Na siguron virtualiteti thjesht 1 komunikim human?

fiona20

Primus registratum
Re: Na siguron virtualiteti thjesht 1 komunikim human?

virtualiteti me ben te jem vetvetja..e di pse futem ne forum se mendimin e them ashtu sic e ndiej e sdua tja dij nese te tjeret nuk jane dakort me mua..rrahja e mendimeve te ben te kuptosh ku e ke gabim...virtualiteti ka te mirat e te keqijat e veta..gjithsesi mbetet nje menyre e mire per te kaluar kohen ndoshta te meson shume gjera qe ne jeten reale do ti mesoje me veshtiresi duke e pesuar ne kurrizin tend....komunikimi mund te jete human por mbetet vetem ne kufinjte e virtuales..,.

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Fiona, ngushllime vajz.

Njeriu duhet t'jet mire me vetveten,ti komunikoj vetes humanitet,
vendi esht pothuajse indiferent.

cufi_bardhit

Primus registratum
Re: Na siguron virtualiteti thjesht 1 komunikim hu

ore s'ka shume rendesi na siguron komunikum human apo jo se ate vet e kemi ne dore. por ca kam pa dje se kam pa na iher. Nje shoku im virtual. qe kam 2 vjet qe flas me te e me te tjere ne chat ne msn ose skype. ka bere nje tekst te papam qe e ka shfryre te gjith dufin qe ka mbledh gjat ketyre viteve. do e gjej e do ua jap.

cufi_bardhit

Primus registratum

Ja se c'ndodhi mbreme ne skype, ishim reth 9 veta qe flasim gjithmon.Ky djali qe e tha kete eshte njeri qe nuk para flet fjale te pista. por aq shume i ka ardhur ne maje te hundes jeta virtuale saqe e tha me ne fund ate qe mendon. E ka shpine vetem 15 metra larg detit edhe rri gjith diten ne internet. Nuk eshte as i shemtut. Po ua nxjer kete vetem per te pare se ne c'fare gjendje te con jeta virtuale

ORA VI DICO ESATTAMENTE COSA PENSO: SIETE SOLO DEGLI STUPIDI IDIOTI PATENTATI CHE NON HANNO NIENTE DA FARE NELLA LORO FUTILE VITA CHE ROMPERE LE PALLE AL PROSSIMO E A PERSONE IMPORTANTI COME ME E LA CONTESSA, QUINDI SIETE PREGATI DI ANDARVI A FARVI FOTTERE DA QUALCHE ANIMALE MASTODONTICO, COME UN ELEFANTE INDIANO SUPERDOTATO OPPURE DA UN RINOCERONTE BIANCO INFOIATO! SE NON SIETE ANCORA SODDISFATTI ALLORA ATTACCATEVI AL PRIMO PALO DELL'ENEL CHE TROVATE E SFOGATEVI SU DI LUI!!! SONO STANCO DI QUESTE CONVERSAZIONI DEL [ndaluar] PIENO DI PERSONE INUTILI, TARDE, TAMARRE, TERRONE E SCHIFOSE, QUINDI LA PROSSIMA VOLTA PENSATECI BENE PRIMA DI CHIAMARCI ALTRIMENTI VI FACCIO DIMAGRIRE DI 5 KG A SUON DI CALCI IN CULO!!! VI SFONDO QUELL'ANO SCHIFOSO CHE VI RITROVATE E VE LO RIDUCO COME UNO SCOLAPASTA E VI METTO LE CHIAPPE A TRACOLLA! CI SIAMO CAPITI LURIDI E SCHIFOSI FORMAGGI CHE NON SIETE ALTRO?!!! ADDIO, E RICORDATEVI DI SUICIDARVI, ESSERI INUTILI! SPARATEVI, IMPICCATEVI, BUTTATEVI DAL BALCONE, INTOSSICATEVI BEVENDO DELL'ACIDO, MORITE DI OVERDOSE, ANNEGATEVI, BUTTATEVI SOTTO QUALCHE MEZZO DI TRASPORTO, BASTA CHE NON MI ROMPETE PIU' I COGLIONI!!! D'ACCORDO?!!!!!!!!!! VAFFANCULO MERDE!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ne virtualitet njeriu flet me vete, pra eshte shume me i cliruar nga vetgjykimi.

Nje lidhje virtuale mund te lindi deshiren per nje lidhje reale, ndersa e kunderta nuk ndodh kurre.

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ne virtualitet njeriu flet me vete, pra eshte shume me i cliruar nga vetgjykimi.

[/ QUOTE ]

Nje nga perkufizimet me te 'gjetura' qe kam lexuar kaq kohe sa kam ne AF... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

Nje nga perkufizimet me te 'gjetura' qe kam lexuar kaq kohe sa kam ne AF... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

[/ QUOTE ]

Faleminderit leperushe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

Faleminderit leperushe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Kjo besoj se i ve kapak muhabetit te virtualitetit dhe sigurise qe na jep ai ...

Sepse ketu mund te jesh kush te te teket ty, ose kushdo qe ti teket tjetrit te besoje se je. Ndersa rreth nje tavoline miqsh te perbashket dhe nje gote vere mund te jesh vetvetja pa pasur nevoje te besh reklamen e Nick Name tend ne boten virtuale...

THNX LR !!! /pf/images/graemlins/idea.gif

Diddy19

Su@mi

Nese ne 3000 postime arrin te krijosh nje imazh te caktuar (nje personazh ne kete rast, qofte i trilluar qofte real) atehere mund ta besh edhe ne jeten reale. Sepse eshte kollaj qe ne jeten e perditshme te takojme nje person qe nuk e njofim e s na njef e ti themi "Jam bir mbreti" (bjen fjala, dmth ta genjejme) po nje me te cilin flasim cdo dite se bejme dot. Pak a shume kshu ndodh edhe ne forum : ti mund te vendosesh te jesh ketu ai qe s'je ne jeten e perditshme, po sa do zgjase kjo? Nje dite, dy ? Diten e trete ose s'do kesh me cfare te fantazosh mbi veten tende, s'do jesh i besueshem dhe aventura do mbaroje. Per mendimin tim, edhe nese do te krijosh nje personazh virtual duhet te jesh real .