Mes "Miqsh"...

picasso

Forumium maestatis
Re: Mes "Miqsh"...

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif nqs me lejon vetvetja te jap nje mendim... :idea:
meshkujt ne mosha te ndryshme ,duan gjithnje nje perralle para se te shkojne ne shtrat.Sa me shume rriten e plaken aq me shume te ilustruara duhet te jene ato.... :tipsy: [/qb]
nuk e di per cilet burra po flet...dhe besoj se ka edhe te tille(edhe pse keta burra...degjojne shpesh perrallat...me qellim qe me pas te shkojne te qete ne krevat)
une per vete nuk i duroj fare perrallat.(perrallat ne fjale eee)
pasi thjeshte me sjellin neveri...
nuk e di ndoshat jemi keqkuptuar moj moira...ndodh edhe kjo...ndoshat kemi fol per ca gjera te ndyshme(uroj te jete keshtu)

:confused: une dhashe nje mendim ne pergjithesi ,jo se njoh une ndonje ... /pf/images/graemlins/wink.gif vertet s'e kuptove humorin ,apo eshte nje loje e jotja.. :kiss:

picasso

Forumium maestatis

[qb] :confused: une dhashe nje mendim ne pergjithesi ,jo se njoh une ndonje ... /pf/images/graemlins/wink.gif vertet s'e kuptove humorin ,apo eshte nje loje e jotja.. :kiss: [/qb]
ndoshat jam keqkuptua...pasi jam me humor te keq...sot.dhe kur edhe ketu dhe pashe qe asnje nuk i vjen zeqo....dhe ben te njejtin muhabet...(se me duket se nuk di tjeter)u acarova dhe ca...me lart kame thene qe te hysh ne biseden mes miqsh duhet kerkuar leje...e jo kaus...nuk eshte nje teme e hapur per te gjithe eshte nje teme mes miqsh(une e kuptoj sezeo ka miq ketu sa te duash...)por i bie te hysh si 7 ne 13...ai shume mire mund te rihapi nje bisede brenda miqesise se tij...ketu ne kete teme...dhe te formoje nje tjeter tavoline!

hej zeqo...nuk kam gje me ty eee...thjeshte u nevrikosa....kur pash kaos...ne nje teme miqsh!

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] per sweetyn ...
hej sweety po te tregoj ate pune e femrave ne mosha te ndryshme...

pyetje:cili eshte ndryshimi i nje femre ne moshen 17 muajshe,me nje femer te moshes 17 vjece...27 vjece...37 vjece dhe 47 vjece???
pergjigje:
nje femer 17 muashe...e merr e con ne krevat, i tregon nje perralle dhe e ve ne gjume.
nje 17 vjece...e merr i tregon nje perralle dhe e con ne krevat...
nje 27 vjece...ohhh nje 27 vjece eshte perralla vete...mrekulli fare :wub: me pak fjale nje 27 vjece eshte vete perralla!
nje 37 vjece...ta fut me shuplake dhe te thote :mos me trego perralla mua!
ndersa nje 47 vjece...te tregon nje perralle dhe te con ne krevat.
shpresoj ta keni kuptuar sensin e fjaleve te mia.
nese jo...pune e madhe...jam mesuar me njerez qe nuk me kuptojne /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: [/qb]
E bukur :lol: :lol: :cry: Ku dreqin te vajti mendja more shejtan.

1 pyetje kam une. E njenjta gje vlen dhe per meshkujt?? [/qb]
:rolleyes: Kjo ishte per vetveten,por dhe une dua te degjoj pergjigjen si Sweety :wave:

picasso

Forumium maestatis

[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif Jo nuk eshte momenti ,koha eshte e gjitha e jotja.. :wave: [/qb]
faleminderit mike :kiss: verte qe nuk eshte momenti...me besoni...miq...per miqesine bej gjithnje pak me teper se sa eshte mundesia...por sot nuk eshte dita :wave:

/pf/images/graemlins/wink.gif ah ,sikur nje tango ,do te na clironte vertet nga emocionet e dites :wub:
tango.jpg

ok,me fal nqs dola pak nga tema.. :angel:

picasso

Forumium maestatis

[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif ah ,sikur nje tango ,do te na clironte vertet nga emocionet e dites :wub:
tango.jpg

ok,me fal nqs dola pak nga tema.. :angel: [/qb]
piksepari...je mes miqsh...dhe kur je mes miqsh...nuk je kurr jasht teme.
sa per tangon...te informoj se nuk jam kushedicka balerin...por jam energjik...dhe kur e ndjej femren...vibroj... :wub:
flm...shtriga(per muziken :kiss: )flm dhe ty bliss :wave:

picasso

Forumium maestatis

pershendetje miq :wave: meqe sot jam ne hurmor nje cike me te mire...do mundohem ti pergjigjem interesimit te sweetyt :kiss: dhe te moires :kiss:
por me pare...desha te ju them pak gjera...
se...mos e shikoni mendimin tim...si nje mendim te nje profesori...por si nje mendim e njerit prej jush.normalisht per meshkjt duhet te flisnit ju....por meqe une gjithnje e studioj njeriun(dhe pse ne shumicen e rasteve studimet e mia,perqendrohen te femra)per shume arsye...nje nderto...eshtebukuria e thelle qe kane ato(edhe pse shpesh nuk e dine...pasi jane shpesh siperfaqesore)...pra sic e thashe une studioj femrat...por meqe ju si miq me kerkoni te flas dy fjal per meshkujt...po e bej...duke ju thene me pare...se une rri me dylloj meshkujsh...shoket e mi(qe zakonisht jane moshataret e mi)dhe brezi me i madh...pra moshta nga 48...e deri ne 70vjec...(me pelqen inteligjenca...bazuar ne ekpsriencen e tyre...dhe pse shpesh i ben mendiemedhenj)gje qe e kam iante shume...

picasso

Forumium maestatis

...sic e thashe dhe me lart...ne pergjigje te kerkeses se moires dhe sweetyt...po ju flas per meshkujt...te moshave te ndryshme...

mshkujt e moshes 37 muajsh...jane hyp e zdryp(qe do te thote qe kane filluar te kene nje gjalleri te tepruar dhe ju duket vetja me te fortet ne bote /pf/images/graemlins/smile.gif
meshkujt e moshesh 17 vjec...jane hyp eeeeeh...qe do te thote qe e kane mendien tek ai miku... /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe jane ne kulmin e potences sexule...

meshkujt e moshes 27 vjec...jane ne kulmin e tyre...pasi mendojne per prespektive(dhe ne shumicen e rasteve martohen rreth kesaj moshe)por keta kane nje te perbashket me femrat e moshes 37vjeceedhe keta ta japin me shuplake...kur u tregon perrala /pf/images/graemlins/laugh.gif

meshkujt e moshes 37 vjec...jane hip e ik...qe do te thote...se jane ne kulmin e tyre te arritjes se femrave(dhe fare thjeshte mund te quhen verfe femnista)ndoshta sepse u hyn frika e impotences(shpesh e afert)dhe sepse shijojne te gjitha ato qe u duket se u ka borxh beqaria...ne nje fare menyre kthehen ne disa adolishet te sukseshem...qe degjojne edhe perralla...per te arritur qellimin e tyre...kane nje te perbashket me femrat e moshes 47 vjece pasi keta verte te tregojne lloj lloj perrallash per ti cuar femrat ne krevat /pf/images/graemlins/frown.gif
meshkujt e moshes 47 vjec...jane thjeshte burra.nuk drejtohen me nga instikti...por nga perkujdesja dhe nga mendimi.nganjehere kerkojne ndonje gje te re...por fare rradh abuzojne.
duke ju bere nje permbledhje po them se...
meshkujt e moshesh 37 muajsh...jane hip e zbrit(nga divani)
meshkujt e moshesh 17 vjec...jane "hyp èëïh e hyp"e hyp e hyp e hyp(deri ne pafundesi)

meshkujt e moshes 27 jane "hyp e rri" (edhe pse jane ne fazen e nderrimit te statusit...qe sjell gjithnje kriza)mbeten me stabel...

meshkujt e moshesh 37 vjec jane "hip e ik"(mund te jene fare thjeshte aventurjer te mire...dhe dashnor te mire...)por ama vetem dashnor!

meshkujt te moshesh 47vjec.jane "rri e rri e hip"(hzjne nga zona e plakut...dhe thone "ku eshte plaku derdhet gjaku /pf/images/graemlins/laugh.gif )

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] :lol: :lol: :lol: Tani sa te verteta jane keto nuk dihen, apo jo? Ti ku hyn?? :tipsy: [/qb]
tani une kurr nuk pretendoj te them te verteten apsolute...vetem ate realtive.
e kam thene edhe tek tema qe eshte hapur ne lidhje me teverteten apsolute...apo relative....
e mes miqsh jemi...mund ta diskutojme e ne nxjerrim ndoshta te verteten apsolute...duke mos harruar..se une flas per nje pjese te konsideruesheme...e jo per te gjithe(une kurr nuk flas per te gjithe)dhe mbasi te nxjerrim te verteten apsolute...duhet te mos harrojme...se ka gjithnje perjashtime!
ti e di se ku hy une...dhe pse ne jeten time deri me sot kane kaluar shume femra...

Shqiptarja

Primus registratum

Tungjatjeta te gjitheve!

Une do flas per nje tjeter gje ketu!
Lol, po c'mbeta e shokuar nga ndryshimi per te mire i qytetit TIRANA!!!
Kishte kalu nje kohe e gjate prej se nuk kam qene ne kete qytet, dhe pas gjithe atyre viteve kur shkova serish ne te, u habita per te mire dhe kjo gje me beri te ndjehem krenare per nje qytet te gjalle, te bukur, te mrekullueshem, te ndritur....Bobobo, po vec njehere te shkohet ne restorantin "Sky Club", e sheh, e ndjen, e shijon gjithe ate bukuri te ketij qyteti....,mos te flasim edhe per lokale te tjera qe me kane lene nje pershtypje jashtzakonisht te mire....!Me vjen mire qe fundjaven e kalova ne kete menyre, duke shetitur neper, pothuajse gjithe Tiranen, Qytetin e Dritave, fundjave kjo qe, m'u duk e shkurter, aq e shkurter sa dy dite, m'u duk si me qene nje!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

:wave: Mbreme e paskemi shijuar te dyja nga lartesia mbrekulline e dritave dhe fishekzjareve.. /pf/images/graemlins/smile.gif
:kiss:

/pf/images/graemlins/wink.gif vetvetja ,interesante,e thene ne menyre mekanike,por icik fantazi nuk doni ju meshkujt ...?? :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif vetvetja ,interesante,e thene ne menyre mekanike,por icik fantazi nuk doni ju meshkujt ...?? :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
moira...une fola per nje nae te meshkujve...jo per gjitha anet...nuk bera nje portret te mashkullit ashtu sic nuk bera me siper nje portret te femres...thjeshte thashe nje gje per meshkujt dhe njegje per femrat...dhe ua thashe dhe me lart...mos me shikoni si profesor...une jam njeri prej jush...dhe normalisht...kerkoj edhe mendimin tuaj...fundia une jam nje student i perjeshtshem...(qe jeten e tij nder te tjera e ka studim)dhe nuk lodhet kurr se mesuari...edhe nga ty moira...na thuaj dhe ti ndonje mendim...se dhe ne mos qofshim dakort jemi mes miqsh... :wave: