Ne cilat statistika bazohet thenia : 70% e Shqiperise jane MYSLIMANE ?!!!!!!

Ne cilat statistika bazohet thenia : 70% e Shqiperise jane MYSLIMANE ?!!!!!!

Per afro 50 vjet shqiptareve ju privua
e drejta e fese nga regjimi komunist.

Nje pjese madhe e tyre u martuan pa marre
parasysh fene e kundert te partnerit/es ,
perjashtuar ketu katoliket e Shkodres.

Atehere cfare na ngelet te themi per dy brezat
e rinj shqiptare ????
A jane ata dakort te pranojne si fe te tyre
ate te atsise ???
Une dhe fisi im jemi te perzier,megjithate kur
me pyesin prononcohem i krishtere

Ka dhe nje koncept tjeter ku mendohet se shqiptareve i rrjedh nder deje gjak i krishtere.
Ata nderruan fene me dhune(500vjet nen zgjedhen
e perandorise osmane)per te mos shuar plotesisht
kombin shqipetar.
Sa perqind e shqiptareve do kthehen ne origjine ??

ATEHERE PSE ABUZOHET ME SHIFREN 70% !????

albcryptic

Primus registratum
Re: Ne cilat statistika bazohet thenia : 70% e Shqiperise jane MYSLIMANE ?!!!!!!

1-- Shkencerisht eshte provuar se ndryshimi me i madh midis qenjeve njerezore ne te gjithe rruzullin tokesor, si te bardhe te zi e te verdh, ndryshimi midis tyre ne menyre kategorike nuk eshte me i madh se 0.01% qe pa frike mund te themi 0.

2-- Mr Askushius a je ne gjendje ti more zoteri qe te diferencosh nqs te sjell une nje sasi gjaku se c'fare feje ka personi nga i cili eshte marre gjaku.

Pra lerini keto budallalleqe me gjak katoliku e muslimani.
Fete kane vendin e tyre kurse nacionalizmi ka vendin e tij.

Ore Askush se qeke interesant ti po femijet ne jetimore more more shkencetar c'fare gjaku kane, ato e c'fare feje duhet te ndjekin, ata nuk e dine se kush jane prinderit e tyre.

Lerini keto budallalleqe edhe hap naj teme qe ja vlen.
Per sa i perket statistikave nuk kemi nevoje per statistika fare per arsye se ka shqipetare qe aderojne ne shume parti njekohesisht po ashtu edhe ne shume fe ne te njejte kohe, kuptohet nga mjerimi. njerezit jane kthyer ne katolike per te mesuar anglishten ose naj kurs kompiuteri falas, etj etj.

Babe ajo fe qe te ben ty te njehesh comportable ajo te duhet ty.
Une mendoj qe nje arsyetim llogjikor eshte mese i mjaftueshem qe te kuptosh kush eshte feja e drejte.

Selom te gjitheve

samanta

Primus registratum
Re: Ne cilat statistika bazohet thenia : 70% e Shqiperise jane MYSLIMANE ?!!!!!!

Fillimisht postuar nga vetem_TI:
[qb] po beni nje ju mbase eshte me e sakte. [/qb]
Po e bajme bashke se mos lodhem vetem /pf/images/graemlins/tongue.gif

ADMIR BILCA

Primus registratum

UNE NUK DI NDONJE SHQIPETAR QE TE VEJE NE XHAMI OSE TE MOS HAJE MISHIN E DERRIT.KULTURA MUSLIMANE SESHTE PER NE ALBOT.SHPRESOJ TE MOS ARRIJE AJO DITE QE TI SHOHIM SHQIPETARET NEPER RRUGE ME FEREXHE :confused:

iliriano

Primus registratum

…………………………

Ah Shqipëtarë ! ja më dëgjoni,
Largohuni prej tradhëtisë,
Pa ja kthy shpinën stambollit,
S’dalin Lulet e Lirisë.

S’dalin Lulet s’vjen Liria,
Pa ja prishë miqësinë sulltanit,
S’lindin Nanat Ilirijan,
Pa i pastru gjakun Shqiptarit.

19….nga… :thumbsup:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RED&BLACK:
[qb] UNE NUK DI NDONJE SHQIPETAR QE TE VEJE NE XHAMI OSE TE MOS HAJE MISHIN E DERRIT.KULTURA MUSLIMANE SESHTE PER NE ALBOT.SHPRESOJ TE MOS ARRIJE AJO DITE QE TI SHOHIM SHQIPETARET NEPER RRUGE ME FEREXHE :confused: [/qb]
Hehehehh te keqen lal po dalin qe tani te mbuluara po prit edhe pak :eek:

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb]
Po e bajme bashke se mos lodhem vetem /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ok e fillojme nga myslimanet pasi edhe une jam i tille.

Triumfi

Primus registratum

eh medet .. dicka s'mund ta kuptoj dot; "Gjak i Krishtere" ?!

Tema,te gjitha shtigjet i ka te mbyllura,kshtuqe eshte i pa debatueshem - Jo Normale!!

samanta

Primus registratum

[qb]
[qb]
Po e bajme bashke se mos lodhem vetem /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ok e fillojme nga myslimanet pasi edhe une jam i tille. [/qb]
Ti beje per te tute une per kristianet :shrug:

Seriozi

Primus registratum

Statistikat e viteve 60,se tani raporti mund te jete i barabarte.

jim_albanian_morrison

Primus registratum

ne universitetin ku une studioj 99% e djemve shqiptare jane djem me namaze.

samanta

Primus registratum

Aty ku une studioj jane pjesa me e madhe kristiane,por shqiptare ka shume pak.

samanta

Primus registratum

E kishe ti se une e tregova :shrug:

AskushiuS

Primus registratum

Ne cfare universiteti je ti, qe ta dime.....
Eshte kollaj me dhene shifra .
Ti na informo ,ne interesohemi dhe jemi shume krenare per ty qe nuk na ke rrejt.

ps.Beso dhe kontrollo, thote populli.

AskushiuS

Primus registratum

Pash Zotin.... a e ke lexu ca ka shkrujt "FISHTA"
per gjuhen shqipe.(mos na e qelb faqen)

jim_albanian_morrison

Primus registratum

[qb] E kishe ti se une e tregova :shrug: [/qb]
po pra meqe ma ke treguar statistikat mi jep me shqiptare.

jim_albanian_morrison

Primus registratum

te lindesh nga prinder mysliman do te thote qe ti je mysliman nese me vone nuk e nderron vete,ne shqipri feja merret ne baze te mbiemrit dhe ne baze te mbiemrave qe une kam hasur tek shqiptaret ajo cka thote statiskika eshte e pranueshme.

AskushiuS

Primus registratum

Ka ndonje ligj qe thote qe feja ne Shqiperi merret ne baze te mbiemrit????Sa mbiemra ka qe dhe ti vete nuk je ne gjendje ta pecaktosh se cfare feje eshte,pastaj sa gra e kane nderruar mbiemrin kur jane martuar,sa familje ka qe jane me te njejtin mbiemer por jane dhe te krishtere
dhe mysliman.
Po te jete ashtu ,une them qe fene ta percaktojme nga emrat,sepse emrat jane ata qe percaktojne me qarte deshiren e nenes dhe babait kur lind femija.Kurse mbiemrat dashur pa dashur nuk i ndryshojme dot.Me kalimin e viteve dhe kjo behet e mundur.
SI THUA TI ,SI JANE STATISTIKAT NE BAZE TE EMRAVE ??????

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AskushiuS:
[qb] Ne cfare universiteti je ti, qe ta dime.....
Eshte kollaj me dhene shifra .
Ti na informo ,ne interesohemi dhe jemi shume krenare per ty qe nuk na ke rrejt.

ps.Beso dhe kontrollo, thote populli. [/qb]
ne fakultetin e ekonomise modena.