .... mu duk me teper si dyshe + nje rrob shtese ....

nejse mo .... vazhdoni enderroni ... nuk demton njeri

ajo gjeja ne lidhje me te dashuren edhe nje femer tjeter mendoj se eshte degjenerim ne kulm ..... po nqs se ajo femer neser te kerkon ty te besh te njejten gje per te ... dy cuna i goc .... eshte njesoj apo jo ? si do te te vinte ty mer PimpMasta ?

nejse .....

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Mmmmmmmmmmmmmmmm............. sa teme interesante. Shume bukur e tha Tranofilja. Boni ca te doni kur jeni single, treshe , katshe, orgjira. Por une do ta ndryshoj pak ate qe tha Trani. Bojini keto gjona sa pa u martuar. Kjo do te thote qe nuk ka rendesi je me te dashur apo jo.
--Jeta eshte loje.......lodroje.

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]E kam provu i here treshe.Wow me 2 cokollata bukuroshe ishte bota fare....Provojeni o njerez se ja vlen[/qb]
Ky eshte ai anti-homo i tmerrshem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .... plllleeeaaaaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

DARIO

Primus registratum

eshte qo e keqe ,nje dite me nje shoke e kemi bo nje femer mos me mujt me u qu ne kam te veta

Goca^Babit

Primus registratum

Eh me rafte pika mua qe kam ngele prapa bote..po keto me duken budallalleqra.
Amani more cuna dhe goca, po ne shqiptaret mire qe hodhem 1 hap (qe flasim hapur rreth seksit) juve flisni per 3some.
2003-shi do beje cudira /pf/images/graemlins/wink.gif

marko

Primus registratum

Fillimisht postuar nga pas makthit:
[qb] Kush e ka provu treshe? Une po, se jam robi me me fat ne bote /pf/images/graemlins/tongue.gif Nuk di ca te them, po dy femra kur preken ashtu avash, puthen. Te shko gjaku ne fund te komve. Po vetem se, keto dy gocat qene Bi dhe nuk i njifja shume. Partneres sime s'ia kam treguar dot. po dua shume te kem nji treshe me te dhe nje vajze tjeter. Po po ia thash, nuk di si do e marri, plus sekretin qe se nxjerr dot, se kam frike se me len.
Cfare nuk din, s'mund ta lendoje. /pf/images/graemlins/wink.gif ne fakt :mad: , se une e mbaj mren me zor /pf/images/graemlins/frown.gif

Do kishit guximin me ia hap muhabetin partnerit tuaj, per nje person te tret sikur edhe per vetem nji nat?? [/qb]
O Pas Maktho, un du te bohem si ti kur te rritem.
Na jep nai fotografi ta zmadhoj e ta boj poster se ti e ke venin ne Olimp miku im.(lol)

The Genius

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Goca^Babit:
[qb] Eh me rafte pika mua qe kam ngele prapa bote..po keto me duken budallalleqra.
Amani more cuna dhe goca, po ne shqiptaret mire qe hodhem 1 hap (qe flasim hapur rreth seksit) juve flisni per 3some.
2003-shi do beje cudira /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
moj po ti ngele ne 3 some dhe 4some, si te duket ty? maybe u should try it u'll change u'r mind

Goca^Babit

Primus registratum

ja syzeza e degjoje dhe se vuri ujin ne zjarr..i fut dhe i tralala me daulle dhe eshte ne rregull..ne brockollitim kot (as nxjerrim gje nga xhepi, as fusim) lol :smash:

mostro

Putraku

Kush osht per nji dopio gjashçe!????
jo jo se mos keqkuptohemi ne tavell e kom fjalen!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca^Babit

Primus registratum

hey..e dinim qe e kishe fjalen per tavullen, se te shofim nga flet, nga kopshti me drek. ..tu befte edukatorja ty..sot do mesojme te numurojme. edhe (directions) ..kemi pellemben e dores, heqim 2 gishta nga e majta, dhe 2 gishta nga ana e djathte, sa gishta ngelen te ngritur ne mes???? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Me mbeteeeeeeeeen ehhhhhh 2!!!!hajde pall hajde!po kam 6 gishta moj e uruar!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca^Babit

Primus registratum

(si goc e prape qe jam une edhe cik kurioze) kur bo seks ti, pa na degjuar keta te tjeret..ke gisht i fut te dashures lol? ke quan te mesit ti..se paske 6 /pf/images/graemlins/wink.gif
(iiii e shof une qe do me rrasin ne burg, se po bej muhabete seksi me minorenet) :eek:

fallen angel

Primus registratum

kush ishte minoren ktu se nuk u mor vesh mire tashi?
nejse,me e bo treshe si tha ai ka vujtje po ka edhe perfitime.mo mire lale merru me nji,se kur jone dy.... :confused: te morin frymen mer! /pf/images/graemlins/laugh.gif
goca babit,ti pse pyt,dyshon te "gishti" qe te kan fut ty? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

lolita

Primus registratum

po nisi qe ne fillim treshe Ok ka bukurine e vet por nuk mund te behet me vone mund te merret edhe si ofendim (une nuk arrij te plotesoj deshirat e fantazite e tua ect) Keshtu ndaheni mendjen qe ne fillim se nuk ndrohet me situata. :smash:

Guest

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Treshe, hm, do me pelqente ta beja dikur. [/qb]
a ke qef ta besh me nje femer tjeter dhe nje mashkull apo me nje dy meshkuj ???

kot pyta per kurjozitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Goca^Babit:
[qb] (si goc e prape qe jam une edhe cik kurioze) kur bo seks ti, pa na degjuar keta te tjeret..ke gisht i fut te dashures lol? ke quan te mesit ti..se paske 6 /pf/images/graemlins/wink.gif
(iiii e shof une qe do me rrasin ne burg, se po bej muhabete seksi me minorenet) :eek: [/qb]
Nigjo si i thashe tet eti qe ben kshu muhabetesh...e ka fajin Putrarku,qe te fut ne keto qorrsokake.(kur i fut gishtin te dashures,asnjehere mos i fut te mesit,gjithmone futi gishtin tregues me thua mbrapsht)Pra dora duhet te rri me pellembe lart,e kuptovekeshu ke mundesi te punos edhe me gishtin e madh,
Ja mi goca e babit ta dhashe 1 fare shpjegimi,po s'na the:Ti pyet se do e besh me te dashuren,apo pyet qe ...... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif