Nga cili qytet jeni?

Nga cili qytet jeni?

Forumista,

Do te ishte me shume interes te njihnim me teper njeri-tjetrin. Nje nga kuriozitetet e shumta qe kemi, ka te beje me qytetin nga jemi ne Shqiperi. Jepni nje pershkrim te shkurter ju lutem, dhe cfare ju ben krenar ne te qenit Shqiptar, dhe banor i atij qyteti.

Admiri,

P.S Personalisht jam nga LEZHA. :thumbsup:

albania.gif

Renea88

Primus registratum
Re: Nga cili qytet jeni?

kom taku nji katnar nga malsia dhe i them nga t'kam....jom DURRSION m tha

kurse nji tjeter ** e kam taku n gjermani vijte nga greqia dhe ishte me pashaport greke...e pyes si e more pashaporten....BASH PREJ VORIO EPIRIT JOM LUM MIKU m tha

Renea88

Primus registratum

TIRONS MER PLAK....shpin ke shkolla Fan Noli
mka morr molli ne i her me dale me gjujt ke kryqzimi nentkatsheve ku kalojn gocat e Partizanit e te Sami Frashrit apo ke liceu

doktoresha

Primus registratum

nga korca me origjine...lindur , rritur ne tirane...si ta quaj veten tiranase apo tironse...lol

Anana

Primus registratum

Qe te dyja atehere. Ne fakt gjithe Tironsit nga qendra jane se Tirana eshte zgjeruar tani e po zgjerohet akoma.

Anana

Primus registratum

Me duket se ia nderruan emrin ia vune Edith Durhami, aty ku bera une filloren "shkolla e Partise" qe /pf/images/graemlins/laugh.gif .

McByrek

Primus registratum

Ana, prape ti? Je e sigurte qe nuk je ajo goca me renaultin jeshil qe parkon sistematikisht cdo dite afer meje dhe qe bejme perhere replika ne rruge? Edhe ajo Ana quhet. Nqs je ajo, eshte e tmerrshme. Nqs nuk je ajo, eshte prape e tmerrshme. /pf/images/graemlins/smile.gif

doktoresha

Primus registratum

lol....jo mcbyrek nuk jam ajo vajze me reanault jeshil...une e kam nje te tille po e kam te bardhe...lol...nuk jam ajo sinqerisht...dhe nuk jam bionde sic me kishe pyetur ne pm...
dhe une po cuditesha pse me ishe qepur kemba kembes...por ti paskeshe dashur te gjeje tek une vajzen qe te ze vendin e parkimit...
sa ana ka ne bote....ehhhh...
ciao

StAvRoS

Primus registratum

Korcar tha ose nga Parisi i vogel ej po e dini ju si i thone Parisit ndrtshe "Korca e madhe" lol hahahahhahahahahaha :cool:

soni2

Primus registratum

prej puket

nga puka

nga qyteti se puka eshte sa kina ka then nje kinez kur erdhi ne kohen e ndertimeve te fierzes