Ne cilat statistika bazohet thenia : 70% e Shqiperise jane MYSLIMANE ?!!!!!!

Ne cilat statistika bazohet thenia : 70% e Shqiperise jane MYSLIMANE ?!!!!!!

Per afro 50 vjet shqiptareve ju privua
e drejta e fese nga regjimi komunist.

Nje pjese madhe e tyre u martuan pa marre
parasysh fene e kundert te partnerit/es ,
perjashtuar ketu katoliket e Shkodres.

Atehere cfare na ngelet te themi per dy brezat
e rinj shqiptare ????
A jane ata dakort te pranojne si fe te tyre
ate te atsise ???
Une dhe fisi im jemi te perzier,megjithate kur
me pyesin prononcohem i krishtere

Ka dhe nje koncept tjeter ku mendohet se shqiptareve i rrjedh nder deje gjak i krishtere.
Ata nderruan fene me dhune(500vjet nen zgjedhen
e perandorise osmane)per te mos shuar plotesisht
kombin shqipetar.
Sa perqind e shqiptareve do kthehen ne origjine ??

ATEHERE PSE ABUZOHET ME SHIFREN 70% !????

jim_albanian_morrison

Primus registratum
Re: Ne cilat statistika bazohet thenia : 70% e Shqiperise jane MYSLIMANE ?!!!!!!

Fillimisht postuar nga AskushiuS:
[qb] Ka ndonje ligj qe thote qe feja ne Shqiperi merret ne baze te mbiemrit????Sa mbiemra ka qe dhe ti vete nuk je ne gjendje ta pecaktosh se cfare feje eshte,pastaj sa gra e kane nderruar mbiemrin kur jane martuar,sa familje ka qe jane me te njejtin mbiemer por jane dhe te krishtere
dhe mysliman.
Po te jete ashtu ,une them qe fene ta percaktojme nga emrat,sepse emrat jane ata qe percaktojne me qarte deshiren e nenes dhe babait kur lind femija.Kurse mbiemrat dashur pa dashur nuk i ndryshojme dot.Me kalimin e viteve dhe kjo behet e mundur.
SI THUA TI ,SI JANE STATISTIKAT NE BAZE TE EMRAVE ?????? [/qb]
jam dakorte me ty, po he futja njehere ti sa mysliman mund te kete dhe sa kristian.

AskushiuS

Primus registratum
Re: Ne cilat statistika bazohet thenia : 70% e Shqiperise jane MYSLIMANE ?!!!!!!

T`JA FUS !!!!!
SI ja fute ti te univerisiteti ku je !!!!!
Edhe SHQIPERISE keshtu ja kane fut ,ca si puna jote qe i dine mire keto pune....

Ahmed

Primus registratum

KETE PYETJE;se sa perqind ...e se ku bazohen....per propoci0net fetare ne Shqiperi,ka te drejte gjithkush t'a bej.
Pasi shteti i sotem me cod qeveri qe ka ardhur ne fuqi,i eshte shmangur apelit te feve;dmth regjistrimit fetar.
Kete gje e ka ngritur PDNJ kohe me pare,por qeveritaret abuzojne,regjistrimi fetar ne Shqiperi eshte i domosdoshem,pasi vete ne ne pergjithesi duhet t'a dime se sa besimtare jemi,e se kutj feje i perkasim.
1-,Ateistat,nuk duhet te lemerisin ose te friksohen ne rast se sot bota na njeh,per me shumice muslimane;kjo gje qendron edhe per jo-muslimanet(katolike e ortodokse).
2-dihet qe ne Shqiperi ka shume ateista dhe gjithashtu shume njerez kane perqafuar sektet e Jehovait,protestantizmit etj etj(keta mund te thuash se nuk jane aq te bindur per pranimin ne keto sekte,me shume e bejne per ndonje vize...Po ashtu ka shume shqiptar qe kane perqafuar fene ortodokse,keta jane shume te bindur per pranimin e keasj feje,femite e tyre mund te thuash plotesisht i bindur qe jane dashuruar mbas kesaj feje,me shume se prinderit e tyre,madje edhe me shume se greket vete!
Konvertimi i shqiptareve ne mase ne kete te fundit,eshte ajo qe e pengon regjistrimin e shqiptareve,se te ciles fe i perkasin;nga qeverite e ketyre viteve.(qeverite kane friken e greqizimit te jugut)
80%;70%,50% MUSLIMANE,kjo shifer nuk mund tju cenoj ose nevrikos asnjerin,kushdo qofte qe mund te (na,ju)pyesi.
-pasi te ndash te gjithe llojet e besimeve dhe sekte,sot ne Shqiperi,ngado t'a rrotullosh shumica dalin muslimane,perjashto mbiemrat familjare.Mbiemra muslimane ka pothuaj gjysma e Mirdites qe eshte 99% katolike.Po ashtu mbiemra muslimane kane edhe arixhinjte qe jane te pa fe.
Sot ne bote nga porpocioni gjithashtu,feja muslimane ze vendin e pare.
Ateistat(patjeter,jane keta qe i mundon kjo pyetje),duhet t'a dine mire se;sot dhe ne te ardhmen;Shqiperia si shtet laik,ka si regjistrim zyrtar(dmth shteteror)vetem tri fe,cdo sekt tjeter eshte jo-zyrtar,ka lirine e perdorimit,por mbikqyret nga shteti dhe ne cdo rast mund te mos kete leje veprimi ose ushtrimi.
Sot mund t'i teket cdo individi te hap nje kult fetar,por varet se cfare synimesh ka,e se ku i del perfundimi,prandaj;ateistat ose dikush tjeter,nuk duhet te mbeshteten ne keto shoqata gjoja ''fetare'' qe kjohet e fundit po luajne me shoqerine shqiptare,ose thjesht me fukarenjte shqiptare......
Se fundi,3 milion e gjysem,supozojme se jane gjysma ateista(te pa fe,sic u pelqen)te ndajme pjesen tjeter,gjithandej proporcionet fetare,shumica perseri del muslimane.
Por me mire eshte regjistrimi fetar,dhe kete duhet t'a kerkoj vet populli,dhe sot e vetmja Parti qe e kerkon eshte PDNJ me V Dulen.

une_une

Primus registratum

10% katolik, 20% ortodoks edhe 70% myslymane ka ngelur nga rregjistrimi i popullsise qe beri Enver Hoxha ne fillim te viteve 50 ne republiken e Shqiperise. Si numra jane absolutisht te pasakte sot. Sot 50% ateiste 5% katolike 10% ortodoks 35% myslyman. Asnje fe nuk ka rritur perqindjen ne Shqiperi edhe te tera kane perqindje te ulura.

E them me bindje myslymane kane gra te krishtera. Te krishtere kane gra myslymane.
Te tjera arsye:

Feja me ritme ngadalesimi eshte ajo Islame ne Shqiperi edhe Kosove ne krahasim me vendet e tjera.
1)Pozita ne Europe.
2)Emigrimi ne vendet Europiane.
3)Presioni Europian.
4)Prapambetja faktike arabe.
5)Absurditeti i ligjeve nen Islam.
--Poligamizmi,ndalimi i adoptimit etj.
6)Zhvillimi Perendimor
7)Shkenca edhe Teknika lidhen direkt me Perendimin edhe Krishterizmin.
8)5 Shekujt ne Turqi.
9)Mendo terrorizem bingo!!! Islam.
10)Pro-Amerikanizmi i shqiptareve

jane goxha arsye feja Islame te jete me pak e perkrahura nder shqiptaret.

Televizioni, komentatoret, gazetaret ne Shqiperi edhe Kosove (jo pak me emra myslymane) nxjerrin emisione "Cfare versioni Islami te mbajme?" pse nuk e thone hapur "Si ta heqim fare Islamin tek ne?".

Kadare e te tjere deklarohen "Islami fatkeqesia me e madhe per shqiptaret."

Figura te njohura Ismail Kadare, Ibrahim Rrugova jane nje hap larg drejt pagezimit te tyre ne te krishtere.

Islami do vdese tek Shqiptaret. I ka ditet e numeruara tek shqiptaret.
Ata qe po cirren jane ata te indoktrinuar me studimet e tyre Islamike ne vendet Islame.

jim_albanian_morrison

Primus registratum

[qb] T`JA FUS !!!!!
SI ja fute ti te univerisiteti ku je !!!!!
Edhe SHQIPERISE keshtu ja kane fut ,ca si puna jote qe i dine mire keto pune.... [/qb]
une per universitetin nuk ja futa pasi in njohe te gjithe djemte dhe vajzat qe jane ketu dhe jane djem e vajza me namaz,mund edhe ta vertetoj.

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shadow of Self:
[qb] 10% katolik, 20% ortodoks edhe 70% myslymane ka ngelur nga rregjistrimi i popullsise qe beri Enver Hoxha ne fillim te viteve 50 ne republiken e Shqiperise. Si numra jane absolutisht te pasakte sot. Sot 50% ateiste 5% katolike 10% ortodoks 35% myslyman. Asnje fe nuk ka rritur perqindjen ne Shqiperi edhe te tera kane perqindje te ulura.

E them me bindje myslymane kane gra te krishtera. Te krishtere kane gra myslymane.
Te tjera arsye:

Feja me ritme ngadalesimi eshte ajo Islame ne Shqiperi edhe Kosove ne krahasim me vendet e tjera.
1)Pozita ne Europe.
2)Emigrimi ne vendet Europiane.
3)Presioni Europian.
4)Prapambetja faktike arabe.
5)Absurditeti i ligjeve nen Islam.
--Poligamizmi,ndalimi i adoptimit etj.
6)Zhvillimi Perendimor
7)Shkenca edhe Teknika lidhen direkt me Perendimin edhe Krishterizmin.
8)5 Shekujt ne Turqi.
9)Mendo terrorizem bingo!!! Islam.
10)Pro-Amerikanizmi i shqiptareve

jane goxha arsye feja Islame te jete me pak e perkrahura nder shqiptaret.

Televizioni, komentatoret, gazetaret ne Shqiperi edhe Kosove (jo pak me emra myslymane) nxjerrin emisione "Cfare versioni Islami te mbajme?" pse nuk e thone hapur "Si ta heqim fare Islamin tek ne?".

Kadare e te tjere deklarohen "Islami fatkeqesia me e madhe per shqiptaret."

Figura te njohura Ismail Kadare, Ibrahim Rrugova jane nje hap larg drejt pagezimit te tyre ne te krishtere.

Islami do vdese tek Shqiptaret. I ka ditet e numeruara tek shqiptaret.
Ata qe po cirren jane ata te indoktrinuar me studimet e tyre Islamike ne vendet Islame. [/qb]
qe ti je njesoj me derrin kete e kam kuptuar me kohe,o cifut i vogel te thuash qe feja islame eshte me rritjen me te ngadalte ne shqipri do te thote te mos jesh ne shqiperi per nja 10 vjet,jane mbushur xhamite me djem te rinj dhe vajza te reja,kjo te djek shume,islami ka hyre serisht ne jeten e shqiptarit sic ka qene me pare dhe kjo ju djek shume ju cifuteve te vegjel sepse ju dehstoi plani,cdo plan po ju deshton ckerkoni more derra te vegjel.kontrabanda antiislame e televizjoneve gazetave apo figurave te tjera cifute te vogla nuk tregon ate qe thua ti tregon te kunderten,se ne qofte se islami do te sihte ashtu sic thua ti edhe ju nuk do te lodheshit kaq shume ta sulmonit por ju ka ardhur thika ne palce,po dridheni nga ezani pasi jeni femije te djallit edhe ai ka frike nga ai dhe po beni cmos per ta ndaluar thirrjen islame por ajo po triunfon,e do te triunfoj cfaredo qe te beni ju,edhe ti kete e di mire cifut i vogel,pastaj me flet ti per modernizim e shkence te europes pse nuk flet per degjenerimin e saj,grate po shkojne me grate e burrat po shkojne me burrat,ju cifutet mund edhe ta preferoni kete por ne shqiptaret jo as ne myslimanet jo,barbarizmi e sundon europen sot jo bombat e islamit pasi islami ska bomba je ju qe keni tanqe e vrisni femije perdite ne palestin ne irak e kudo,jeni ju ata qe i vini bombat me ate hilen djallezore qe keni,dhe jeni ju qe po shembni paqen ne bote,por mos harroni se erdhi fundi,mos harro qe edhe ti nje dite do te vdesesh e do te kemi mundesine te flasim prape,ju mbetet gjithe kohen hije njesoj si djalli vettite e ti mbani dhe hilet e tij perdorni kurse ne ja veme gjoksin situates pasi skemi frike prej jush edhe prej saj,e ku ka me bukur se te kesh mik ALLAHUN,or cifut i vogel,or derr nga ata me brire,cte te them me.

SPORTELISTI

Primus registratum

O bismilah pa te ofenduar,po ai kurani yt me duket se thote qe duaj
besimtarin e fese tjeter si vellain tend.une e di qe ti kuranin e lexon se prapthi si te gjithe arabet por ti me duket e lexoke se prapthi vertete.

I

insane

Guest

statistika te pa vlefshme (pra te pa bazuara.)

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] statistika te pa vlefshme (pra te pa bazuara.) [/qb]
E the tamam si te filmi "lulekuqet mbi mure"..
-kush mer degjoi krisma?? :mad:
-pra krisma s'ka pat...ka pat po jo me baze

AskushiuS

Primus registratum

ANTIREZISTENCA temen nuk e kam hapur qe te shash dhe te ofendosh te tjeret,po pate ndonje argument bindes per satatistikat thuaje.
P.s. Sa per Universitetin dhe studimin tend ne Itali ..........nuk ka nevoje per koment,shkrimi i yt i fundit eshte i mjaftueshem.

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SPORTELISTI:
[qb] O bismilah pa te ofenduar,po ai kurani yt me duket se thote qe duaj
besimtarin e fese tjeter si vellain tend.une e di qe ti kuranin e lexon se prapthi si te gjithe arabet por ti me duket e lexoke se prapthi vertete. [/qb]
nuk eshte e vertete ajo qe thuaj,kurre nuk ka vllazeri me nje te fese tjeter,mund te bashkjetosh por vlazeri jo,vellai i myslimanit eshte vetem myslimani,si mund ta dua si vella nje njeri te nje feje tjeter kur ai hedh poshte themelin e islamit,djal une e kam lexuar KURANIN por ti se paske lexuar fare.

jim_albanian_morrison

Primus registratum

[qb] ANTIREZISTENCA temen nuk e kam hapur qe te shash dhe te ofendosh te tjeret,po pate ndonje argument bindes per satatistikat thuaje.
P.s. Sa per Universitetin dhe studimin tend ne Itali ..........nuk ka nevoje per koment,shkrimi i yt i fundit eshte i mjaftueshem. [/qb]
me behet qefi qe shkrimi im i fundit te duket i mjaftueshem,urime,saper ofendime nuk po ofendoj asken,thjesht po kerkoj te tregoj se kush jane ata qe na sulmojne vazhdimisht.

SPORTELISTI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetem_TI:
[qb]
Fillimisht postuar nga SPORTELISTI:
[qb] O bismilah pa te ofenduar,po ai kurani yt me duket se thote qe duaj
besimtarin e fese tjeter si vellain tend.une e di qe ti kuranin e lexon se prapthi si te gjithe arabet por ti me duket e lexoke se prapthi vertete. [/qb]
nuk eshte e vertete ajo qe thuaj,kurre nuk ka vllazeri me nje te fese tjeter,mund te bashkjetosh por vlazeri jo,vellai i myslimanit eshte vetem myslimani,si mund ta dua si vella nje njeri te nje feje tjeter kur ai hedh poshte themelin e islamit,djal une e kam lexuar KURANIN por ti se paske lexuar fare. [/qb]
:smash: :smash: e mer cun me duket se e ke lexu sa per te kalu rradhen se /pf/images/graemlins/laugh.gif mua nuk me rezulton ashtu.pyeta ene keta arabet qe kam ketu ne pune e me binden qe ti mire qe e lexo se prapthi po nga nje vesh te hyne e nga tjeteri te dalin ato qe kujto se lexon.vish noi pale brekushe ene dil noi dite anej ka meka se mbase sqaron idete e nuk hedh kaq helm kur te kthehesh. A nje keshille,do besh mire te kthehesh e ti lexosh keto postimet e tua se nga njeri te tjetri ka shume kundershtime.apo be kot sa per te kalu rradhen

blendiys

Primus registratum

Kursejini ofendimet!
Tema konsiderohet e mbyllur pasi te rishikohen rreplikat nga modertoret perkates!