Meshkujt...dhe sharmi i tyre i pa rrezistushem

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Meshkujt...dhe sharmi i tyre i pa rrezistushem

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Un maj men që bojshim nomin nëpër turne volejbolli /pf/images/graemlins/laugh.gif.

P.S. Lipso, jom edhe marangoz un. I ngul thumat kollaj masi dal prej dere. Ups, ja qita bojën vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

pthuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,edhe ti mdole tradhtarn eee.ik pra u dashke qit dhe ti jasht prej rreckash..Pinko ec ktu se kam lene orar te estetistja per nje masazh ekstra antifo /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

hahaha... o Lipso s'ke gjo n'vije lal ta thash. n'daç futboll n'daç volejboll, derr e ke prap si t'gjith pavarsisht se me thuma ose jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Lipso, ti mos u dëshpëro. vitin e par, shum shum deri të dytin, do vish para neshjes /pf/images/graemlins/devil.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

ca derrash jeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KY ESHTE PERFUNDIMI!!!

Se per ca ju dum neve juve i zot e di /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika iher se mbarova per gjume.Ju puth fort /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Notën. Gjum t'omël /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

P.S. Pafsh ondrra me derra /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

po prit i her, ti si "guxo" fol me kondren me ter ate alamet firme t'theksume qe ka. a ka me simbol dashnie t'shprehem me te kapme n'shkelma? a nuk eshte princip baze i futbollit i romanticizum?

noten e pafsh n'onderr neshje, me gjith pjes shtese e me 24 penallti ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
...ufff...mi none..rrofsh per ndjeshmerin ndaj hidherimeve te mia /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

m boj i çek aty shpejt e shpejt edhe do ndohem me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]por gjithsesi ceku nuk do e mposhti trishtimin tend....sado i madh te jete...nuk do te te ngope(nese ke pas kaq zhgenjime ne jete)vetem nje mashkull i vertet(ndofta)mund ta mbush bollekun tend! /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

po ti beje i here /pf/images/graemlins/laugh.gif se e di un si ta mbush boshllekun, e thelle te rende dhe te hidhur qe kam ne veten time /pf/images/graemlins/cry.gif ...ne pafundesine e botes time te brendeshme dhe te jashteme... /pf/images/graemlins/cry.gif

/pf/images/graemlins/cry.gif
oooohhhhhh zot i madh behu i meshirshem,
thuaj romeos te vendos te futet ne jeten time.... /pf/images/graemlins/cry.gif
ndryshe kjo ekzistence me kaq hidherim do te jete nje vdekje e pa fund /pf/images/graemlins/cry.gif

amoni mer amon...kur do vendosin robt te lexojne edhe fillimin e temes ??? jo per gjo po eshte e lodheshme te luash gjithmon Xhulieten si rol....

Kondrapedali

Kondrapedali

...
amoni mer amon...kur do vendosin robt te lexojne edhe fillimin e temes ??? jo per gjo po eshte e lodheshme te luash gjithmon Xhulieten si rol....

[/ QUOTE ]

Xhu, Xhu, Xhu e Xhulieta
Të shkoj jeta ndër kuleta ....

Kong jevgjish t'Brrakës kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif

po per grun e xhulietes a ka noj ven...xhulieta edhe pse a vet, grun nuk e ka zgjedh gabele /pf/images/graemlins/grin.gif

picasso

Forumium maestatis

po ti beje i here /pf/images/graemlins/laugh.gif se e di un si ta mbush boshllekun, e thelle te rende dhe te hidhur qe kam ne veten time /pf/images/graemlins/cry.gif ...ne pafundesine e botes time te brendeshme dhe te jashteme... /pf/images/graemlins/cry.gif

ndryshe kjo ekzistence me kaq hidherim do te jete nje vdekje e pa fund /pf/images/graemlins/cry.gif

[/ QUOTE ]masnej thon se femrat jan shume spirituale dhe romantike....bobobooooooooooooooooooooooooooooooooo une qe po harxhoja ata leket me te cu...romeon ne jeten tende...e ti qe i do kesh ne dor /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

picasso

Forumium maestatis

o rozalinda na bone xhuljeten lezbike moj..... /pf/images/graemlins/smash.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...shopping....

Ne nje dite te bukur puhimi, cifti mendonte te dilnin, fillimisht neper dyqantet pastaj dark... /pf/images/graemlins/wub.gif
Shume bukur... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
futen ke veshjet...ajo ne kabine duke provuar ai jashe duke pritur...dhe cdo 5min duke pare oren duke bere ufff e buffff...sa dilte ajo per ti kerkuar mendim ai buzeqeshte menjere me nje shprehje ne fytyre "un kam qef te dal neper dyqane me ty..." /pf/images/graemlins/smirk.gif

ajo del nga kabina e provave edhe i thot:
*he zemer si me rri /pf/images/graemlins/smile.gif
ai me nje vetull poshte e nje tjeter siper...:
-ehe shume mire...iki tani ??? /pf/images/graemlins/idea.gif
ajo:
*po nuk ngjaj shume e shendoshe? /pf/images/graemlins/confused.gif se me duket se kam marre nja dy kile keto kohe /pf/images/graemlins/cry.gif ...
ai shume i cuditur nga ky koment /pf/images/graemlins/eek.gif :
-po jo mi shpirt je shume mire...thjehste do kesh marre nje mase me te vogel edhe te duket ty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif
ajo ne ankth e siper, gati me lot ne sy /pf/images/graemlins/cry.gif :
*jo jo masa ime eshte...pse duke e shendosh? /pf/images/graemlins/cry.gif
ai ne panik total...nje koment i gabuar edhe e di mire se ce pret gjith diten pastaj /pf/images/graemlins/pickellonja.gif :
-po jo mi shpirt je shume mire keshtu sic je, mos e vrit mendjen... /pf/images/graemlins/rockband.gif
ok, ajo sigurohet...qetesohe edhe duke buzeqeshur /pf/images/graemlins/smile.gif :
*ahhh okkkk....do shkojme te hame nje pizza???
ai /pf/images/graemlins/rolleyes.gif :
-po mi zemer ikim ku te duash, po nje sallate do te bente me mire ndoshta /pf/images/graemlins/idea.gif se ben edhe vape sot /pf/images/graemlins/idea.gif ...

...ne restorant...

-pse gjith ket do hash ti eeeee??? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
*ajo /pf/images/graemlins/shrug.gif kam uri...
-e mban mend ate fundin qe doje te bleje...po vazhdove keshtu ske per ta mbyllur kurre zinxhirin
* /pf/images/graemlins/cry.gif
-hajt se te ndihmon zemra jote ty.... /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
/afron pjaten e saja/
/me gojen plot/
-un per te miren tate e kam, shif ca sakrifice bej per ty...
-leje edhe kete, mos e pi, se te fryn.... /pf/images/graemlins/rockband.gif

regele

Forumium maestatis

SHiko qe cdo histori e ka nej te vertete, kete e pranoj, por kjo historia ketu siper me duket se ben perjashtim... E ku bejne meshkujt keshtu? /pf/images/graemlins/smile.gif PAstaj, sharm quhet ky?

Pinks, rishikoje dhe nje here rishikoje, se do i trembesh keto gocat e reja /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif (sa per shanc : )

picasso

Forumium maestatis

hahhahahhahahhahahahah
une besoj se ndodh edhe keshtu....por ne kete histori mungojne ca detaje

picasso

Forumium maestatis

[/ QUOTE ] besoj romeo-ja me shume se asgje(sharm romanticizem...etj) duhet te kete shume lek apo jo....u harrova ti i do euro
/pf/images/graemlins/rockband.gif

MLK

Primus registratum

Duke i veshtruar ne gjuajtje e siper ne nje restorat, dolen rastet e me poshteme /pf/images/graemlins/laugh.gif :

1)
Hmmmm...ti e di, un jam tip i veshtire, kerkoj shume nga nje femer, dhe asnjera nuk ma mbush mendjen, te gjitha me deshirojne, por un, te zgjodha ty e dashur ( /pf/images/graemlins/smirk.gif )
Floket me xhel, jaka e ngritur, kopsa e pare e hapur, parfumi qe qelb gjith ambjentin, telefoni qe bie çdo 5minuta...dhe sigurisht ne bisede mbizoteron...une une une dhe une une une... /pf/images/graemlins/rockband.gif
Dhe ne fund....ne fund te darkes vjen fatura...dhe ai me gjith virilitetin e tija:
-Eshte kenaqesia ime te te ftoj, nje femer si ty nuk duhet te paguaj kurre /pf/images/graemlins/laugh.gif

2)
Tip shakaxhi, floket e pakrehura, kemisha me zhubra, sigurisht hap deren futet i pari dhe me pas ja perplas femres ne fytyre /pf/images/graemlins/laugh.gif , gjith darken humor te rende, vete i thot dhe vet qesh, jo vetem qe nuk ve pike ndermjet nje teme dhe nje tjetre, por edhe harron te marri fryme ndermjet dy fjalive /pf/images/graemlins/rolleyes.gif .
Vejn fatura, dhe duke marre nje pamje serjoze thot:
-Une piva 4birra, dhe hengra 4 qofte /pf/images/graemlins/laugh.gif ...apo do e paguajme gjys per gjys /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

3)
Era alkol dhe cigare, uji ka kohe qe nuk ka ardhur /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shyqyr zotit eshte moda e xhinseve te grisura dhe me boje te dale /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjith biseda zhvillohet me ankesa, duke u qare per kapitalizmin qe i merr frymen /pf/images/graemlins/cry.gif , per komshillikun qe e shofin shtremet /pf/images/graemlins/cry.gif , per enderrat qe kishte ne femijeri, sigurisht çdo gje e mundon, dhe hallet jane te pafundta /pf/images/graemlins/cry.gif .
Ne fund te darkes, vjene ajo e dhimbshmja...fatura /pf/images/graemlins/laugh.gif kerkon neper fundet e xhepave, ne fytyre ka nje pikçuditese te jashtezakoneshme, dhe me gjys zeri thot:
-Si ka mundesi /pf/images/graemlins/confused.gif ...se ku e kam futur portofolin, une nuk kuptoj... /pf/images/graemlins/confused.gif
Te ftoj une heres tjeter ?! /pf/images/graemlins/idea.gif

Ne cilen kategori futeni ju zoterinj??? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Keni ndonje menyre tjeter per ti marre ne qafe zonjushat???

[/ QUOTE ]

Pinko te qaj hallin /pf/images/graemlins/laugh.gif sa e pafat ke qen ne jet ne ti /pf/images/graemlins/laugh.gif Pse mij veç keshtu tipash ke njoft ti qe te kufizosh meshkujt ne 3 kategori /pf/images/graemlins/laugh.gif Arrete de trainer chez le ritals de la Basitille va /pf/images/graemlins/lol.gif

Bon je sort /pf/images/graemlins/laugh.gif