Meshkujt...dhe sharmi i tyre i pa rrezistushem

Qerratai

Primus registratum
Re: Meshkujt...dhe sharmi i tyre i pa rrezistushem

Bab Lymi s'ka thene ASGJE. Kshq nuk di ca i pelqen postimit te Lymit ( Lymo merre lehte bab )

Ne pas cracher là où tu as mangé

Naten!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

pse nxehesh ti?

ne crache pas ou tu a manger...do ishte me mire...por nuk shikoj asnje lidhje me mua...OK?

Naten edhe ti se u lodha tani...

Kondrapedali

Kondrapedali

Po pse moj, me çunin mo t'mir t'forumit do merresh ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

s'me intereson...une jam vete me e mira... /pf/images/graemlins/grin.gif me puth içik se e kam te nevojshme... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

I do t'puthmet me charme apo natyrore? /pf/images/graemlins/devil.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

olololol

Primus registratum

pt-300054.jpg
Dahlia.

hmm
Hajt ser po ju tregoj nje histori te vogel.

Para 1 jave u futa ne chat me pa ca bohet dhe shifja njeren me nje nixk -------spoe them.PO un i kujtoj cuna se jua kam fut cave ne pres dite te erreta lol /pf/images/graemlins/lol.gif dhe pa me marre ne tel e ca kushte te tjera se besoj ne bote.
Nejse me fol vete kjo mua dhe tu fol normal me ca shaka e batuta une ( gjona pa lek mo sic i quj une), ksaj tashi i boj kaq pershtpje sa me fto per kafe neser tha direkt ne oren 1. /pf/images/graemlins/lol.gif

Shof ne xhep une i 5-mij leksh i lodh , e leme pasneser i them kisha hall se skisha asi lek, jo neser jo pasneser ca halli ke mer tha.
Jom hollshem ka lekt ne femrat kam qef pa u ofendu me i qeras une , me mjafton shoqeria e tyre ( e quj qerasje) .

Ne asnje menyre as nuk bohet fjale tha biles KAFE BIE FJALA tha ka ne bishta pi ca te dush

E leme me i ven me e u taku e pashe ne kamera qe e mire shejtonja po dhe menyra se si u futem nu muhabet asaj i pelqeu shume dhe i dukej sikur me njifte.
Sa me pa ka larg me tha - O mer qeros ke shume qe pret jo e ndrojtur , si ca si te lodhme , ca bere mire dhe ti shpreh te gjithe talentin tat me i nxjerr dy fjale e rrine te heshtura vec degjojne dhe thone ( po , jo , ehe, ndoshta ) /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ca fol mer jahu kjo ste lete rradhe me fol , i here ti i here une tha ajo porositi caj te ftohte une kafe i xhoni /pf/images/graemlins/thumbsup.gif, jo me i ra ne koke asaj ( kisha mor i 15-ce me vete) po kur dal em goca pi xhoni ne lagje konjak ( se ka ca qe ta marrin per ordiner nga lloji pijes) hajt mo.
sa ve kamarieri pijet dhe largohet une per xhentilese mos me thy thonjte ajo afroj doren me more kanocen me ja hap une , ajo kujtoj se po mor faturen , po sie ka kap fiuuuuuuuuuuuuu si gjarperi miun lol.

Aq jom knoq ne muhabet , dhe ajo gjithashtu iku 2 ore tak fak. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

po per ne qe nuk e gjejme veten ne asnje nga keto tre rastet si i behet??? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjinia mashkullore qe "kane tendenca" homo ...jane shume cool /pf/images/graemlins/thumbsup.gif ,
zakonisht, bejne hyrje shume pak diskrete /pf/images/graemlins/rockband.gif , ose me vespa /pf/images/graemlins/cool.gif , ose me noj veshje ekstravagante, ose me noj perdredhje vidhesh me te bukur se femrat /pf/images/graemlins/pickellonja.gif , si rrjedhoj te gjithe kthehen ti shikojne /pf/images/graemlins/eek.gif ,
Syte pak te lyera me laps , buzet me gloss, parfumi qe ben per vete edhe femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif zakonisht JPG (Jean Paul Gaultier...çeshtje mbeshtjete homoseksuale...e thell me u kuptu mnjf /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Pjesen me te madhe te kohes, jane ne qefe, kur i fusin edhe naj got edhe kur kajdisen fillojne e bejne muhabet jo vetem me robt qe i rrethojne por edhe me murin apo pikturat e varura /pf/images/graemlins/laugh.gif
Por si cdo çift i ekuilibruar /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif dashnia dashni, por llogaria llogari /pf/images/graemlins/laugh.gif ... dmth qe cdo gje e pjestojne me 2 (ose me me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif kur jane bo grup /pf/images/graemlins/laugh.gif )
...ose ose, ne ndonje takim te pare qe dun me shit veten sa me mire te jete e mundur, edhe mund te bejne nje xhest, dhe te marrin persiper jo vetem darken, por edhe lulet edhe taksin ...zakonisht edhe hotelin /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Na dhjeve Pinko. Paskom tendenca /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

pse ben truk te lehte apo perdor gloss??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mo u intereso shum ti se ka i kom un tendencat se nuk ta them /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
:D

Gjinia mashkullore qe "kane tendenca" homo ...jane shume cool /pf/images/graemlins/thumbsup.gif ,
zakonisht, bejne hyrje shume pak diskrete /pf/images/graemlins/rockband.gif , ose me vespa /pf/images/graemlins/cool.gif , ose me noj veshje ekstravagante, ose me noj perdredhje vidhesh me te bukur se femrat /pf/images/graemlins/pickellonja.gif , si rrjedhoj te gjithe kthehen ti shikojne /pf/images/graemlins/eek.gif ,
Syte pak te lyera me laps , buzet me gloss, parfumi qe ben per vete edhe femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif zakonisht JPG (Jean Paul Gaultier...çeshtje mbeshtjete homoseksuale...e thell me u kuptu mnjf /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Pjesen me te madhe te kohes, jane ne qefe, kur i fusin edhe naj got edhe kur kajdisen fillojne e bejne muhabet jo vetem me robt qe i rrethojne por edhe me murin apo pikturat e varura /pf/images/graemlins/laugh.gif
Por si cdo çift i ekuilibruar /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif dashnia dashni, por llogaria llogari /pf/images/graemlins/laugh.gif ... dmth qe cdo gje e pjestojne me 2 (ose me me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif kur jane bo grup /pf/images/graemlins/laugh.gif )
...ose ose, ne ndonje takim te pare qe dun me shit veten sa me mire te jete e mundur, edhe mund te bejne nje xhest, dhe te marrin persiper jo vetem darken, por edhe lulet edhe taksin ...zakonisht edhe hotelin /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Pink /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

E forte ama ate JPG Parfume ja kam ber dhurat Ex.
/pf/images/graemlins/tonguee.gif
Good Job Evelinka /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Mos na thuj qe perdredh vithet se me verte na 10-ve lagjen /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Dolores

Primus registratum

I perdredh ai po jo ne rruge ne krevat /pf/images/graemlins/lol.gif

Po te ishin vec ato 3 tipet me lart une do kisha ngel pa martuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

lal, e ka llafin kjo roza qe thell thell çdo mashkull hy te nji nga kto 3 pikat. kur t'ja zbulosh do thush me vete "ah moj pink paske patur te drejte".

un zakonisht kam nigju veç nji kategori: TE GJITH MESHKUJT JAN DERRA (perveç babit dhe vllait tim) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[/ QUOTE ]

Mos na thuj qe perdredh vithet se me verte na 10-ve lagjen /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Edhe kët e meno për mu ti mre? Epo kot s'thon që i joti ta bën gjëmën (komshiu n'kët rast) /pf/images/graemlins/laugh.gif.

^^MIA^^

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

Pse sthu ti qe na paske ik prej duresh per hic gje.. /pf/images/graemlins/tipsy.gif

bebi

Primus registratum

cfar' meshkujsh njifni ku i gjeni kto prototipat