Meshira

klestina likaj

Primus registratum
Re: Meshira!

Keni dale jashte teme. Menyra si po e trajtoni meshiren, eshte shume filozofike. Dhe kur vjen fjala per filozofi... e qajme fare!

Meshira eshte nje ndjenje e shoqeruar me nje veprim te caktuar. Sado qe ta analizosh, mbetet fisnike ne vetvete per ate qe e ushtron, qe behet i mesirshem si dhe mbetet nje perfitim per ate qe e merr meshiren, qe eshte ne nevoje. Kaq, eshte e qarte.

Nese dikush ne kete mes bashkebiseduesish, eshte meshiruar dhe eshte ndjere i dobet, e ajo lloj meshire i ka dhembur aq shume sa te trajtoje meshiren ne kete kendveshtrim kaq te zi, i them qe me vjen keq per te, por ne fund te fundit, C'est la vie!

@d@

Primus registratum

Meshire eshte nje term shume i ashper. Asnje nuk do te shikohet si i tille, por ne te njeten kohe te gjithe presin ti ndihmoj dikush.( disa te tjere si kete dikush shikojne shpesh here Zotin)
Nuk besoj qe ka njeri qe jep dhe kerkon meshire. Kesaj ndjenje si padashur cdo njeri i ve nje emer tjeter(Keqardhje per mua).
Keqardhje per nje femij te braktisur, keqardhje per nje plak te vetmuar, keqardhje per nje njeri qe punon dhe nuk i siguron dot buken femijes se vete, keqardhje per nje femer te mashtruar keqardhje per nje njeri te semur, keqardhje per nje njeri qe si mungon asgje materiale,por ndihet i palumtur....

Le_Routard

Forumium maestatis

Meshire, therret vetem ai i denuari qe eshte ne prag te ekzekucjonit.

Kush meshiron gjykon, una per vete e kam gjykimin 0 /pf/images/graemlins/laugh.gif , dhe kush ndjehet i meshiruar do te thot qe e ka gabim.

Olta

Forumium praecox

i denuari therret shume shume: Liriii! /pf/images/graemlins/laugh.gif
ose mendon se me me vlere se i vdekur nuk ka qene ndonjhere i gjalle /pf/images/graemlins/laugh.gif
ose ose mendon se dora qe po e kthen persembari eshte e tija. /pf/images/graemlins/laugh.gif

miremengjes /pf/images/graemlins/smile.gif

gangsterja

Primus registratum
Nuk e kam katandisur veten gjer ne ate menyre sa te me meshirojne te tjeret,por per vete kam pasur meshire per te tjeret(tradhetaret).

Almaa'95

Papirus rex
Meshira i perket te dobteve! Ata e kerkojne thua sikur meshira te ishte dicka e mire. Ska asgje te bukur ne pjesen kur te tjerve duhet ti vij keq per ty!

As nuk jap as nuk marr, me shume praktike sesa emocionale!

joetisti_

Locus omnem
Meshira

Sa e neveritshme, si per ate qe e jep, si per ate qe e merr...

Nuk e di cfare mendimi ndani ju?
Te kerkosh meshire, s'eshte burrerore. Na kane mesuar qe te pranojme te heqim te zinjte e ullirit dhe meshire te mos kerkojme. Une, po te beja nje gje te keqe per shkak se bie fjala kam qene i pandergjegjshem, do kerkoja meshire. Por kam ne gjak ate mesim. Meshire?? Kurre !!!!!

-Zana-

e...Thjeshte
Kurre mos e refuzo kur ta kerkojne, ama ki edhe kujdes kujt ja jep dhe pse... sepse ka edhe nga ato qe perfitojne, dhe te shkaterrojne duke luajtur rolin e saj.

Personalisht shpresoj qe mos te arrij kurre ne k'te pike... gjithsesi, besoj qe do e kisha shume te veshtire ti meshirohesha dikujt, nuk eshte ne karakterin tim.

joetisti_

Locus omnem
meshire do t'i kerkoja nje vajze po te me kishte shpene te burimi... per te me dhene uje, do t'i kerkoja. Ne kete rast s'do pyesja askend nese eshte turp, gje e keqe apo ku e di une cfare, ne kete pike une do i thoja "ME MESHIRO" !!

Thamina

Papirus rex
meshire do t'i kerkoja nje vajze po te me kishte shpene te burimi... per te me dhene uje, do t'i kerkoja. Ne kete rast s'do pyesja askend nese eshte turp, gje e keqe apo ku e di une cfare, ne kete pike une do i thoja "ME MESHIRO" !!
hhaha kete gje e hasim ne jete her pas here,vdes kur luten...e vdes ti shoh qe vuajne per kete gje...:D