picasso
Forumium maestatis
Re: Mes "Miqsh"...
nuk e di nese je e kenaqur me pergjigjen time...por pa dyshim nuk dua ti hyj me thelle...arsyen besoj e kupton.
ne disa pika ke te drejte!por...jo gjithnje behet fjale per magnete...shpesh behet fjale edhe per etje dhe uri(nevoja)dikush e ndjen te nevojshme te marre nje drejtim(ngaqe te veten e ka humbur)une nuk dua te bej me polemika...pasi une vi ketu per miq(e jo per armiq)ne te tjerat tema nuk ma ndjen fare qe kam armiq...por mes miqsh...Fillimisht postuar nga tola:
[qb] paska plasur mosmarveshja ketej dhe s'eshte gje e mire,kush e ndjen qe me dike nuk shon mire eshte me mire te rije larg dhe keshtu dhe ne te tjeret nuk lexojme ''xhevahiret''tuaja.tani mes miq lejohen dhe grindjet pasi si thuhet dhe ne fizike qe dy kahe te njejta shtyhen dhe dy te kundert terhiqen,vetvetja me peshkatarin jane te njejte apo te kundert,bo nuk ari ta gjej se vetem ziren por ku eshte njeri eshte dhe tjetri ama.Hajde pajtohuni si cuna te mire qe jeni se ka hikur koha e asmerive. :kiss: :kiss: [/qb]
nuk e di nese je e kenaqur me pergjigjen time...por pa dyshim nuk dua ti hyj me thelle...arsyen besoj e kupton.