Nga cili qytet jeni?

Nga cili qytet jeni?

Forumista,

Do te ishte me shume interes te njihnim me teper njeri-tjetrin. Nje nga kuriozitetet e shumta qe kemi, ka te beje me qytetin nga jemi ne Shqiperi. Jepni nje pershkrim te shkurter ju lutem, dhe cfare ju ben krenar ne te qenit Shqiptar, dhe banor i atij qyteti.

Admiri,

P.S Personalisht jam nga LEZHA. :thumbsup:

albania.gif

djal

Primus registratum
Re: Nga cili qytet jeni?

Me Zemer te Dashur Shkruaj Per Shqiperin Me Pelqen te Shkruaj Per Shkodren Qytetin Tim...

eduart

Primus registratum

Une jam nga shqiperia dmth vendlindja ime eshte Shkodra qyteti im i dashur /pf/images/graemlins/smile.gif

acid

Forumium praecox

Nga SHKODRA !!!! Dhe krenar qe jam i tille. Edhe se tashi shume kujtojne SHKODREN vend i harruar nga ZOTI pa rend, pune, intelektual une besoj dhe jam i bindur qe SHKODRA do ngelet gjithmone nje nder vendet me te embla me te bukura dhe me mikpritese qe eksiston.

mostro

Putraku

tirona e ditve tona
plot shale ene kondoma
tu u shkep te gjithe ne sllona
jepi rrusho quanto 6 BONA..

no_way_TuTo

Primus registratum

Tirona zemra jone ti per mua sdo jesh asnjehere kampion /pf/images/graemlins/laugh.gif , para Besa :wave:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Tirona zemra jone ti per mua sdo jesh asnjehere kampion /pf/images/graemlins/laugh.gif , para Besa :wave: [/qb]
:lol:

njemijeenjeenjedite

Primus registratum

industrial,industrial o fitore o skandal,besoj e kuptoni.me pelqen ai vend i bukur.popullsia eshte nga gjithe shqipria nuk ka qytet te vendit qe nuk ka nje familje ne qytetin tim.