Mirëmëngjesi AF!

Shqiptarja

Primus registratum
Re: Mirëmëngjesi AF!

Mengjesi Conte, he u gdhive gjalle ti, shyqyr, se me brengose me punen e termetit!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Miremjesi Kondra!!!!

Qenke zgju me te mira, e me krahun e djathte sot atehere!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Mengjesi Conte, he u gdhive gjalle ti, shyqyr, se me brengose me punen e termetit!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
une jam ne mes te tiranes rrushe skam te bej me termekun ne itali /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Per gjumash Conten nje miremengjesi :wave:
Fiona, yllo, po edhe per ty nje miremengjesi atehere, na ke munguar ca... /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Miremjesi Kondra!!!!

Qenke zgju me te mira, e me krahun e djathte sot atehere!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Un veç m'at krah çohem Shqiptare /pf/images/graemlins/smile.gif . S'kam qen naiher me humor t'keq.

Shqiptarja

Primus registratum

Miremengjesi AF!

Hajt ishallah edhe sot jeni cu te gjithe ne krahun e djatht!!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Marjeta

Primus registratum

Po ishalla...

Mjesiiii

Flas per vete ...mire kam fjet, mire jam zgjuar. Koha kendej nga ne bene shume ftoft.(por ka edhe diell- diell me dhemb)!

Kingu ju deshiron dite te mbar t'gjith Forumisteve! :kiss: :wave:

bob

Primus registratum

mirmengjes!!!!!!!!!ej ju uroj dite mbare!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Ah, kush na paska ardhur, gjumashi ma i madh i forumit!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mire(dita)mengjesi Conte!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mjesi kalamoja. Çudia mo e modhe që nodhi dje, mori fun sot. Sot më 26 nëntor 2004 Kebeku gdhiu me - 14°C. Ç'lumturi me jetu ktu. Gjith kohës je me valixhe me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Mjesi kalamoja. Çudia mo e modhe që nodhi dje, mori fun sot. Sot më 26 nëntor 2004 Kebeku gdhiu me - 14°C. Ç'lumturi me jetu ktu. Gjith kohës je me valixhe me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Miremengjesi Kondra /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:
Hajt ishallah neser e do Zoti e bohet +14°C /pf/images/graemlins/laugh.gif
+ - =+.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb]
Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Mjesi kalamoja. Çudia mo e modhe që nodhi dje, mori fun sot. Sot më 26 nëntor 2004 Kebeku gdhiu me - 14°C. Ç'lumturi me jetu ktu. Gjith kohës je me valixhe me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Miremengjesi Kondra /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:
Hajt ishallah neser e do Zoti e bohet +14°C /pf/images/graemlins/laugh.gif
+ - =+.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo mi goce se masnej s'dim a me dal me t'shkurtna a me xhupa bore /pf/images/graemlins/laugh.gif

acid

Forumium praecox

Miremengjes all all all. OOPS ca mengjes re qeka ora 2 pasdite bobooo sa paskam fjetur /pf/images/graemlins/wink.gif