Muzika qe ju pelqen...

Airbourne

Papirus rex
Q´thojna ata CIJELLACAT anej ka trojet e DARIaneve DINARoVIQ me flamuej!!!!!!!!


@Airbourne

Jane paksue apo kan fitue ose hup THINAT,por jane shtue....LOPET.

Tunga dhe Hvala BORN.

Facebook_Banner_Birthday_Party_September_2019.jpg
 

Airbourne

Papirus rex
MUZIK-a ARTistike është një përkufizim i stileve muzikore , të cilat i atribuohen një kulture te larte evropiane .


Muzikë nga Rilindja, Vëllimi 1 . Shtëpia botuese gjermane për muzikë, Leipzig 1967 .......thenia e mesiperme.

PS....me ZGUPSA shkruesit i rri e vockel.Gezuar festen.................gjermaneve apo POPULLIT te TIJ.

TSCHYSS
 

Airbourne

Papirus rex
Albania can trace its historical roots back to the prehistoric era some 300,000 years ago when nomadic peoples roamed the area, living out of various caves across the land.


From as early as antiquity, the art music genre existed alongside other music and developed through the time periods from medieval to contemporary times. There are no outstanding characteristics of the style as time has brought significant changes and differences to each generation.
Music as a whole dates back to antiquity, and is arguably the most celebrated of all the discoveries or inventions of mankind.
Art music has significantly connected music and the mind of the listeners and ultimately developed our modern notion of music as a thoughtful, expressive art.

Permbledhja.....ne usa vetem do SPECIE kane ngelur= SADE BISHA te SHKERDHAPATARIZUR apo..ORIGJINAL VEMJEdemokrate te DARIZUAR.Se penisi te pakten e kryen nje AKT te FAKTizuar.

KLM.
 

Airbourne

Papirus rex

FAZIT....

mann_ueber_wort_schwermetall_vorurteile.jpg

Naten e mire.

PS....ati *** bardhyl ja kam bo bene.

Fitoj ose humbas=50 % SHANSI.
 
Last edited by a moderator:

Airbourne

Papirus rex
Muzika Latine do të thotë të rregullosh <diçka>.Shumë njerëz kanë ide për çfarëdo,dhe për të realizuar një ide duhet....: të zgjidhni diçka nga masa e mundësive dhe ta çoni apo ti jepni ASAJ një formë të rregullt.Por ju DUHET.......................

aftësi për këtë,qe ZHULSAT =NUK mund ta ZOTerojne sepse ju MUNGON=GENI.

Naten e mire.
 

Airbourne

Papirus rex

FAZITI aPO>>>>> gjëja e veçantë për këngët e Rammstein është që.................. gjithmonë mund t’i interpretoni vetë. Ju mund të imagjinoni se çfarë ju pëlqen.

Rammstein =Paul Landers midis................ JO goreve me flamur.

Tschyss.
 

Airbourne

Papirus rex
DALLIMI me.......
Neper ZHGARRAVINAT e muzikes....JEVGE-al
Me lini ne ....BATAKUN tem
Rroka mandolinen ika nen QershI.
PRA
PUBLIKU aPO=Большое спасибо.
Tungi apo notn e .................MIR.
 

Airbourne

Papirus rex
PS....edhe lepujt....NUK pjellin.

AGRE.

FAZITI....shokun e jetes e keni sipes mases....TUAJ.

FUCKing GREATE.
 
Top