Meshkujt...dhe sharmi i tyre i pa rrezistushem

S

Scorpion

Guest
Re: Meshkujt...dhe sharmi i tyre i pa rrezistushem

Ti qenke specie e veçante per vete...

tola77

Primus registratum

pse kane meshkujt sharm?????????????????????????????? /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ti qenke specie e veçante per vete...

[/ QUOTE ]

ti patjeter qe do te gjindesh kudo pas meje per te komentu pothujse gjithcka cka shkruj.

un, meqi te shtyu kurioziteti me supozu /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk kam "date" kurr' trapa si ato q1 jan' pershkru tek kjo tema (meqi jena n'teme), as karagjoza, as popull "deng pa mark' " i kena than' n'shkoder.
s'jam gjind tek pull (vetem dmth) asiher me kshtu lloj meshkujsh q1 jan' pershkru ktu...(sepse kam zgjedh perpara) pervec karagjozave q1 t'kan' kap per krahu dikur /pf/images/graemlins/wink.gif

si ka mundsi? aaa ndoshta jam specie e vecant' /pf/images/graemlins/wink.gif per ket' rri supozo ti /pf/images/graemlins/grin.gif

pppppaa

Primus registratum

Pinko situata nuk eshte kaq deshperuese, pa problem... Tek ty besoj se ka qene ceshtje fati i keq qe ke njohur vetem keta tre lloje.. Po jane shume me shume sesa kaq... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

O Blue po ti je VIP maj burrneshe! Tani trapa, apo tapa icik ma e rezervume, se pinkut mund ti mbesi hatri. Mas e ki me merak, nuk me dogji malli fort me te nejt prapa, e me repliku me ty. Se di ndonjehere, ke dhe ti ate qe po flitet per temen, sharm femeror te parezistueshem... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj prototipa ka veç Shkodra maj, qe rrine si ujqer xhiros se Piaces dhe ju qe dilni me mamin e me gjyshen dore per dore per sfilate mode. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po respekt te madh kam per Shkodren veç, njerez te qejfit e te dashtun! /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S Nje kuriozitet: Kete q1 nuk mund ta shkruash që ose qe?

bebi

Primus registratum

s'kam marak un' jo, vazhdo ti se kajher' shtyhena per forumin e hekum kurjozitete /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa per sharmin tem, s't'ka ra n'skjep me e shiju, kshtuqi mos u merzit nks ka me vazhdu me ndodh po kshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkut s'ka pse i mbet hatri sepse besoj se kto prototipat q1 ka pershkru i ka kriju thjesht per humor... ne rast te kundert , si duket asht ndodh n'ndoj "zon" ku s'ka pas mundsi selektimi, ose asht persekutu prej ktyne tipave (sic po me ndodh mu ne af /pf/images/graemlins/laugh.gif ) . ose ose ka ba si lloj testi ne guinea pigs /pf/images/graemlins/laugh.gif

ate q1 e shkruj dhe do t'vazhdoj me e shkru si ma ka qejfi.

ps: eeee, vip jam per ata q1 m'interesojn' /pf/images/graemlins/cool.gif, edhe pse ndodh q1 kajher' zgjanohen kto kufijt jasht' interesit tem, ca me ba /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

maty

Primus registratum

e kini me ata qe heqin vetullat?

tola77

Primus registratum

ata jane shume seski /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Pinko situata nuk eshte kaq deshperuese, pa problem... Tek ty besoj se ka qene ceshtje fati i keq qe ke njohur vetem keta tre lloje.. Po jane shume me shume sesa kaq... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Thua te jete eksperjenca ime personale??? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shume me shume se kaq? /pf/images/graemlins/laugh.gif Ok, shtrihu..edhe na trego pak me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ke gjith vemendjen time tani... /pf/images/graemlins/laugh.gif

tola77

Primus registratum

dhe une seski thash moj jackline, preferencat jane te cuditeshme dhe variabile ne njerzit. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

4) Meshkujt gjate ndeshjes se futbollit....

-Hapu i cik...
* eeehhhh /pf/images/graemlins/confused.gif
-Hapu mi i cik se m ke zon televizorin..
* /pf/images/graemlins/smirk.gif

-Booooooo...mossssssss...jepi aty..ec ec...shtyje per ate...ca o mer ai arbiter, apsajt, faull, faull fauuuuuuullllllll.... /pf/images/graemlins/mad.gif

Ajo duke lare cimentot (sigurisht si gjithmone femrat puntore /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ndersa ai ne kanatjere /pf/images/graemlins/pickellonja.gif , pantallona te shkurtra, me shallin e skuadres per te cilen ben tifozllik ne qafe /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif , dhe mbitegjitha me telekomanden qe nuk e leshon nga dora /pf/images/graemlins/laugh.gif i thote:
-Me kap i cik i birre ne frigorifer... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si gjithmon gjate 90 minutave te lojes qe ai ka komentura me mire se komentatori ne televizor, degjohen vetem klithma dhe te shara /pf/images/graemlins/shrug.gif (fjalorin e imagjinoni vete /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Nderkohe gjate pushimit ndermjet pjeses se pare dhe te dyte...cuditerisht, veshtron rreth asaj me shume dashuri duke i thene, qe ka harruar te pastroj ate cepin aty... (no comment... /pf/images/graemlins/smirk.gif )

Vjen darka, ndeshja ka mbaruar dhe parashtrohen mundesit vijuse:
-Nese skuadra e tija fiton, qef o qef, gjithshka shkon mire, dashuria ne kulm per gruan, dhe me siguri nata do jete e kendeshme /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

-Nese skuadra e tija ka humbur, nervi cung, deri ndeshjen qe vjen te vetmet tema qe diskutohen do jene rreth humbjes, dhe nese ajo ka ndonje kurre fare ideje per ndonjegje bashkshortore....me mire ti fusi i dopjo e te flej gjum, se sa te bej dicka per ta terhequr ne ate drejtim /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Duke i veshtruar ne gjuajtje e siper ne nje restorat, dolen rastet e me poshteme /pf/images/graemlins/laugh.gif :

1)
Hmmmm...ti e di, un jam tip i veshtire, kerkoj shume nga nje femer, dhe asnjera nuk ma mbush mendjen, te gjitha me deshirojne, por un, te zgjodha ty e dashur ( /pf/images/graemlins/smirk.gif )
Floket me xhel, jaka e ngritur, kopsa e pare e hapur, parfumi qe qelb gjith ambjentin, telefoni qe bie çdo 5minuta...dhe sigurisht ne bisede mbizoteron...une une une dhe une une une... /pf/images/graemlins/rockband.gif
Dhe ne fund....ne fund te darkes vjen fatura...dhe ai me gjith virilitetin e tija:
-Eshte kenaqesia ime te te ftoj, nje femer si ty nuk duhet te paguaj kurre /pf/images/graemlins/laugh.gif

2)
Tip shakaxhi, floket e pakrehura, kemisha me zhubra, sigurisht hap deren futet i pari dhe me pas ja perplas femres ne fytyre /pf/images/graemlins/laugh.gif , gjith darken humor te rende, vete i thot dhe vet qesh, jo vetem qe nuk ve pike ndermjet nje teme dhe nje tjetre, por edhe harron te marri fryme ndermjet dy fjalive /pf/images/graemlins/rolleyes.gif .
Vejn fatura, dhe duke marre nje pamje serjoze thot:
-Une piva 4birra, dhe hengra 4 qofte /pf/images/graemlins/laugh.gif ...apo do e paguajme gjys per gjys /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

3)
Era alkol dhe cigare, uji ka kohe qe nuk ka ardhur /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shyqyr zotit eshte moda e xhinseve te grisura dhe me boje te dale /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjith biseda zhvillohet me ankesa, duke u qare per kapitalizmin qe i merr frymen /pf/images/graemlins/cry.gif , per komshillikun qe e shofin shtremet /pf/images/graemlins/cry.gif , per enderrat qe kishte ne femijeri, sigurisht çdo gje e mundon, dhe hallet jane te pafundta /pf/images/graemlins/cry.gif .
Ne fund te darkes, vjene ajo e dhimbshmja...fatura /pf/images/graemlins/laugh.gif kerkon neper fundet e xhepave, ne fytyre ka nje pikçuditese te jashtezakoneshme, dhe me gjys zeri thot:
-Si ka mundesi /pf/images/graemlins/confused.gif ...se ku e kam futur portofolin, une nuk kuptoj... /pf/images/graemlins/confused.gif
Te ftoj une heres tjeter ?! /pf/images/graemlins/idea.gif

Ne cilen kategori futeni ju zoterinj??? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Keni ndonje menyre tjeter per ti marre ne qafe zonjushat???

[/ QUOTE ]pak rendesi ka ku futem une...rendesi ka se mua dashka te qaj per ty...per fatin e keq tendim me ca tip njerezish pashke ndeshur....uroj rradhes tjeter te kesh me fat!hahhahahahhahah /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...ufff...mi none..rrofsh per ndjeshmerin ndaj hidherimeve te mia /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

m boj i çek aty shpejt e shpejt edhe do ndohem me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

kjo drama femres me mashkullin qe shef futboll e s'do me dit per njeri ça paska qen....

mso me bo gol me rrafishat e me ik per shalesh, u pa puna /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Se gjoja s'eshte e vertet eeeeee.

Puna eshte qe te isha une si ato femrat qe burrat i thone mu hap i cik tshof futboll,ate oren e futbollit perfitoja tdilja me tjer rob ,edhe e shifte ai si perfundonte ndeshja masnej ,tamam si legen /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

ene angelo s'te pjerdh hiç kur luhet futboll motre, kot e ke! çdo gjo ka kohen e vet. merr hekuros nderkohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

kush m.. e ka shpik futbollin /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...noj trap me patente...

po 11 + 11 burra te tjere qe vrapojne pas i topi te qelbet eshte akoma me shume trapllik /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

me trapllik jane keta qe shofin keta 22 burrat tu vrapu /pf/images/graemlins/laugh.gif