Fillimisht postuar nga elips:
[qb]
Fillimisht postuar nga jim_albanian_morrison:
[qb]
Fillimisht postuar nga elips:
[qb] "Ju bekoj ne emer te atit,
Te birit, e te shpirtit te shenjte amerikan"
Ervin Hatibi
Ndersa une ju bekoj ne emer te shpirtit te kalbezuar shqipetar, ... i mykosur qiejve te mendjeve tuaja, teksa sperma sterile hyjne ne ovulen e shterpeve kaltersive te qiejve gjumashe, ku shtrihen hartat utopike te shqiperise etnike, perbrenda nje symbioze parazite.
Ju bekoj ne emer te allahut koke-poshte dhe te aleluse te vdekur.
AMEN [/qb]
je shume i madh ke thene me te vertete fjale me mend,me vjen keq qe nuk arrin te kuptosh qe endesh e endesh rreth erresires tende dhe spo gjen pak drite dukesh qe i je dorezuar verberis dhe perse vetem e vetem per nje meditim te vogel per nje meditim te sinqerte vetem e vetem me shpirtin tend me ate pakez drite qe ke ne shpirt,zbulohu more nga erresira kerko driten se do te shpetosh nga kjo bote qe po vuan por do te shpetosh edhe te ardhmen tende(e kam fjalen per boten tjeter)ule njehere ama vetem njehere mendjemadhesine dhe do ta kuptosh qe deri tani ke qene pa vlere kerkoje allahun kudo se do ta gjesh ate kudo.te uroj selam dhe mendohu me mire kur shkruan jepi vetes tende imazhin tend hiqe imazhin e dikujt tjeter e dikujt qe as ti nuk ke deshire te jesh.me rrespekt dhe selam jimi. [/qb]
... Te pakten per nick-un, ... ke nuk te shkon te flasesh keshtu. Jo per gje por ..., tregon papjekurine tende, nga universi i Jim Morrisonit.
Gjithesesi, sa per allahun tend apo ..., mesine e krishtere, apo per paganet e padeklaruar, dhe... mjeshterishte te fshehur faqeve te ketij albforumi, une, me pakujdesine me te madhe, dhe tejet me teper konshient, perdhunoj "selamin" ( ne kuptimin e pergjithshem, ndonse nuk ja di kuptimin, sepse nuk eshte fjale shqip).
..."njeriu eshte nje urre kalimi nga majmuni te mbinjeriu"
F. Nice [/qb]