Na siguron virtualiteti thjesht 1 komunikim human?

antip

Primus registratum
Re: Na siguron virtualiteti thjesht 1 komunikim human?

1: Osht e zonme dreqi se do e kisha kap... /pf/images/graemlins/laugh.gif

2: Ato gjera qe thua ti ajo nuk ka arsye perse mos ti beje. Orari i punes eshte vetem 8 ore. /pf/images/graemlins/shrug.gif

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

[/ QUOTE ]

NUK KA MUNDESI edhe te jete e zenme edhe te ket kohe te LIRE aq sa s'di ku ta shperdoroje.

hidhu lal se nuk eshte thell apo dhe ti nuj te duket vetja tip seksi, e ke frike se sekretarja kerkon (ose ka te inçizuar ne kaplloqen e saj si etalon) ndonje kokoroç tjeter.

dmth te gjithe ju z'beni tjeter veçse perforconi 'teorine' time.

i_own_u

Primus registratum

zog... ste dija kaq te djeg un ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse,

personalisht preferoj te ndrroj 2 muhabete virtuale sepse rrugve t'pakten nga eksperienca ime ka shum hallexhij... halle qe un jo qe zdu me e dit po as nuk humb koh te diskutoj

pse mer dilni direkt tek dashnorja apo dashnori kur flitet per internet ?

ajo e imja pershembull e din qe un jam ty lujt bixhos /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndersa un jam ktu me ju sepse ndjej deshir te diskutoj me ju

ja kshu muhabeti /pf/images/graemlins/tonguee.gif

antip

Primus registratum

[/ QUOTE ]

NUK KA MUNDESI edhe te jete e zenme edhe te ket kohe te LIRE aq sa s'di ku ta shperdoroje.

hidhu lal se nuk eshte thell apo dhe ti nuj te duket vetja tip seksi, e ke frike se sekretarja kerkon (ose ka te inçizuar ne kaplloqen e saj si etalon) ndonje kokoroç tjeter.

dmth te gjithe ju z'beni tjeter veçse perforconi 'teorine' time.

[/ QUOTE ]

Ore ti plak, se ke qef me i fantazu gjonat me koken tate ti, une s'kam se cfare te te bej. Une po te them se eshte e zene, ia njoh dhe te dashurin. Ajo rri ne internet thjesht per te permbushur kohen boshe midis nje telefonate dhe nje tjetre. Nuk jane te gjithe njerez me koke nder re qe fantazojne. Ka dhe praktike.
Une se di sa sexy jom apo jo dhe me thene te drejten nuk me interson shume. Po deshe me me pa te dal ne webcam dhe pastaj perforcoje apo mohoje teorine tende... /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

ndersa un jam ktu me ju sepse ndjej deshir te diskutoj me ju

[/ QUOTE ]
je ngaqe asaj qe ke ja pire lengun me fund, e nuk ke kurajo ta hedhesh poshte si leter te djegur, ngaqe ke frike apo pasiguri qe nuk gjen dot tjeter, ose me te mire nga ajo.

zog

Primus registratum

lubardhi pergjigjen (mbi zenien e sekretares) e ke bashkarisht me notoriusin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

Ti duhet ti perforcosh pak me më teper argumenta bindjet e tua dhe jo thjesht duke i njehsuar njerezit me njeri-tjetrin. Keshtu sic po flet dukesh sikur je i fiksuar me ate ide keq fare dhe i rreh gozhdes fort duke mos thene asgje bindese. Te lutem ma shpjego pak me gjere korrelacionin tend midis mos te qenit sexy dhe kohes se harxhuar ne internet. Ndonje shembull do ishte i mirepritur. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

i_own_u

Primus registratum

gabohesh zog...

jam dhe jam i dashuruar ka dhe kam akoma shum pasion per ti dhuruar ksaj femre... po çdo njeri ndjen ate qe bon t'pakten flas per vete

dita esht e gjat... dhe un personalisht diten e shfytzoj si du un e jo si duhet ta kaloj /pf/images/graemlins/shrug.gif

irene

Primus registratum

kjo puna e kohes eshte relative xhanem, mua zogu psh me duket aq shume i shemtuar virtualisht sa dhe sikur ta kisha kohen e lire 24 ne 7 prape nuk do e harxhoja virtualisht me te ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

not na preve krahet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

Te lutem ma shpjego pak me gjere korrelacionin tend midis mos te qenit sexy dhe kohes se harxhuar ne internet. Ndonje shembull do ishte i mirepritur.

[/ QUOTE ]

deri tani veç shembuj po te jap. siç e thashe me lart, "e qena seksi" nuk eshte karakteristike natyrore tek njeriu por "karakteristike SHOQERORE". kjo do te thote qe lidhet ngushte me PERKUSHTIMIN, angazhimin personal te personit, kanalizimin e motivacionit te tij, etj.
po ashtu siç nje njeri nuk lind politikan, aktor, shkencetar, artist, atlet, luftetar, etj, po ashtu ai nuk lind as TIP seksi. behet i tille nga perkushtimi personal, pra ngaqe DO te behet i TILLE.
bukuria fizike megjithese eshte nje shtytje jo e vogel prap nuk eshte gjithçka. tipa seksi ka plot qe s'jane as te gjate, as me floke, as me muskuj, as bjonda ose ezmere me sy te kalter, mnjf te perkryer.

perfundimisht te jesh SEKSI eshte IMAZH e do perkushtiim, pra kerkon KOHE siç çdo profesion tjeter.
e per me teper nje person seksi, nuk punon sektarar/e. pranej ajo sekretarja te duket tu, te uriturit, e hashme, se po te qe me te vertet e tille edhe per te tjere, nuk do ta linte njeri ne ate vend pune, por direkt te lynte thonjt me manyqyr e te zgerdhinte dhembet ne TV. /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

iren'... çdo njeri ka riskun e vet... mos u kurse se do m'geli hatri /pf/images/graemlins/tonguee.gif

shpirtin kam me t'mor /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ju lutem gjeni ndonje teme tjeter per sherre e replika personale, mos bastardoni temen qe kam hapur, flm.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ti thuaj flm qe po tema po te ecen shume mire,se ka pas gjithe ate debat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dotesa

Primus registratum

Aman re rob si mund te jete nje person i gezuar, i apasionuar mbas punes dhe aktiviteteve te jetes dhe te kaloj tere diten neper forume???!!!
Per mendimin tim personal keta njerez jam shuuume pak te geuar apo ndihen shume pak seksi.
Se nje njeri qe ka nje pune qe e dashuron nuk ka kohe te merret me chate e forume...ketij i vihet vize qe kur thote do kaloj diten...dhe sbehet fjale per nje dite por per shume qe ndjekin njera tjetren. Madje keta njerzit qe kalojne diten e punes, kalojne edhe darkat e netet ne mes te kesaj bote virtuale.
Nje njeri i dashuruar si mund te kaloj mbremjen ne chat aman?! kjo te paralajmeron qe dicka nuk shkon ne ate cift...sepse sic e tha dhe zogu, do mendonin se si te benin nje aventure te bukur apo nje dashuri me pasion.Per te mos folur per grate e martuara apo nenat me femije. Se di mund te thote nje grua me burre ne shtrat po kaloj kohen ne forum/ a chat?! kurre se kam kuptuar kete gje...jo me nena e nje femije. Si paske nevoje te kalosh kohen ne internet kur ke prane nje "vrime te zeze" qe vetem do te mesoje duke luajtur.
Pra popull i dashur i internetit kemi harruar te krijojme lidhje me mjedisin qe na krijon! Nuk po i pershtatemi me...semundja e ketij shekulli eshte materializmi. Qe na ka hequr aftesine per te vendosur...pasi kemi nje shumellojshmeri zgjidhjesh.

Think pipell think!!!

per ta mbyllur...jam shembull konkret vete...ora gati 3 dhe meqe po ma neverit materiali qe po lexoj vij e bej si shpirt i mire ne forum /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

Pianiste qenke keq me gjumin kshu??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dotesa

Primus registratum

jo jo keq me msimet pa per gjume svuj une...:p

VoGeLuShI

Primus registratum

provime in vista eeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajd suksese /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Scorpe, mos ki fryk se nuk bohesh interist i smun, kshu interneterist i smun /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Zogo, po i tip seksi që s'ja ka qefi me gjëmu robt e tjer a mund t'futet e t'kaloj koh n'forum? Atë që ai/ajo e ka karakteristikë të vetën (charmeur mbetet kur hiqet fiziku) mundet ta shprehë edhe virtualisht.

Ndërsa përsa i përket marrëdhënieve mund të shtoja që jo të gjith e kan me sust at pun. P.sh. po qe se ke n'kaptin numra, pjestime e shumzime mu m'duket e habitshme që t'futesh n'krevat me menie me bo gjo. At'here, me qëllim me qetsu veten e me heq matematikën prej kaptine, robi hy n'forum ku shpreh mendimet e veta, tall menderen apo bën një numër të madh aktivitetesh mendore të tjera.

Për më tepër, interneti (forumet kryesiht) lejon edhe debatimin mbi mendime të ndryshme të cilat mund t'i ketë për zemër një forumist.

Jam dakort deri diku me Pjanisten kur thotë që në orar të punës nuk është normale të hysh në forum kur e dashuron punën tënde. Mirëpo fatkeqësisht, jo të gjithë e dashurojnë punën që bëjnë. Po ashtu, futja e herëpashershme në forum gjatë ditës së punës të heq presionin që mund t¸e kesh apo të shplodh nga mundimi për t'i gjetur zgjidhje një problemi.

Kurse për Lips me Alinos nuk kam ç'them tjetër përveç se të vazhdojnë sherrin /pf/images/graemlins/laugh.gif.

P.S. Lips, Alinos, /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gifkur jeni t'mira veç e veç duhet t'jeni akoma mo shum bashk /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

S

Scorpion

Guest

Ti thuaj flm qe po tema po te ecen shume mire,se ka pas gjithe ate debat /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ne fakt kete hall kisha une, se me mungonin mendimet tuaja te ndritura /pf/images/graemlins/smirk.gif