Nga e ka prejardhjen njeriu!!?

gurax

Pan ignoramus
"Une mendoj prandaj ekzistoj". Kjo eshte nje shprehje shume e mirenjohur, por nese dalim jashte prizmit filozofik, fillon dhe shfaq kontradikta dhe problematike kur arsyetimet aplikohen njesoj kudo.

Nderkohe, ta zeme se gjehet pergjigja e pyetjes - filozofike - se nga e ka prejardhjen njeriu. Pyes veten a do e bente kjo dituri njeriun me te mire, apo me te keq, apo nuk do te kishte fare asnje ndikim?

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Te prezantohesh a te besh filozofi....kjo eshte ceshtja :p
Hhaahhahah perfundimishtt je Filozofe e cmendur...mos emer per ters gjithe filozofet te till ishin
Ehe vazhdo...

• Like
Reactions: Aki

joetisti_

Locus omnem
teoria me e fundit, mesa di une, eshte ajo "dividente". Qe do te thote se prejardhjen e kane te ndryshme vajzat nga djemte: Vajza e ka nga lulja, kur djali nga gjembat. Dhe ka edhe fakte. Po te shohesh, djemte gjithmone duan t'u marrin ere vajzave, kurse nga ana tjeter, ata vete u ngjiten vajzave si ferre :D

Eléonoré

Valoris scriptorum
Pershendetje te gjithve!! Thone se njeriu e ka prejardhjen nga majmuni sa e vertet eshte kjo!!?? mua per vete sme besohet pasi neqoftese njeriu eshte krijuare nga majmuni vjene tek pyetja pse nuk krijohen njerz nga majmunet tani?? dua te di nga te gjithe ju cmendoni rrethe ketije te theni pra a besoni se njeriu e ka prejardhjen nga majmuni??

Hera e pare eshte me e veshtira. Me pas cdo copy-paste e sistemit tone diellor qe eshte nder me te perfeksionuaret eshte bere me qellim te popullimit te nje hapesire kozmike aq te madhe sa qe do te ishte gjynah t'a lije bosh. Popullimi i nje planeti behet rregullisht kur njerezit-majmune jane ne gjume. Ajo qe ka ndryshuar ne kete planet te parapergatitur ne krahasim me nje planet prej te cilat keta njerez kane ardhur eshte ndryshimi thelbesor i nje parametri fizik. Kur keta njerez (te cilet jane perfekt) te palare, me floke te gjate, me mjekra dhe gati lakuriq zgjohen nga gjumi nuk dine te flasin, nuk kane memorje dhe fillojne te imitojne majmunet qe shohin neper peme.

Gjenetika eshte ne dore te njerezve te cilet kane etiken me perfekte te punes.

Nese nga nje pervoje (qe mos t'a quaj eksperiment) e tille nuk gjendet nje njeri qe te kete ndergjegje te larte njerezore per t'a mbajtur nepermjet dhembeve dhe mos t'a humbase planetin, e gjithe popullsia do te quhej e kompromentuar, e korruptuar, hileqare dhe njerezimit (ketij) ne fjale do t'i vinte fundi. Pa meshire. Ata qe jane te perzgjedhur per korrje (per mungesen e nje fjale me te mire) do te korren. Disa para se te nderronin jete dhe te tjeret ne momentin e ardhjes se ketij MOMENTI.

Rekomandimi per «graduation» of planet Earth has been given.

Ne momentin e duhur njerezit e damkuar ne balle (per nje arsye apo tjeter) do te rifillojne te punojne, ndertojne dhe popullojne nje planet te ngjashem me token.

Eleonore

Eléonoré

Valoris scriptorum
Kur nje djale i vogel kthehet nga shkolla dhe i thote te atit se ate dite ai kishte mesuar se njerezit e kane prejardhjen nga majmuni i ati thote: Ti, ndoshta e ke prejardhjen nga majmuni por une kurre.

EL

Eléonoré

Valoris scriptorum
Kjo nuk eshte e vertete sepse ne fakt
majmuni e ka prejardhjen nga njeriu

Me se e vertete Aimilius. Keto jane zbulimet e fshehta arkeologjike te pa publikuara dhe top-sekret. Shfarosja totale e asaj pjese te njerezimit dhe gjumi i tij i madh prej miliarda vjetesh.

EL

ParentalAdvisory

Primus registratum
tenor.gif

olofssonlarstony

Forumium praecox
Përshëndetje Z. dhe znj
Numri im (whatsaap) : +46705117485
Ju lutem, më lejoni këtë publikim në grupin tuaj për të ndarë dhe zgjeruar shërbimet tona mbështetëse.
Ky mesazh ka për qëllim individët, bizneset e varfra, bujqësore ose bizneset e tjera dhe të gjithë ata që kanë nevojë për një hua të veçantë për të rindërtuar jetën e tyre.
Keni nevojë për kredi me para midis individëve që variojnë nga 20000 € në 5.800.000 € me një normë interesi shumë të ulët prej 3% në vit midis individëve
Për të përballuar vështirësitë financiare të ditës për të dalë më në fund nga ngërçi që provokojnë Bankat dhe institutet financiare, me refuzimin e aplikacioneve tuaja për kredi ose norma shumë të larta.
Unë jam një individ i ekspertëve financiarë suedezë që janë në gjendje t'ju bëjnë një hua në shumën që ju nevojitet dhe me kushte që do ta bëjnë jetën tuaj më të lehtë dhe do t'ju lejojnë të realizoni projektin tuaj.
Këtu janë fushat në të cilat unë mund t'ju ndihmoj:
* Kredi Financiare
* Kredi hipotekore
* Hua për investime
* Auto kredi
* Borxhi i konsolidimit
* Linja e kredisë
* Hipotekë e dytë
* Shlyerja e kredisë
* Hua personale
Ju jeni mbërthyer, ndaluar dhe nuk keni favor të bankave ose më mirë keni një projekt dhe keni nevojë për financim të kontaktoni me mua tani në 0705117485 ose më lini mesazhin tuaj
Adresa ime e emailit: per.larsen.capital@gmail.com