gangsterja
Primus registratum
Jo,pasi ne pune ai mund te jete shefi dhe nuk e kane rehat kominikimin dhe nis korrupsioni madje edhe koleget e tjere do te behen xheloze.
Mbaje larg kete tipin,se nuk qenka i mire per burreHekhe.. Njoh nje person qe sdo deshironte te punonte me mua por do i mjaftonte prania 24/7 e mjeteve teknologjike ... Ku je ? Cpo ben? Sa vonohesh? Etj etj.. Me falni per sinqeritetin ee
Sa me shume shoh kto cunat te banka aq me shume dua te iki te martohem ne Tropoje!!!!
Jane me te edukuar sec duhet. Ne e duam mashkullin cik buRRë, ndryshe i japim duart.Po c'do aq larg moj?
Tema: Nuk dua te punoj ne nje vend,sepse do me shperqendronte.
Jane me te edukuar sec duhet. Ne e duam mashkullin cik buRRë, ndryshe i japim duart.
Ahahah @broken_smile ketu qenke?ne kush? une jo njehere, nese per buRRe nenkuptohet me pak i edukuar.
Ahahah @broken_smile ketu qenke?
Ti preferon te kesh ne krahe nje mashkull qe e shtyp me kembe? Se mua nje njeri qe ul veten e tij si mashkull per hatrin tim sme terheq.
Ceshtje shijesh dhe karakteri kjo tpuc
Mire bere qe e the , se ndonjehere te vetekonfirmohesh eshte e rendesishme , per me teper kur te pyesin . Gjithsesi, me djalin ne fjale kemi disa kofidenca me teper per te perdorur ironine. Dhe per ta kuptuarKetu jam, Alma.
Jo, nuk shtyp njeri me kembe sikur edhe te luten. Por po thoja qe per mua edukata dhe miresjellja jane te rendesishme, per te mos thene primare.
Edhe une t'puc.