une jam ne mes te tiranes rrushe skam te bej me termekun ne itali /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Mengjesi Conte, he u gdhive gjalle ti, shyqyr, se me brengose me punen e termetit!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Un veç m'at krah çohem Shqiptare /pf/images/graemlins/smile.gif . S'kam qen naiher me humor t'keq.Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Miremjesi Kondra!!!!
Qenke zgju me te mira, e me krahun e djathte sot atehere!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Miremengjesi Kondra /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Mjesi kalamoja. Çudia mo e modhe që nodhi dje, mori fun sot. Sot më 26 nëntor 2004 Kebeku gdhiu me - 14°C. Ç'lumturi me jetu ktu. Gjith kohës je me valixhe me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Jo mi goce se masnej s'dim a me dal me t'shkurtna a me xhupa bore /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]Miremengjesi Kondra /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Mjesi kalamoja. Çudia mo e modhe që nodhi dje, mori fun sot. Sot më 26 nëntor 2004 Kebeku gdhiu me - 14°C. Ç'lumturi me jetu ktu. Gjith kohës je me valixhe me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Hajt ishallah neser e do Zoti e bohet +14°C /pf/images/graemlins/laugh.gif
+ - =+.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]