Ndihme per patenten!

assassino26

Primus registratum
Re: Ndihme per patenten!

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] me makina ate garen apo me ndonje gje tjeter??????? [/qb]
Po me makine mi makine,se me te tjerat,me siguri ta mar.O Moira,na flluqe fare mi goce,muhabet po bej se nuk po gjuaj.Ka diferenc te madhe moshe,kjo goca me mua,mbas ca vitesh eehhh ndoshta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eh...e di ,e di ...ju 14 vjecaret gjithmone doni te dukeni me te medhenj :smash: ,po kush merret me ju minorenet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Eh...e di ,e di ...ju 14 vjecaret gjithmone doni te dukeni me te medhenj :smash: ,po kush merret me ju minorenet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ehh histori e dhimshme shume,kur isha 14 vjec une,mesoja historine e partise ne vit te pare,ne vend qe te shkoja pubeve sic bejn 14 vjecaret e sotshem.Shkruja letra dashurie,ne vend te dergoja sms me cel /pf/images/graemlins/frown.gif

Iiiiii...xhaxhi peshkatari,te lutem ,te lutem :angel: me trego nje leter dashurie ...si e shkuraje :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Iiiiii...xhaxhi peshkatari,te lutem ,te lutem :angel: me trego nje leter dashurie ...si e shkuraje :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kom qene i famshem per letra dashurie.Kur kishte probleme shoqnia,te une u drejtoshin edhe ja qenisja une /pf/images/graemlins/laugh.gif Kam bere me 10-tra te tilla

assassino26

Primus registratum

[qb] vdeksha une ma mire!!!!!! [/qb]
Qyqe goce,ca eshte ai llaf,mo mire te vdesi Tedi se ti,je goce e njome ti akoma do rritesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

po tedi c'faj ka i shkreti!!!sa per tu rrit s'e besoj se shkoj ma se 178cm e gjate ,se kile s'du me shtu ma se kaq si jam(59)mire e minoren i gjore? :smash: :smash:

Guest

plasni po deshet po sot i kam dhen makines pa patent fare per here te pare oj ktoooo frikacake /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

assassino26

Primus registratum

[qb] po tedi c'faj ka i shkreti!!!sa per tu rrit s'e besoj se shkoj ma se 178cm e gjate ,se kile s'du me shtu ma se kaq si jam(59)mire e minoren i gjore? :smash: :smash: [/qb]
Ouu,ti qeke miss mi goce...Do t'martoj me cunin tem :rolleyes:

beshbossi

Primus registratum

je i sigurte se do me e fute cunin n'duart e mia????????????si t'dush ti se per mu no problem :devil: :devil: :devil: :devil: :goofy:

usta_Qima

Primus registratum

o paperine sna the ca provimi ke teori apo praktik.nqs ke teori si e ke me test apo orale.ma ha menja se orale /pf/images/graemlins/laugh.gif
nejse nuk ka nai truk ose nai sistem per tja hudh ****** ne teori. e vetmja menyr esht te mesosh (ose ka dhe nga ata qemkorruptohen po si veshtir esht).
nqs ke prov ne praktik me thuj se po vi te boj ca guida gratis. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Mund edhe te mbyllet tema /pf/images/graemlins/smile.gif Flmnd per ndihmat e shumta /pf/images/graemlins/blush.gif Na knaqet!

Patenten e kam ne xhep! Mi morrshit pleshtat tani /pf/images/graemlins/blush.gif