Re: Meshkujt...dhe sharmi i tyre i pa rrezistushem
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Duke i veshtruar ne gjuajtje e siper ne nje restorat, dolen rastet e me poshteme /pf/images/graemlins/laugh.gif :
1)
Hmmmm...ti e di, un jam tip i veshtire, kerkoj shume nga nje femer, dhe asnjera nuk ma mbush mendjen, te gjitha me deshirojne, por un, te zgjodha ty e dashur ( /pf/images/graemlins/smirk.gif )
Floket me xhel, jaka e ngritur, kopsa e pare e hapur, parfumi qe qelb gjith ambjentin, telefoni qe bie çdo 5minuta...dhe sigurisht ne bisede mbizoteron...une une une dhe une une une... /pf/images/graemlins/rockband.gif
Dhe ne fund....ne fund te darkes vjen fatura...dhe ai me gjith virilitetin e tija:
-Eshte kenaqesia ime te te ftoj, nje femer si ty nuk duhet te paguaj kurre /pf/images/graemlins/laugh.gif
2)
Tip shakaxhi, floket e pakrehura, kemisha me zhubra, sigurisht hap deren futet i pari dhe me pas ja perplas femres ne fytyre /pf/images/graemlins/laugh.gif , gjith darken humor te rende, vete i thot dhe vet qesh, jo vetem qe nuk ve pike ndermjet nje teme dhe nje tjetre, por edhe harron te marri fryme ndermjet dy fjalive /pf/images/graemlins/rolleyes.gif .
Vejn fatura, dhe duke marre nje pamje serjoze thot:
-Une piva 4birra, dhe hengra 4 qofte /pf/images/graemlins/laugh.gif ...apo do e paguajme gjys per gjys /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
3)
Era alkol dhe cigare, uji ka kohe qe nuk ka ardhur /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shyqyr zotit eshte moda e xhinseve te grisura dhe me boje te dale /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjith biseda zhvillohet me ankesa, duke u qare per kapitalizmin qe i merr frymen /pf/images/graemlins/cry.gif , per komshillikun qe e shofin shtremet /pf/images/graemlins/cry.gif , per enderrat qe kishte ne femijeri, sigurisht çdo gje e mundon, dhe hallet jane te pafundta /pf/images/graemlins/cry.gif .
Ne fund te darkes, vjene ajo e dhimbshmja...fatura /pf/images/graemlins/laugh.gif kerkon neper fundet e xhepave, ne fytyre ka nje pikçuditese te jashtezakoneshme, dhe me gjys zeri thot:
-Si ka mundesi /pf/images/graemlins/confused.gif ...se ku e kam futur portofolin, une nuk kuptoj... /pf/images/graemlins/confused.gif
Te ftoj une heres tjeter ?! /pf/images/graemlins/idea.gif
Ne cilen kategori futeni ju zoterinj??? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Keni ndonje menyre tjeter per ti marre ne qafe zonjushat???
[/ QUOTE ]pak rendesi ka ku futem une...rendesi ka se mua dashka te qaj per ty...per fatin e keq tendim me ca tip njerezish pashke ndeshur....uroj rradhes tjeter te kesh me fat!hahhahahahhahah /pf/images/graemlins/lol.gif