Mes "Miqsh"...

Verizion

Primus registratum
Re: Mes "Miqsh"...

hajt ta dredhim iher ene nai te thithme te gjith /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] hajt ta dredhim iher ene nai te thithme te gjith /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e te gjith e thithin /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] kush tha ? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
me fal...me siper desha te thoja "jo te gjith e thithin"

picasso

Forumium maestatis

hej moira...dhe ti sweety...nuk ju pergjigjet pyetjes sime(apo keshtu e kemi...ju pyetni dhe une ju pergjigjem...e kur ju pyes une ju heshtni)keshtu eshte miqesia?
:rolleyes: /pf/images/graemlins/frown.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] :lol: :lol: :lol: Tani sa te verteta jane keto nuk dihen, apo jo? Ti ku hyn?? :tipsy: [/qb]
tani une kurr nuk pretendoj te them te verteten apsolute...vetem ate realtive.
e kam thene edhe tek tema qe eshte hapur ne lidhje me teverteten apsolute...apo relative....
e mes miqsh jemi...mund ta diskutojme e ne nxjerrim ndoshta te verteten apsolute...duke mos harruar..se une flas per nje pjese te konsideruesheme...e jo per te gjithe(une kurr nuk flas per te gjithe)dhe mbasi te nxjerrim te verteten apsolute...duhet te mos harrojme...se ka gjithnje perjashtime!
ti e di se ku hy une...dhe pse ne jeten time deri me sot kane kaluar shume femra... [/qb]
I re gjat e gjat dhe nuk u pergjigje pyetjes, Ti ku hyn? :kiss:
sa shume kane kaluar??

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
[qb] :lol: :lol: :lol: Tani sa te verteta jane keto nuk dihen, apo jo? Ti ku hyn?? :tipsy: [/qb]
e kam thene edhe tek tema qe eshte hapur ne lidhje me teverteten apsolute...apo relative....
e mes miqsh jemi...mund ta diskutojme e ne nxjerrim ndoshta te verteten apsolute...duke mos harruar..se une flas per nje pjese te konsideruesheme...e jo per te gjithe(une kurr nuk flas per te gjithe)dhe mbasi te nxjerrim te verteten apsolute...duhet te mos harrojme...se ka gjithnje perjashtime!
ti e di se ku hy une...dhe pse ne jeten time deri me sot kane kaluar shume femra... [/qb]
I re gjat e gjat dhe nuk u pergjigje pyetjes, Ti ku hyn? :kiss:
sa shume kane kaluar?? [/qb]
une te jam pergjigjur moj...dh ti e di moshen time(si rrjelloje e di dhe ku hy une)megjithse une hy gati gjithkund... /pf/images/graemlins/laugh.gif )ti nese ke nje pyetje me te sakte krkoje me sakte :wink: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Ka ca njerez qe hyjne vetem ne hale :lol: Vetem aty e gjejne rehatine....
Dikush vetvetiu e kupton qe eshte fjala pikerisht per te...

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Ka ca njerez qe hyjne vetem ne hale :lol: Vetem aty e gjejne rehatine....
Dikush vetvetiu e kupton qe eshte fjala pikerisht per te... [/qb]
ore idiot.ketu eshte tema mes miqsh e jo mes armish...di te lexhosh ti apo jo??!?!?!ik ore byth...se me je qepur ssi rrolle...te kam thene se nuk je timi im mua me pelqejne femrat...shko e gjej ndonje si puna jote e q*u me te...idiot!
me falni miq eee

assassino26

Primus registratum

Vetvtja e nxorri vetveten lakuriq.duket qe i djeg.Une se kisha fare me ate,por ai e di vetveten mire se cfare eshte.
Ja pra intelekti jot(tani po te drejtohem ty Vetvete)Kaq i kufizuar eshte sa di vetem banalizma.Na e mban veten sikur je kushedi kushi,por ne realitet e tregove veten per te disaten here qe je vecse 1 njeri pa vlera.
Mua si rrolle do me kesh nga mbrapa bukurosh.As nuk e dija qe egzistoje ne kete bote der 1 dite kur vura re qe me kishe permendur.Me terhoqe vemendjen me thene te drejten.Thash,po ky cfare ka,as ka bere ndonjehere fjale me mua edhe grricet.Pastaj e mora muhabetin me me urtesi.Vura re qe je i bukur.Thashe ky mashkull kaq i bukur do i kete edhe femrat e fisit te bukura.Thashe ti qepem rrolle se do dale ndonje gje per mua.Me nervozizmin tend njerzit do mendojne se ka dale ndonje gje per mua.Ju lutem nuk jap komente...Jo kaq kurioze forumista.Ju e dini qe mua me pelqejne femrat e bukura e nuk dua ti humb duke bere komente te metejshme.Dicka eshte e sigurte,ky djali bukurosh eshte vertete rrace e bukur,hidhuni cuna po deshet,ju siguroj qe sdo ngeleni pa gje :rolleyes:

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
[qb] : Tani sa te verteta jane keto nuk dihen, apo jo? Ti ku hyn?? :tipsy: [/qb]
I re gjat e gjat dhe nuk u pergjigje pyetjes, Ti ku hyn?
sa shume kane kaluar?? [/qb]
une te jam pergjigjur moj...dh ti e di moshen time(si rrjelloje e di dhe ku hy une)megjithse une hy gati gjithkund... /pf/images/graemlins/laugh.gif )ti nese ke nje pyetje me te sakte krkoje me sakte :wink: :kiss: [/qb]
Jo flm, tani cdo gje me duket me se e sakte. :kiss:

picasso

Forumium maestatis

me behet qejfi :kiss: dhe te vleresoj shume!
mendoja se edhe moira ishte mike e mire...por tani kam ca dyshime.
nuk ka problem...fundia une jam mesuar edhe te zhgenjehem edhe nga miqt me te afert se sa moira.
faleminderit sweety per vleresimin dhe per mirkuptimin :kiss: :wave:

SweetAngel

Primus registratum

[qb] me behet qejfi :kiss: dhe te vleresoj shume!
mendoja se edhe moira ishte mike e mire...por tani kam ca dyshime.
nuk ka problem...fundia une jam mesuar edhe te zhgenjehem edhe nga miqt me te afert se sa moira.
faleminderit sweety per vleresimin dhe per mirkuptimin :kiss: :wave: [/qb]
Nuk me kushton asgje, dhe eshte e pakta qe mund ti japesh nje personi qe te pelqen ( ne kompjuter e kam fjalen) :wub:

erisa

Primus registratum

weeeee plasen cukullatat edhe ketej /pf/images/graemlins/laugh.gif po dal una se kam frik se shendoshem /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] weeeee plasen cukullatat edhe ketej /pf/images/graemlins/laugh.gif po dal una se kam frik se shendoshem /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]
dil erisa se ktu vje ere e keqe :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Vjen pra tashi.Dukesh qe je e re ne forum...Po te ishe e vjeter do e kuptoje pse vjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

shi ky na beri te padiyur...tani per veterane se mbaj veten una po dhe aq e re sjam jo.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

SweetAngel

Primus registratum

ERISA! /pf/images/graemlins/smile.gif

Lere se c'thote peshkatari, e ka ne terezia ai, vetem te "peshkoj" di /pf/images/graemlins/wink.gif
Po te vinte ere, kishte dal me kohe ai nuk rrinte ketu.

assassino26

Primus registratum

[qb] ERISA! /pf/images/graemlins/smile.gif

Lere se c'thote peshkatari, e ka ne terezia ai, vetem te "peshkoj" di /pf/images/graemlins/wink.gif
Po te vinte ere, kishte dal me kohe ai nuk rrinte ketu. [/qb]
Sweety!
Ti e di njesoj si une qe vjen ere,por edhe ti si une ke vene kundragaz edhe e duron.Kundragazi eshte per te njejtin qellim,durimi i eres se keqe eshte per arsye te ndryshme.Ti e duron se s'ke ci ben,une e duroj pikerisht per te kunderten.....