Re: Ndihmë e përgjithshme, mesazhe të papërcaktuara
Une kam 3 OS te instaluar ne comp tim...
1)Windows Xp
2)Windows 2003
3)Linux (me te cilin akoma s'kam filluar
Nuk e kuptoj se care veshtirsie keni hasur ju ketu???
Thjesht ndajeni psh ne dy partition nga 10Gb e zeme,njerin partition lereni XP dhe ne partition tjeter instaloni Linux apo ku ta di une (dhe kete ne te fundit them se 10Gb do te jete mese e mjaftueshme
,care t'ju them tjeter...
Kur comp starton thjesht do ju shfaqen dy ose tre alternativa (varet sa OS keni te instaluar)dhe ju do zgjidhni se me cilin nga keto OS do te startoni comp...me shume nuk di care t'ju them..ndoshta nuk ju kam kuptuar
4 Hoffa Jr & SinerFillimisht postuar nga Hoffa Jr.:
[qb] Turqeta trima kapedane,
Para ca ditesh c'instalova Linux Mandrake nga nje Pc e vjeter.
Tani me duhet qe te instaloj ne nje PC te re qe ka edhe Windows XP te instaluar.
A mund te me jape ndonje keshille ndokush nese ka experience me mbajtjen e dy operatin systems ne te njejten machine. Nderkohe qe kam edhe Partition Magic 8. Me kuptoni se per cfare behet fjale.
Cdo keshille dhe sugjerim do te vleresohet.
Hajt pra.... lol [/qb]
Une kam 3 OS te instaluar ne comp tim...
1)Windows Xp
2)Windows 2003
3)Linux (me te cilin akoma s'kam filluar

Nuk e kuptoj se care veshtirsie keni hasur ju ketu???
Thjesht ndajeni psh ne dy partition nga 10Gb e zeme,njerin partition lereni XP dhe ne partition tjeter instaloni Linux apo ku ta di une (dhe kete ne te fundit them se 10Gb do te jete mese e mjaftueshme

Kur comp starton thjesht do ju shfaqen dy ose tre alternativa (varet sa OS keni te instaluar)dhe ju do zgjidhni se me cilin nga keto OS do te startoni comp...me shume nuk di care t'ju them..ndoshta nuk ju kam kuptuar