Mungesat e antareve ne FORUM

joetisti_

Locus omnem
kondrapedali(sorry nese eshte shkruajtur gabim emri sepse s'e kujtoj mire, por s'do te thote se s'kam respekt per te si njeri teper madheshtor)
sonia007(keshtu e kishte me duket, vajze e shkelqyer)
dhe per hermetica, pse humbi kjo shtriga :( :p:)
 
Top