Mungesat e antareve ne FORUM

scadarsko

Locus omnem
Cili antar ju mungon ketu ne forum?
Jepni opinionin tuaj ne lidhje me antaren-in ,i cili mu,ngon ketu per ju!
de love u be kohe qe nuk vjen....
dahlia po ashtu...
tjeret ju na tregoni po ashtu mundeni ti uroni mesage te shpresojme te ndihen mire kudo ku ndodhen,fat dhe mbaresi ne jete te gjithve!
 

Hektor12

Locus omnem
Te paska marre malli shkruaju ne msn ... a merri ne telefon, kur me mungon ajo qe me mungon mundohem ta takoj nese krijohet mundesia
 

scadarsko

Locus omnem
Te paska marre malli shkruaju ne msn ... a merri ne telefon, kur me mungon ajo qe me mungon mundohem ta takoj nese krijohet mundesia
Nuk kam adressa tilla dhe vertet ndihesha mire kur dialogoja me de love sincerisht ....ishte person aktive ketu gjalleri e forumit!
 

Hektor12

Locus omnem
Nuk kam adressa tilla dhe vertet ndihesha mire kur dialogoja me de love sincerisht ....ishte person aktive ketu gjalleri e forumit!
po po vertet mire edhe kur flisja live me te njelloj grricesha si ketej andej ... vertet me ka marre malli per te ... duhet me u taku se sben ...
 
Top