Na siguron virtualiteti thjesht 1 komunikim human?

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Na siguron virtualiteti thjesht 1 komunikim human?

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Kondre .

Scorpion ndac mo,po nje jave kjo teme me dy postime ishte /pf/images/graemlins/winkwink.gif .

antip

Primus registratum

Na siguron virtualiteti thjesht 1 komunikim human?

PO

S

Scorpion

Guest

Une e konsideroj faze te zhvillimit normal. Njeriu nuk eshte thjesht nje vektor qe mjafton ti dime perfundimin. Perkundrazi, cdo shpirt pasurohet dhe piqet duke kaluar ne te skutat dhe qorrsokaket e jetes.

Kjo dmth se edhe varesia e forumit dhe chatit ka rendesine e vet, sepse ndihmon njeriun te njohe realitetin sic nuk e ka shikuar me pare. Eshte ky perjetim qe ben te vleresohet akoma me shume realiteti, jo si alternative e forumit dhe chatit, por si mundesi e bukur e prekjes se endrrave.

Njerezit harrojne te vleresojne gjerat e vogla ne realitet, jetojne pa ja kuptuar akoma vlerat. Forumi balancon dy boterat virtuale-reale dhe le njeriun e lire te endet ne kete rruge. Kjo ben qe ne fillim njeriu te harroje jeten reale, te harrohet ne chat e te jetoje chatin me shume sesa realitetin. Me vone arrin pika ku realiteti rifiton ngjyrat e humbura me pare, dhe vleresohet per ate qe eshte tamam: nje mundesi per te "jetuar".
Njeriu del me i forte se me pare nga e gjithe kjo. Tashme di cfare ofron forumi me shume se realiteti dhe realiteti me shume se forumi. Me pak fjale kupton (shpresoj mos bej gabim qe e pergjithsoj) se forumi e chati ka mijra mundesi njohjeje dhe kjo rrit probabilitetin te gjesh njerez te pershtatshem per te patur shoqeri, por keto shoqeri jane te limituara ne kanalin e ngushte qe forumi e chati perbejne. Atehere lind pyetja jane iluzion i virtualitetit apo keto shoqeri jane sidoqofte te tilla. Ky testim ka nevoje per realitet dhe ben te kuptoje njeri ekzaktesisht avantazhet e virtualitet dhe avantazhet e realitetit...
...jo te keqijat e virtualitetit dhe te keqijat e realitetit.

policia

Forumium maestatis

ne fakt gjate orarit te punes gjej mundesine te hyj ketu, kaloj ca caste te kendshme megjithese kuptohet ne kurriz te punes. ndersa ne shtepi nuk kam fare kohe. Me eshte bere pjese e "puneve" qe duhet te bej ne pune.
une mendoj se eshte e vertete qe virtualiteti na siguron nje komunikim human

orchidee

Primus registratum

Per mu af eshte jeta. Pa af nuk jam e sigurt nese do ndihesha kaq e plot si rob. Gjithe kohen e lire dhe te palire e shpenzoj ne af, edhe ne ender me del af.

Eshte af pa jeni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bourgoise

Primus registratum

Kam qene e regjistruar ne nje forum tjeter. Ketu po shkruaj per here te pare.
Ishte nje vit eksperience te kendeshme dhe krejt te re.
Sa per temen po mendoj se po. Na siguron nje komunikim 100% human........me te gjitha ngjyrat dhe nuancat e humanismit..........absolutely!

cacol

Forumium maestatis

Bourgoise, adresa qe perdor ti ne msn ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Immortal_goddess

Primus registratum

Komunikim human?Absolutisht JO!Qe une te quaj nje komunikim human kam nevoje dhe per elementin fizik;mimiken,pamjen e jashtme,ambienti ne te cilin ai individ ben pjese etj.

S

Scorpion

Guest

Interneti eshte menyra per te shprehur nje mendim dhe te perballemi me kendveshtrime te ndryshme.
Eshte nje menyre komunikimi si shume te tjera,por me veçantine qe te heq barren e shikimit ne sy me bashkebiseduesin.
Shume hiqen si ajo qe nuk jane, shume te tjere ndihen me te lirshem sepse kur nuk kane çfare te shkruajne me terhiqen nga debati pa implikime te metejshme personale.
Ka edhe nje kategori te veçante qe quhen "orribilus injorantum" ,dhe shtoj qe duhet evituar me çdo kusht debati me kete kategori. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

cuditerisht marredheniet me te mira i kam pasur me forumistat, te cilat i kam takuar prej forumit, por s'kam pas shume muhabet te shpeshte deri para se te takoheshim...

nevriku

Primus registratum

Jo vetem human, nuk ka shume diference nga realiteti i hidhur i perditshem.

S

Scorpion

Guest

evolution.jpg

Mendoj se virtualiteti eshte menyre argetimi shume me e kendshme se tv, eshte menyre komunikimi me personat qe kemi larg, eshte menyre te shprehuri te mendimeve lirshem dhe pa u nderprere nga bashkebiseduesi, me nje fjale eshte nje bote ne te cilen gjithsecili nga ne ndjehemi me te lire dhe njekohesisht ne shoqeri te mire, por gjithsesi bota reale eshte krejt tjeter.

Fioralbina

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nje femer sexi si une

[/ QUOTE ]

Po jap nje opinion mbi shprehjen e mesiperme, jo sepse dua te te keshilloj, ofendoj etj. etj. por sepse me duket shum shum feminore e me beri te qesh. Per mendimin tim nje femer sexy dhe terheqese ska nevoj ta shprehi kete gje e sidomos jo ne kte kontekst diskutimi.
Virtualiteti, sic permendi dikush me siper, esht nje mnyr clodhje qe te shkeput nga jeta e perditshme e mendimet e zakonshme, por per disa persona behet nje obsesion i vertet qe i con te bastardizoin diskutimin me zenka virtuale qe te bejn te qeshesh kur i lexon ne shqip..
Sinqerisht Kush ka nje jet private shum te ngarkuar (pun, studime, shoqeri, te dashur etj) e ka te veshtir te gjej kohe per te shkrujt neper forume, maksimumi fillon shkrun kur perton te studioi e puna i le hapesir /pf/images/graemlins/cool.gif
Gjithsesi jam e ides qe njohjet virtuale e ndihmojn nje person te ritet me shum dhe nga ana kulturale e lesikale /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
gabohesh zog...

jam dhe jam i dashuruar ka dhe kam akoma shum pasion per ti dhuruar ksaj femre... po çdo njeri ndjen ate qe bon t'pakten flas per vete

[/ QUOTE ]

kot na shet prralla ktu se edhe un menoj si Zog /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest
Virtualiteti!

Permbahuni temes, nqs doni romanticizmat me PM

Katastrofa_23

Primus registratum
Re: Virtualiteti!

mir ke than....qashtu osht...sot gjithkush ka ble kompjuter..shum mir qe i keni...ama do rrin kah 24 or..harrojn me hanger e me pi...edhe harrojn me....censored...po dini qka jam ka menoj....e qeshtu po pakohemi na shqiptart..perpara jena kan 7miljon ntan boten e tash jena met veq 7miljon...e mos tkish kan interneti...sidomos Chati e Forumi...na ishum kan nja 17miljon banor shqiptar....shum koh po kalojna palidhje ne internet...edhe sa perket sexit...un jam shum sexi /pf/images/graemlins/grin.gif