Ndihmë e përgjithshme, mesazhe të papërcaktuara

xhaxhi_eli

Primus registratum
Re: Ndihmë e përgjithshme, mesazhe të papërcaktuara

Ja ku ke nje image te ngjashem me ate qe po te thoja per periferiket e painstaluara

W2000_AllgTreibereinbindung_04.jpg

Kordelja

Valoris scriptorum

Ndonje program qe konverton pdf files ne word ose cfaredoqofte di ndonjeri?

Supozojme se keto file jane te koduara si i behet? dmth jane nga ato qe as copy paste ne txt s'i ben dot se i kane kufiziuar nderhyrjet.

Ndonje program te thjeshte pa shume andralla :rolleyes:

Besnik Bleta

Forumium praecox

.pdf => Shtypje => Skanim & OCR => Formatim si .doc

Ose më mirë andralla1 => Shtypje => andralla3 => andralla4 , ngaqë pdf-të janë andrallë në vetvete, Skanimi do skaner, dhe formatimi në .doc u vë kapakun. (Do ishte më mirë ruajtja në një format të hapur dhe elastik edhe për raste të tjerë të këtij lloji...)

Hoffa Jr.

Primus registratum

Kordelja,

Programi me i kompletuar per te bere convertimin nga .pdf ne text eshte Adobe Acrobat. Kuptohet jo ai version Reader qe eshte anembane falas por Adobe Acrobar Professional. Ka edhe te tjere si eshte Corel Draw qe ka edhe nje funxion te tille midis shume gjerave te tjera. Acrobat eshte program qe ze goxha memory por eshte i kompletuar. Ka edhe programe te tjere. Nuk jam i sigurte por eshte edhe nje tjeter qe quhet PDF995 a dicka e ketille. Nese jeton diku rrotull ne North America do te e dergoja une pa problem me CD me poste versionin e fundit e te plote te Adobe Acrobat Professional. Mund te pyesesh edhe shoket e tjere ketu per ndonje zgjidhje.
By for now.

Kordelja

Valoris scriptorum

Hoffa Jr. Faleminderit per ndihmen, jam ne Evrope dhe para nja nje jave pata mundesi te blej nje Corel Draw per fare pak Euro dhe duke mos e ditur qe do me zgjidhte kaq pune, nuk e bleva. mendoja qe Corel Draw ka nje funksion tjeter primar.

Te shohim cdo thone keta cunat e tjere se PDF Professional s'kam ku e gjej ketu ku jam.

Ti Besniku e di dhe vete qe ke fol si mas gardhit apo jo? :idea:

alinos

Forumium maestatis

Kordeeeeeee
e ka ai buckoja im nje program qe konverton pdf ne word docs.
Kur do dukesh knej ka nahija jone ti qe te ta instalojme :kiss:

ketu ke nje free trial sa per te ba pune sot, nese e ke me nxitim

http://www.solidpdf.com/

Hoffa Jr.

Primus registratum

Turqeta o njerez te mire,

Me duhet te gjej nje program qe sherben si database per te hedhur te dhena. Le te themi do perdoret per nje autoservis. Me pak fjale do te hidhen te dhena si targa, numri i makines, adresa. Nuk e di se ku mund te kerkoj. Nese ndokush ka ndonje ide do te e vleresoja ndihmen.

S.O.S

Besnik Bleta

Forumium praecox

Ëhë. Vetëm se prej kësaj ane të gardhit ku jam unë, shoh, në anën tjetër të gardhit, që Adobe Acrobat 7 kushton 418 Euro (me TVSH). Nga postimi tjetër nuk duket që 418 Euro të jenë një fjalë goje as për ty.

(Ku shkoi mirënjohja jote për këdo që përpiqet të të ndihmojë?)

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hoffa Jr.:
[qb] Turqeta o njerez te mire,

Me duhet te gjej nje program qe sherben si database per te hedhur te dhena. Le te themi do perdoret per nje autoservis. Me pak fjale do te hidhen te dhena si targa, numri i makines, adresa. Nuk e di se ku mund te kerkoj. Nese ndokush ka ndonje ide do te e vleresoja ndihmen.

S.O.S [/qb]
Turqeta o njeri i mire :)

Me SQL si je?
Te duhet te instalosh serverin fillimisht (MySQL server)pastaj dhe programin...si program do te keshilloja EMS MySQL Manager eshte nam fare...mundesh dhe SQL navigator
Per te kerkuar fare lehte google.com :) nqs ashtu na bej noj ze qe te japim ndonje link.

bye

engjelli

Forumium praecox

XHaXHi_ELi i di te gjitha ato qe the ti. USB-n e mora si shembull.
PO problemi qendron tek video controller. perkete te fundit skam driver dhe sdi ku te gjej sepse sdi as cfar kompanie e ka prodhuar.

Per motherboardin vazhdon ta japi unknow.

ciao

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga eden:
[qb] XHaXHi_ELi i di te gjitha ato qe the ti. USB-n e mora si shembull.
PO problemi qendron tek video controller. perkete te fundit skam driver dhe sdi ku te gjej sepse sdi as cfar kompanie e ka prodhuar.

Per motherboardin vazhdon ta japi unknow.

ciao [/qb]
Care OS ke te instaluar?Care motherboardi ke?Driverat e motherboardit i ke?Hape kasen dhe shikoje se care ka te shkruajtur tek karta e videos...

Hoffa Jr.

Primus registratum

S.O.S [/qb][/QUOTE]Turqeta o njeri i mire :)

Me SQL si je?
Te duhet te instalosh serverin fillimisht (MySQL server)pastaj dhe programin...si program do te keshilloja EMS MySQL Manager eshte nam fare...mundesh dhe SQL navigator
Per te kerkuar fare lehte google.com :) nqs ashtu na bej noj ze qe te japim ndonje link.

bye [/QB][/QUOTE]

Me thene te drejten une e downloada kete programin EMSMySQL Manager 3 i cili eshte trial version per 7 dite. A mund te e gjejme ndonje crack? Po ai MySQL server si funxinion, nuk po e gjeja ndonje link per te e downloadur.
Sidoqofte te falenderoj per ndihmen vella.
Bye

aspahiual

Primus registratum

Hoffa

Kam kete EMSMySQL Manager 3 trial version per 30 dite por them se keto dite do gjej noj crack..jam ne kerkim.
MySQL server e kam + dhe me crack.Duhet te instalohet serveri dhe pastaj te punosh me programin EMSMySQL perndryshe nuk ben.
Do mundohem qe kete jave ti upload-oj diku (EMSMySQL Manager & MySQL server )dhe pastaj ti shkarkoji....

p.s nqs nuk te luaj llaf keto dite ma kujto ne PM se dhe mosha po ben te veten,kemi fillu tu u hallakat po harrojm shpejt /pf/images/graemlins/smile.gif

aspahiual

Primus registratum

Hoffa po sikur te perdoresh MS access mo lal?Une se kam perdorur noj here po thone qe eshte nam dhe nuk te kerkon shume kohe qe t'ja marresh doren...

engjelli

Forumium praecox

Me cfar krijohen dokumentat me formating pdf??? Me Acrobat???

regele

Forumium maestatis

Djema, me thoni si mund te hap dy file me extension .ape dhe .cue! Kopjova dy albume te Richi e Poverit, por jane ne kete lloj formati dhe nuk cfare t'i bej!
Falemnderit!

regele

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga XHaXHi_ELi:
[qb] Instalo nje Virtual CD/DVD rom dhe bej load .cue file [/qb]
Xhaxhi, shume falemnderit! Si behet kjo pune???

xhaxhi_eli

Primus registratum

Une per virtual drive perdor Alcohol 120%
Eshte nje program i lindur per te masterizuar, por te krijon edhe nje virtual Drive te tille.

Me ta hapur filen CUE , mjafton te shkosh tek My Computer (aty ku jane te rreshtuara HDD, CD/DVD rom) dhe tek ai qe ka kriju Alcohol-i te besh right click, dhe te besh Mount Image -> Open ... dhe gjen file .cue (zakonisht ajo file eshte ~72B /pf/images/graemlins/smile.gif pra duhet te kesh dhe nje file tjeter. Se ca file eshte, mjafton te hapesh me nje Notepad kte file CUE dhe do gjesh nje gje te tille
Code:
FILE "DEV-CODB.BIN" BINARY
  TRACK 01 MODE1/2352
    INDEX 01 00:00:00
Po ta kesh dhe ate ... do te te hapet ...
Kte ta them se po te mos e kesh, me te ngarkuar CUE file nga Virtual Drive do te te japi error /pf/images/graemlins/smile.gif

Per alcohol 120% sdi ca te them /pf/images/graemlins/frown.gif Une e kam marre zakonisht nga DC++, po besoj e gjen me cfaredo lloj programi per download