/pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Siner Naresi:
[qb] Të pyeta më herët se a e ke këtë problem vetëm me jpg apo me çdo lloj skedari? Nejse.
Nëse e ke kompjuterin anglisht atëherë provoje këtë:
Hape My Computer. Në meny shko Tools - Folder Options - View - dhe pastaj e heq atë shenjën përpara Hide extension for known type files.
Në këtë mënyrë kur ia ndërron emrin një skedari nuk bëhet asgjë përveçse e ndërron emrin. [/qb]
Pershendetje!Fillimisht postuar nga Klavier:
[qb] Pershendetje cuna!
Kam nje problem. HD e kompjuterit tim e kam 60GB dhe e kam ndare ne 3 pjese. Tek i pari C, win 2000 pro, tek D winXp pro, dhe E thjsht per dokumneta.
Vendosa te mbaja vetem Xp( qe eshte tek D) dhe i bera format C. Ceshtja eshte qe nuk boot dot me XP ....
Tani, cila eshte zgjidhja me e shkurter ne kete rast? C'fare me sygjeroni te bej se kush i futet dhe nje here nga fillimi instalimeve?
Menjefjale, ka ndonje menyre qe te arrij te bej boot XP?
Tjeter qe mendoj eshte qe te ri-instaloj 2000 tek C-ja, por tashme duhet te jete fshire Boot i XP ne regjister?!
Gjithe te mirat te gjitheve
Klavier [/qb]
Hoffa, me duket se me nje ctrl+alt+del, kur te del dritarja e passwordit, ia hodhe kesaj rradhe /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Hoffa Jr.:
[qb] Turqeta trima.
Vura re se nuk mund te hap Help and Support nga START button ne XP. Kjo sepse ka mundesi te jete bere disable ne configurim ky opsion. U perpoqa te e bej enable duke perdorur MSCONFIG, por edhe ky nuk lodohet.
Nderkohe qe nuk ka asnje helpctr.exe ne pc time.
Varjanti i vetem mendoj qe eshte te e bej windows repair. Por fatkeqesisht, me kerkoi qe te shkruaj admin password. Me thene te drejten une nuk kam vene ndonje password. Me ktheni pergjigje sa me shpejt.
Hajt pra. [/qb]
Ashtu ishte npm DOS apo perdore noj rruge tjeter?Fillimisht postuar nga Klavier:
[qb] Falemnderit cuna, ia gjeta dhe u rregullua!
Gjithe te mirat.
Klavier. [/qb]
Hoffa si te duash! Nese kujton se e di qe te del task manageri, ok! /pf/images/graemlins/smile.gif Une per vete keshtu e kam zgjidhur problemin, prandaj lexo me me vemndje cfare te kam shkruar me siper! Pa hyre ende te Windows si user: adminstrator, te del faqja qe te kerkon password! Shtyp ctrl+alt+del dhe shiko cfare te del: task manageri apo nje dritare qe te ndihmon te heqesh ose te vesh nje password te ri per administratorin ekzistues? Pa hyre ne windows nuk e di cfare task manageri te del ty /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Hoffa Jr.:
[qb] Regele,
Kur shtyp ctrl+alt+del ne windows XP te del Windows Task Manager. Me tej mund te edhe te shtosh task te tjera per windows qe ai ti lodoje per ju. Problemi eshte se une nuk po e gjej se ku eshte help.exe
A ka ndonjeri ndonje ide tjeter?
Bye [/qb]
Regele siq tha dhe Zog ai nuk ka vendosur fjalekalim keshtu kompjuteri hapet direkt pa te kerkuar asgje kshu qe Hoffa nuk ka faj qe thote ashtu.Fillimisht postuar nga regele:
[qb]Hoffa si te duash! Nese kujton se e di qe te del task manageri, ok! /pf/images/graemlins/smile.gif Une per vete keshtu e kam zgjidhur problemin, prandaj lexo me me vemndje cfare te kam shkruar me siper! Pa hyre ende te Windows si user: adminstrator, te del faqja qe te kerkon password! Shtyp ctrl+alt+del dhe shiko cfare te del: task manageri apo nje dritare qe te ndihmon te heqesh ose te vesh nje password te ri per administratorin ekzistues? Pa hyre ne windows nuk e di cfare task manageri te del ty /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Hoffa Jr.:
[qb] Regele,
Kur shtyp ctrl+alt+del ne windows XP te del Windows Task Manager. Me tej mund te edhe te shtosh task te tjera per windows qe ai ti lodoje per ju. Problemi eshte se une nuk po e gjej se ku eshte help.exe
A ka ndonjeri ndonje ide tjeter?
Bye [/qb]
Anyway, mbase te ndihmojne keta shoket e tjere! [/qb]